ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 1:3 от Пирин втората си контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:33 / 22.01.2011Коментари (66)8372
© Plovdiv24.bg
Локо загуби втората си зимна контрола, падайки като гост на Пирин в Благоевград с 3:1. Двата отбора си поделиха по едно полувреме на надмощие.

Преди почивката Локо започна в доста експериментален състав, което даде отражение в качеството на играта на пловдивчани. Основният недостатък на играта на "черно-белите" бяха безбройните грешки при изнасянето на топката от защитниците и халфовете. По-голямата част от подаванията на "смърфовете" бяха пресичани от домакините, което даде възможност на "орлетата" да организират множество опасни атаки, успявайки да материализират две от тях.

След почивката играта се обърна коренно. С включването на Здравко Лазаров и Николас Раймонди, Локо включи на съвсем друга, по-висока, скорост. Заваляха опасностите пред вратата на домакините. При една от тях Здравко Лазаров центрира и Раймонди с хубав удар намали.

Досадна грешка на Джереми Родригес коства трето попадение във вратата на Локо, което спря устрема поне към равенство на "черно-белите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
какво стана с машините ? имате 1 футболист който прави разликата между вас и някой от по слабите отбори и това е здравко ама хайвана е на 35 ве4е май
+7
 
 
Не бойте се, ако от една контрола наведете глави...Добър ви е отборът, само дето с тези чужденци бизнеса не ми харесва. Школа имате. Успех, дано скоро да се срещнем
0
 
 
Искам да кажа на всички писачи тук,че днес се игра просто една контролна среща,в която се видяха много радващи за черно-белите фенове,неща! Да,загубихме,но това съвсем не е важно! Като цяло,както каза и треньора ни,нашите играчи въобще не се напъваха да играят и по-скоро си мислиха за предстоящото прибиране в Пловдив,но когато се разиграеха,веднага си проличаваше,кой е класния отбор на терена! Който не е гледал мача ще каже"ейй тия слабаци били Локото"! Първите два гола бяха от сериозни вратарски грешки а третия от едно грешно отиграване на защитник,който вместо да изчисти изведе един малчуган сам срещу вратаря ни! Трябва обаче да се знае,че Локомотивци изпуснаха минимум 10 гола и особено през втората част,когато играха повече играчи от титулярите,мача се игра почти,само пред вратата на Пирин!Така че,нека пишещите тук да не се заблуждават от резултата,който в същност е без кой знае,какво значение! Днес видяхме,че сме се сдобили с още един супер класен футболист в лицето на Аржентинеца,който привлякохме миналата седмица! Що се отнася до "ликуващите" от загубата ни жълтури,нека да знаят,че ако в момента имаше възможност да играят с нас с отбора,с който разполагаме в момента ще ги бием с двуцифрен резултат! Имаме изключително силен отбор и всички ще се убедим в това напролет,когато започнат мачовете! Запомнете днешните си коментари и ще говорим отново за този двубой след срещата ни за купата на България и тогава ще коментираме отново резултата! Бъдете сигурни,че ще е с разлика в наша полза! Пожелавам на отбора успешна подготовка и преди всичко без контузии! Нека всики черно-бели да не обръщат внимание на жълтите селяндури,които ще злорадства винаги,когато могат,но това ще им остане.....!САМО ЛОКО
0
 
 
Какво толкова е станало , просто една контрола , в която са играли всички налични футболисти и не са се представили на нивото , което отговаря на класата им . Имало е загуби , в момента загубихме , а в бъдеше ще има и други . Важното е да се направи добра подготовка , за да бием в официалните срещи.
-1
 
 
абе ненормалноци кво ми се пените и зарастягали локуми кви са тея трагедии стуки ........ ще си замълча това е контрола и резултата нее толкова важен не видяхте ли състава ......... аман от разбирачи
-2
 
 
към koce7y1912:писах към ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ ФЕНОВЕ-ти първо си неграмотен, не можеш да четеш ,а комо ли да пишеш.В бълвоча ти малко думи са без грешки.Ако си нямаш работа и се ровиш в чуждите страници ,за да се заяждаш ела да ти дам един к*р да си поиграеш,жълт пе*ерас!
+3
 
 
Споко бе хора,ще им го върнем тъпкано на орлетата в официалния мач на Лаута за купата на България и по-късно за първенството.Само Локо!
+4
 
 
Пирин е безсппорно най-добрата школа в България така че е нормално младите нахъсани да се докажат момчета да победят в контрола.Мача ако беше официален най-вероятно нямаше да го загубите.
+3
 
 
Детската градина на Пирин удари Локо (Пд)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
На този ден титлата бе факт! Гледайте уникални архивни кадри от локомотивската радост!
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: