ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Декларация от Курдов: Единственото ми желание е да се върна в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:03 / 19.01.2011Коментари (174)19963
© Plovdiv24.bg
Нападателят Атанас Курдов се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разпространим декларация от негово име.

"Ситуацията около мен е много сложна, защото огромното ми желание в момента е да се върна в Ботев, но имам професионален договор от Лудогорец и всичко зависи от тях. Надявам се да разберат моето желание, че от сърце бих играл само за Ботев.

По повод излезлите напоследък информации в пресата, с които накърнявам доста хора са абсолютно неверни и гарантирам, че голяма част от тях не отговарят на истината. Изписаха се доста небивалици. Моята гледна точка и позиция е следната":

Със сигурност допуснах грешка, като напуснах Ботев по този начин. Имаше и фактори, които допринесоха за тази грешка, като забавилата се среща с хората, които за в бъдеще ще управляват отбора. Колкото повече наближаваше подготовката, толкова повече се изнервях за своето бъдеще и в един момент явно не прецених правилно ситуацията и взех решението да премина в Лудогорец.

Допуснах това грешно решение, повлиян повече от емоциите, но както се случва в живота, оценяваш нещо, едва когато го загубиш.

Стоя зад думите си, че феновете на Ботев са най-великите в България, винаги съм играл за тях и един ден ако облека отново жълто-черната фланелка, ще докажа тези си думи с моята игра на терена, с много голове и раздаване. Адски тежко се почувствах когато видях какво е излязло от мое име по адрес на хората, които ставаха на крака, аплодираха ме и скандираха името ми. Абсурдни са твърденията, че съм изнудвал Ботев за пари, никога не съм играл в Ботев заради парите.

На този етап не знам дали ще се върна в Ботев, което е искреното ми желание, но ако това се случи обещавам, че ако един ден напусна клуба ще е през парадния вход, а не както се получи сега.

Ботев завинаги остава в моето сърце и се надявам, че в най-скоро време ще имам възможност отново да играя с жълто-черната фланелка и отново заедно с феновете и ръководството ще изживеем незабравими мигове.

Завинаги един от вас, Наско Курдов

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.01.2011 г.
+1
 
 
Всеки заслужава втори шанс,всички сме казвали и правили неща,с които не се рогдеем,но е имало някой,който да ни подаде ръка и да продълвим напред!Айде да не се правим на обидени девойки!!!
-1
 
 
Както се казваше в една приказка "Късно е да се каеш синко" :)))
0
 
 
Стига сте въртяли гъзовете бе!!!Тоя преди 10 дни ни сложи всички на х*я си,а сега 2-ри шанс.Никакви 2-ри шансове,да е мислил не преди да иде при рязаните,а преди да говори.Искам да попитам:Наско,кой сега е мишката????Аз лично ходя на мачове от 18 години (на 27 съм сега) и ако тоя паляк се върне,все едно ми плюе в лицето...По-добре да не ходя на мачове повече,отколкото постоянно да се дразня,че тоя (левскар от дете по неговите думи) се прави на най-големия ботевист!!!!
+1
 
 
Абе за6то само плуете по мом4ето като ако не бе6е тои сега 6тяхте да те на 5 под нефтохимик само това се 4удя,6те върне парите които е взел и 6те се върне при нас какво ло6о има ина4е кои 6те играе от пред?????
+1
 
 
когато човек е млад наи много греши та и Наско си помисли че като иде в друг отбор ще е по добре но сега видя че не е така както в Ботев все едно че си у дома си камъка си тежи на местото сега зависи от договора с лудогорец сам трябва сам да се оправя мисля че трябва да му се даде шанс и да се върне дано да го пуснат сам да се оправя
0
 
 
Ако искате разделение в редиците ни давайте му шанс! А уж се гордеехме със свободата и принципите си! Прави са буферите да ни се смеят,ако този се върне на Колежа,след като публично ни се изплю в лицето аз на Колежа няма да стъпя повече!!! Съжалявам,но Ботев не е някакво си селско отборче,където всеки си прави каквото си поиска,днес му се играе, утре не! Това е положението.Никакъв Курдов,да си стои в Лудогорец.Да е мислил повече с простата си тиква
+2
 
 
Помните ли Тевес какви ги вършеше и говореше до преди време,сега е капитан на лидера в Англия и играе като лъв.Нека да му дадем шанс на Наско пак да ни радва
0
 
 
Атанас Курдов: "Лудогорец е крачка напред в кариерата ми!" Стой си там,вратата за теб вече е затворена!
+1
 
 
това 4е всеки греши е вярно но едно е да говориш празни приказки друго е да грешиш при тези силни думи 4е в България няма да играе никаде другаде и изведнъж Лудогорец поне да беше някав отбор по голям за да го разбера
-3
 
 
В тоя клуб в писане на декларациите сте най-добри. Факт!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: