ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край! Марица се слива със Секирово и се мести в Раковски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 28.01.2011Коментари (79)19050
© Plovdiv24.bg
Третодивизионният Марица ще се обедини с ФК Секирово (Раковски), който играе в "А" областна група. Секирово е общински клуб, като главният спонсор е един от най-богатите хора в региона - бизнесменът Георги Самуилов. Той се занимава с петрол, моторни и индустриални масла, пропан-бутан.

Пререгистрацията няма как да стане още сега и двата клуба най-вероятно ще се обединят официално чак през лятото. Отборът обаче се мести в Раковски веднага. Първенството ще доиграят именно футболистите на ФК Секирово плюс няколко от титулярите на Марица от есента.

Идеята е от следващия шампионат новият отбор да играе в Югоизточната "В" група на мястото на Марица.



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 9
25.01.2011
25.01.2011
18.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
06.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Жалко за Маричката . Не трябва да се закрива.
+5
 
 
Двама дерибеи погребват 90 годишен клуб.Кмете обърни внимание.
+12
 
 
Нека шефовете на фенклубовете на Ботев и Локо се съберат и да ни организират. Както скачаме за нашите си отбори така нека да скочим и за МАРИЦА. Все пак и Ботев и Локо винаги сме ползвали играчи от МАРИЦА. Време е да забравим поне за малко омразата помежду си и да се обединим в името на великата МАРИЦА!!!!!
+5
 
 
справедлив гняв обвзе душата ми като прочетох, че с марица е свършено! ЗАТРИХА ЕДИН ОТБОР НА 90 ГОДИНИ! Ние сме пловдивчани, известни с нашата гордост и лоялност към града ни и не трябва да допуснем това да се случи! Според мен ботевисти, локомотивци и спартаклии на всеки един мач да имаме поне по един разпънат транспарант в защита на отбора дал толкова много таланти на България!
+4
 
 
Не това дори и за подигравка не е разбираемо?! Ако Берберов няма друг изход наистина, поне да си иде с достойнство и да остави съдбата на Марица да се решава от членовете на клуба и хората за които Марица значи нещо. Но е наистина жалко, че във втория град в България толкова години не се намериха хора, които да обичат футбола и да правят нещо за него. Футбола не е само бизнес и далавери по дяволите.
+7
 
 
Абе айде бе хора. Как така бе майна. Давайте да правим нещо. Утре пред стадион Марица на протест. Как може такова безобразие, как може? Как? давайте да защитим съгражданите си. Аjде къде сте сега фенклубовете на грандовете Ботев И Локо, айде де, давайте да направим нещо. Сега ако не се обединим всички хора обичащи футбола в Пловдив няма кога. Ако ние си замълчим и оставим нещата така, после унищожаването на Марица, ще тежи на нашата съвест наравно с продажните мафиоти шефове на отбора.
+6
 
 
няма да закрият левски или цска ами Маричката .
+7
 
 
рангел берберов -ронго и георги фиданов днес погребаха футболният отбор на марица Пловдив !!! ей олигофрени стига сте лъгали хората ами им кажете цялата истина , че унищожихте клуба и си дадохте лиценза и дупетата за пари на тия селяци от хайван пазара от секирово ! лошото е ,че няма и школа нищо няма -това бе краят на един клуб дал толкова много на пловдивския и българският футбол и това става точно на 90 годишнината от създаването на клуба ! ей марица много ще ми липсваш ! ажасно е хора !!!!
+5
 
 
Срам и позор, Маричката са част от спортния живот на Пловдив как може да закрият една от люпилните на класни играчи. Общината да маха Берберов и клуба да става общински. Не бива да заличавате Марица.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: