ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Клиент наряза с нож таксиджия при опит да го обере
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 08.01.2011Коментари (29)9255
© Plovdiv24.bg
Полицията издирва мъж, опитал се да ограби таксиметров шофьор тази нощ в Пловдив. Около 2 часа в ж.р."Тракия" близо до блок № 8 такси взело клиент, който казал, че пътува за блок 249 в същия жилищен район. Когато пристигнали, пътникът нападнал с нож 32-годишния таксист и поискал парите от оборота му. Последвало боричкане и дърпане, по време на което нападателят успял да рани с нож шофьора на колата, като му нанесъл множество порезни рани по главата лицето и да среже сухожилието на пръст на едната му ръка. След това клиентът избягал.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Който иска може да си сложи преграда,ама явно не им се ръсят кинти,или си мислят "..на мене ще ми се размине",или в малките колички няма място?
+2
 
 
Наистина решението е елементарно - преграда. полицията няма как да е навсякъде. При условие , че в тракия няма повече от 2 или 3 патрулни коли, как да обхваната целия район ?? Куцат ни законите. Когато няма закони (по - точно ги има ама са за този и онзи) как да спреш някой да не направи нещо, като присъдата за това е (ако те хванат де) нищожна. Е на за обир на банка дадоха 3 години условна. И аз да съм и аз ще се пробвам. ко так полкова за 40-50 хиляди 3 години условна, ако ме хванат разбира се :):):):) Слях народе, СМЯХ
+1
 
 
Определено в Пловдив няма полиция,освен да се крият по храстите и да засичат скорост с радарите друго не знаят.А в такива случаи ги няма никакви.
+2
 
 
Полицията не може да е навсякъде това е ясно, но могат да се вземат някакви мерки за безопасност на таксиджиите.В Америка примерно много таксита имат прегради между шофьора и задната седалка.Други таксита имат паник бутони, които са директно свързани с офиса на компанията и самите таксита са снабдени с GPS-си.Тоест при натискане на бутона, веднага може да се прати полицейска кола и се знае местоположението на таксито.Има много варианти и трябва да се обсъдят, защото има варианти за по-голяма сигурност на таксиметровите шофьори.
+2
 
 
БЕЗСПОРНО,ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА БДИ И ДА БЪДЕ БЕЗПРИСТРАСТЕН ОРГАН.....
+1
 
 
А аз снощи се чудих кво става пред нас имаше към 20 таксита и 3 полицейски коли ама тва не беше на 249 бл. а пред Форума.
+7
 
 
Моят приятел,Стефан Стефанов преди години го нарязаха и убиха Пред Строево.Осъдени,Цигански тартор Васил със условна присъда.Вие това поколение какво очаквате.....
-1
 
 
повечето бакшиши имат пистолети тоя обирджията е имал късмет
+5
 
 
И колко пари е "спасил" таксиджията,заслужавало ли си е раните и стреса? Тук в Ирландия,всички,които се занимават с пари в брой им е наредено да следват указанията на нападателя,като "геройството" не се толерира,човешкия живот и здраве са по-важни от парите. Таксиджията бил ли е застрахован?
+21
 
 
В Сф прострелян таксиметров шофьор тая нощ... Обширен репортаж в националните медии, ма за пловдивския му колега нищо... Кво става бе, тука не живеят ли хора!?!?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Кауза Колежа
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: