ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
За поредна година връчиха наградите "Най-добър млад предприемач на Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 13.01.2011Коментари (4)4794
За втора поредна година Община Пловдив награди участниците в конкурса "Най-добър млад предприемач на Пловдив". Първата награда на стойност 7 хил. лева беше връчена от кмета Славчо Атанасов на младата пловдивчанка Ваня Аргирова. Тя участва в конкурса с проект за създаването на туроператор, който да развива културно-исторически туризъм в Пловдив. В надпреварата се включиха 19 младежи със свои бизнес проекти на различни теми. Организатори са дирекция "Спорт и младежка политика" на Община Пловдив, а самият конкурс е по идея на зам.-кмета по младежка политика и спорт Георги Титюков, който на церемонията по награждаването пожела много бизнес успехи на всеки един от участниците. В конкурса имаха възможност да участват пловдивчани на възраст между 18 и 33 години, които предлагат добри бизнес идеи.

Втората награда от 4 000 лв. бе връчена от зам.-кмета Георги Титюков на Анастасия Чочева за проект, свързан с извънкласни дейности на ученици от 1 до 4 клас, които да тренират модерни танци. Останалите две награди по 2 хил.лв. бяха връчени от зам.-кмета Александър Долев и изпълнителния директор на панаира в Пловдив г-н Иван Соколов. Призовете бяха за класираните на трето място Кольо Димитров и Андриана Георгиева. Техните проекти бяха съответно за възстановяване на кожени салони от различни видове захабявания и за машина, която ще преработва износени автомобилни гуми и пластмаса, от които да се произвеждат каучук, текстил и метал.

Освен паричните награди от общината, имаше и специална награди. Една от наградите бе от "Център за езиково, професионално и компютърно обучение" и представляваше безплатен езиков курс, който се връчи за "Най-мащабен проект" на Пламен Ангелов.

Останалите 15 участника получиха поощрителни награди от Община Пловдив, които бяха връчени от общинския съветник Добромир Трифонов и главния секретар на общината г-н Борислав Инчев.

Събитието се организира от Община Пловдив и Дирекция "Спорт и младежка политика". Медиен партньор на кампанията е и Plovdiv24.bg.

Церемонията по награждаване на участниците се състоя на 12.01.2011 г., от 18.30 ч. в Новотел Пловдив. В зала "Пловдив" присъстваха над 300 души, сред които представители на младежки партньорски организации на общината и бизнесмени. Официални гости бяха кметът на Пловдив Славчо Атанасов, главният секретар Борислав Инчев, зам.-кметовете Александър Долев и Георги Титюков, полицейският началник старши комисар Тодор Чонов и представители на ОбС. В програмата участваха танцово студио "Салса де Куба" и младите таланти Мариета Манолова и Бонимир Бонев.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 40
17.03.2023 »
30.11.2022 »
02.07.2021 »
28.02.2021 »
04.06.2020 »
05.12.2019 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз си мислих че конкурса е нагласен, но след като го спечелих повярвах , че не е :) Не съм ничий човек. И да проекта евентуално ще се реализира защото сумата от 6000 лв не е достатачна за реализирането на бизнес проекта ми. И аз незнам другите участници на какво ниво са се представили. Но според мен не трябва да се лее злоба и завист наистина, а да помислим над въпроса : защо ни се дава такава добра възможност в лицето на този конкурс, а в крайна сметка от цял Пловдив участват само 19 младежи. Това е жалко. Няма мотивация у младите. И предполагам , че предобеденоста , че конкурса е нагласен наистина възспира участието на потенциални победители в един такъв конкурс.
0
 
 
Бати злобата , откъде Ви блика много лоши хора има в този сайт .. ще се пукнете от яд бе , спокойно живота не е за сипене на мръсотия , а за да му се радваме . Веднъж се прави нещо хубаво и веднага се оплюва и то от хора , които въобще не са били там . И аз участвах , не спечелих , но не мога да плюя проект , който не съм виждал и не мисля че е редно.
0
 
 
Мисля, че наградите са неправилно разпределени.
+1
 
 
Това, ако е визията на бъдещите български предприемачи -жална ни майка!Единствено победителката изглежда интелигентна и подходящо облечена.Това момиче на 2ро място сигурно си мисли,че е на бар!Адмирации за това,че все пак правят нещо градивно,но нека има и малко етикет...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: