ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински: Дано следващата ни победа да е срещу Локо Москва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:43 / 29.01.2011Коментари (35)9523
© Plovdiv24.bg
Христо Златински вкара фамозен гол срещу норвежкия Стрьомсгодсет и оформи крайния резултат 2:0 за Локо Пд. Попадението му изтръгна ръкопляскания не само от скамейката на българския тим, но и от неутралните зрители на мача. Христо даде интервю, в което смело заяви надеждата си, че следващата победа на отбора му може да е още в понеделник, когато Локомотив Пловдив среща Локо Москва.

"Загубихме от Лех с 0:4 и всяка такава загуба е тежка, заяви Златински. Видяхте, че във втория мач преодоляхме лошото настроение от първия и мисля, че изиграхме един много добър мач. През цялото време превъзхождахме норвежците и заслужено победихме."

При неговия гол Христо Бонев стана прав и ръкопляскайки заяви, че Христо е вкарал фамозен гол.

"Това само може да ме радва, счита Христо Златински. Щом такава легенда като Бонев говори така за мен. Този удар го опитвам и на тренировки и се радвам, че се получи. Разговора с Бонев след мача с Лех ни повлия. Когато той, който е дал всичко за Локомотив, говори ние всички трябва да мълчим и да го слушаме, както и господин Динев, старши треньора и треньорското ръководство. Проведохме един разговор помежду си и затова заличихме грешките от предишния мач, а сега нещата се получиха."

През първото полувреме Локомотив имаше повече положения, но не вкара гол. Каква бе причината според Златински?

"Да, така е, заяви Христо. На няколко пъти Раймонди можеше да е по- комбинативен с нас, чакахме го двама- трима на голови ситуации, но така е решил и щом така е решил това е негово решение и ние трябва да му дадем кураж и затова, когато го смениха му ръкопляскахме. Нашите успехи през есента се дължат на добрия ни колектив. Николас е ключов играч за нашия отбор и от него очакваме да помага с играта си на отбора."

Дали победата срещу норвежците ще даде самочувствие на отбора преди предстоящите тежки контроли срещу отбори като Локо М, Зенит и Динамо Киев?

"Да, разбира се, убеден е Христо. За всеки един футболист е празник да играе срещу толкова големи отбори. Ние излизаме в тези двубои за да покажем максимума от себе си. Готвим се на база, която е на много високо ниво, за което трябва да благодарим на господин Динев. Терените тук са страхотни."
Леко провокативният въпрос към Христо Златински, с оглед на тежките съперници, е кога ще бъде следващата победа на Локомотив Пловдив?

"Надявам се да е в следващия мач срещу Локомотив Москва, изрази надеждата си Златински. Дай, Боже!"

Прогнозирайте мача между пловдивското и московското Локо и можете да спечелите над 1000 лева!

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя Ицо майна ... ба*ти изродския гол!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+5
 
 
На Локо Москва имаме да им връщаме. Преди 15-на години играхме финал на един турнир с тях и ни биха 3:0. Дано този път резултатът е в наша полза.
+7
 
 
ГОЛОВЕТЕ ОТ ВЧЕРА...ТОЗИ НА ИЦО Е ОТ СВЕТОВНА КЛАСА!
+6
 
 
В нашия сайт има видео от вчерашната ни победа! Прави впечатление изключително добрата игра на отбора ни особено разиграването преди фамозния гол на Златински!!!!! Отбора ни е много класен и съм убеден,че до началото на сезона ще сме в топ форма! Както съм казвал винаги,резултатите в контролните срещи не са важни(освен за феновете на един треторазреден клуб),важно е това,което ще се отренира в тях,и което ще се наложи като стил на игра!Предстоят ни контроли с изключително класни съперници, които ще бъдат много ценни за отбора ни,и няма как да не сме щастливи,че ЛОКОМОТИВ Пловдив играе с такива отбори и води подготовка на такова място като Марбеа!!!! Това е присъщо само за грандовете във футбола!100 пъти по-добре е да играеш с качествени и именити съперници,дори да губиш от тях отколкото да се ровиш из калта със селски отборчета и да им вкарваш по 5-6 гола.....нека само момчетата да са здрави и да изкарат подготовката без контузии! САМО ЛОКО!
+9
 
 
Нека лидерите на отбора поведат останалите играчи към по-добри игри и повече победи.Нека се стараят все така и ще постигнем и по-хубави резултати срещу по-силните отбори на лагера.Дано и Раймонди си е направил равносметка за грешките и пропилените възможности,защото целта на подготовката е да се изгради стабилен колектив,а не звезди или голмайстори
+13
 
 
Сигурен съм, че Здравко, като спре да играе, Ицо ще е лидерът на нашия отбор и ще ни води по пътя към шампионски титли, евротурнири, Лига Европа и т.н. Браво, Ице! ГОЛЯМ СИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: