ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Трима мъже са пострадали при тежката катастрофа днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 12.01.2011Коментари (108)20767
Трима мъже са пострадали при тежката катастрофа станала днес в Пловдив, за която Plovdiv24.bg първи информира по-рано днес. По първоначални данни около 10.30 часа в подлеза до Централна поща лек автомобил "Пежо" навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в лек автомобил "Нисан". Двамата водачи и пътник са пострадали, като единият от тях е с черепно-мозъчна травма и болки в гърдите. Екип на "Пожарна безопасност и защита на населението" участва в спасителната операция.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 2
13.01.2011 »
12.01.2011 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голфа и Георги и всички останали: ПОЖЕЛАВАМ ВИ НЯКОЙ ДЕН И ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ ЖЕРТВА НА СЪЩИЯ ПОДЛЕЗ И ДРУГИ КЕЛЕШИ КАТО ВАС ДА ГИ ПСУВАТ, ЧЕ СА ПРЕВИШИЛИ СКОРОСТТА!
+2
 
 
"golf6000" Недей си изживявай гнева толкова ! Както и всички останали ! Не пиша с цел да се заяждам или каквото и да било ! Недейте вие да преценяте хората камоли да давате наставления кой какъв пикльо и келеш е ! Не сте хората ! 1-во не е карал със 200 2-ро недей да се плюнчиш кой кви коли трябва да кара това е лично негов и на техните проблем ! Карай си трабанта ти ! Когато станеш катаджия тогава тръгвай да раздаваш правосъдие ! 3-то там много пъти са ставали катастрофи и без бързата скорост ! Заради факта ,че там капят кви ли не води влажно е ..аз щях да вляза в насрещното предния ден с 30 !тоя умрял тунел се нуждае от разделителна мантинела,а не ограда тип булеварден! след това адекватно осветление, а не това мижавото което го има сега! не е лошо и спиране на реките които се леят от тавана! това е задължението на общината,нещо което трябва да се направи час по скоро!!! Не защитавам момчето ,но не сте с право да плюете и съскате като змии ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ И ВИЕ НЕ СТЕ ПЕРФЕКТНИ ШОФЬОРИ ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ЗА ВАШИТЕ ГРЕШКИ ЗАД ВУЛАНА! Щото сте много перфектни за това съскате по този и онзи ! Този който наричате пикльо заради годините му допускат същите грешки и 40 годишните и професионалните шофьори ! Да е живо и здраво момчето и останалите двама !!!
0
 
 
ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ САМИТЕ КИЛЕШИ МАЛКИ КАДЕТО КАТ МУ ДАДЪТ КНИЖКА И СА МИСЛИ ЗА ГОЛЕМИЯ ШОФЪОР АМА НЕ СТАА РАОТАТА И ОБИРАТ ДЪРВЕТАТА ПО ПЪТИЩАТА ИЛИ ПОСТРАДВАТ НЕВИННИ ХОРА А И РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ НА ЕДИНИЯ ДЕН ЗИМА КНИЖКА ГОМНАРА НА ДРУГИЯ ДЕН С НОВА И БЪРЗА КОЛА ДА ИМ ДАВАТ ТРАБАНТИ МАЛКО СА НАУЧИ КАК СА КАРА НЕ ДА МИ СА ФУЧИ С 200КМ
+1
 
 
от една тръбичка в началото на подлеза ,влизайки от св.Петка,около 14ч.водата си вървеше върху платното!
+3
 
 
Келешчета малки, КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕТЕ ЧЕ НЯМА НИЩО ГЪЗАРСКО ИЛИ ГОТИНО В ТОВА ДА КАРАШ КАТО ЛУД И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА ПРИЧИНИШ ПОДОБНО ПРОИЗШЕСТВИЕ?!?! Филмите са си филми - не ги пренасяйте в реалността!
+1
 
 
на много мамини килешчета дадоха книжки! Затова стават такива сакатлици. Такъв да го свалиш от колата и БОЙ БОЙ ама много бой!
0
 
 
Като начало трябва да има камери на по-големите кръстовища, в тунелите, на големите булеварди. Днес се иумих и от няколкото пенсионери с бастуни, които вместо да използват обновения подлез на "Съединение" обикаляха по булеварда и заобикаляха оградите. Малко остана да "кача" една баба на капака добре, че тъкмо тръгвах от сетофара. Заради такива индивиди като тези в тунела и камикадзетата с бастуни трябва да им повече мантинели и огради в този град. Ако трябва и "легнали полицаи" през 50 метра и бетонни стени между тротоарите и улиците да се строят, но идиотите да бъдат спирани, а не заради тях да страдат невинни!
+1
 
 
и мантинелата няма да ги спаси като карат като лудиииии
+4
 
 
При 50 км.ч няма да поднесеш-камери му е майката....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: