ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски се отказа от Карвальо, връща го на Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 18.01.2011Коментари (50)5689
© Plovdiv24.bg
Левски се отказва от привличането на нападателя на Локомотив (Пловдив) Базил дьо Карвальо. Въпреки желанието на спортно-техническото ръководство на "сините" за привличането на футболиста, медицински проблем е причината трансферът да не бъде осъществен. Това бе съобщено официално на интернет сайта на синия клуб, визирайки проблема с рамото на Карвальо.

Той контузи рамото си още на дебютната тренировка в Левски. Последва преглед в "Пирогов". На лагера в Гърция обаче същото рамо отново се е извадило, което е наложило изключително обстоен медицински преглед. Оказа се, че травмата датира от няколко години и налага спешна операция, последвана от тримесечно възстановяване.

Още по темата: общо новини по темата: 10
31.03.2011
31.03.2011
29.03.2011
24.01.2011
19.01.2011
19.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Прочутите цигански номера на говедата! Дано да продадат сега Дембеле и да останат без атака.
+4
 
 
Ами не знам тази новина я посещнах със смесени чувства.От една страна се радвам,че Карвальо си остава при нас и за втория кръг през пролетта ще е на линия(както той сам твърди),но от друга страна си мисля,че Кенефски много ни подведоха с този трансфер и нашето ръководство разчитайки на парите,които трябваше да вземат от продажбата на Карвальо и трансфера на Дембеле в чужбина,взе доста нови играчи,чиято издръжка и заплати струват маса пари.Сега при положение,че Карвальо остава при нас и Дембеле остане при говедата,то Коко няма да получи никакви пари и ще трябва сам да се оправя с новосъздалата се ситуация.Дано не му дойде нанагорно.Иначе си мисля,че шопите ни извъртяха номер като видяха,че не могат да пробутат Дембеле или ако го продадат ще е за много по-малко пари от исканите за него.Карвальо им дойде изведнъж скъп и излишен и сега игаят театро!
+2
 
 
Буфери съдете говедата до дупка, ако трябва и пред УЕФА. Крайно време е вече т.нар. "грандове" да спрат да съсипват футбола в България.
-4
 
 
Селяните прости пак са ни на гости...както винаги се е скандирало в посока "феновете" на ботяфф, постоянно дрънкат че някой имал комплекс от тях и се интересувал от тях , а като гледам то си личи кои са комплексарите предните мнения в жълто-черно го доказват.Отдавна вече "селянин" не е само геогравско положение, а е и личностна характеристика.
+6
 
 
Говедата са си говеда! Взели футболист, подписали договор за личните условия с него с четири подписа и печат, контузват го и го връщат обратно и даже си искат комисионата от мадам Ба!? Все едно аз да си купя кола, на другия ден да я ударя и да я върна и да си поискам парите! Нагли шопи, мръсни говеда! Съд за тях!
+2
 
 
Ахахахахахахахахахахахахахахааааа,няма такъв цирк
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 18.01.2011 г.
+3
 
 
С тези футболисти може да играем цикъл сряда-събота :)))!
+5
 
 
Мухахахахахаха, ГОВЕДААААА пълни лешове сте!!!!Огунсото и Базел Мале мале мале, и Здравко и Ицо, Данчо, оле, оле, оле, баси дрим тиима. Локо Шампиониии!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: