ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов смени Ботев с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 13.01.2011Коментари (75)9332
© Plovdiv24.bg
Атанас Курдов повече няма да носи фланелката на "Ботев" Пловдив. Голмайсторът на "жълто-черните" през есента прие офертата на хита в Източната "Б" група "Лудогорец" през пролетта ще играе в Разград, съобщиха от пресслужбата на "канарчетата".

Трансферът на Курдов във втородивизионния тим се спряга от два дни, но стана факт днес (четвъртък) следобед. Нападателлят е парафирал с "Лудогорец", докато в София мениджърът му Емил Данчев и представители на ръководството на "Ботев" са го чакали на преговори.

Страши-треньорът на "канарите" Марин Бакалов прие спокойно раздялата с топреализаторът на отбора. "Курдов е взел своето решение и ние няма какво да направим. Благодаря му за това, което направи за "Ботев". Смятам, че ние също направихме много за него. Пожелавам му успех в новия отбор."

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нормално. Хората са му платили добри пари и ще играе при тях. Пожелавам му успех и му благодаря че много помогна на Ботев да спечели промоция в Б група.
-2
 
 
ХАхахахахахахахахха нали "звездата" в България би играл само за Ботев Сопот 2010,а сега преминава в Лудогорец и казва,че това за него е КРАЧКА НАПРЕД ! СМЯТАЙТЕ КОЛКО СТЕ ЗЛЕ ЖЪЛТИ ГЛУПАЦИ ! ХАХахаххахахаха
-1
 
 
незабражяите идва новия наско ТО6КО ОООООООООО НЕДЕЛЕВ
0
 
 
Честито и Честита Нова Година !
-2
 
 
С взимането на тези пари от турците Наско осребри труда си от есента. Така или иначе нямаше да остане при нас повече от още 6 месеца. Желая му успех и моите благодарности за радостта от головете които ни донесе. С неговото напускане се отваря място за наши момчета от школата които да добият опит и да свикнат да играят пред голяма публика преди следващия шампионат за влизане в А група
-2
 
 
Е щом така е решил, че за него е най-добре - да му пожелаем успех, здраве, липса на контузии и дано намери това което е търсил.
-1
 
 
Не виждам какво толкова трагично е станало като Курдов е решил да се махне.Рано или късно това щеше да стане.Та Курдов е това,което е в момента,благодарение на нашата прекрасна публика и на неговите бивши вече съотборници.Да не би само той да играеше в мачовете.Имаме прекрасни млади момчета,които спокоино могат да го заместятЕто Тошко Неделев вече е при мъжете,ами Илиян Христов - за мен лично е много добро момчето,само Бакалов да му дава повече шансове и съм сигурен че ще израстне много .Ами само те ли са,ами другите?Братя Байреви,на вратата Илийката Николов,Армандо се върна,Васко Гуджев,Ники Манчев,Петко Фанев,ами новите момчета - трябва ли да ги споменавам всички!!!Една птичка пролет не прави,та бил той и Наско Курдов.Смятам че имаме млад и много добър отбор,който тепърва ще показва какво може.Единственото което ме безпокои е мъглата около АД-то!!!
0
 
 
няма страшно идва най-добрия Т. Неделев
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 13.01.2011 г.
-5
 
 
браво от жълтурците отиде при турците , Камбуров: Спирам с футбола в Локо (Пловдив) - това е уважение което жълтите никога няма да получат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: