ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Маршрутка с хора минава през пуснати бариери на прелез
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 05.02.2011Коментари (17)11447
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg продължава традицията да разглежда и проверява вашите сигнали. В редакцията на сайта получихме оплакване от наш читател, който е възмутен от начина, по който е шофирал водач на маршрутна линия №6.

"Преди дни като пътувах от Пловдив за с. Войводиново ми се случи следната случка. Шофьора на маршрутка по линия 6 се опита да премине прелез при спусната бариера. Гумите на колата бяха 100% свършили", казва възмутеният читател.

Нашият репортер се свърза с шефа на фирма "Грация" Валери Лозанов, който прие сигнала и обеща, че след проверката шофьорът ще бъде глобен с огромна сума.

"Мога само да благодаря на гражданина за сигнала. Недопустимо е шофьорът да си позволява да минава така през бариерата. Ами ако му беше загаснала колата през това време? Ще бъде наказан толкова солидно, че няма да си помисли да го направи втори път и ще бъде сменен от тази линия", обеща шефът на фирмата.

Лозанов каза, че по въпроса за изтърканите грайфери на гумите, ще се направи техническа проверка по случая.

Припомняме, че преди време отново по сигнал на Plovdiv24.bg наказаха шофьори на маршрутки по същата линия №6. До това се стигна след множество оплаквания от наши читатели, че системно колите на 6-ицата закъсняват и са принудени да чакат не по 15 минути, колкото им е нормалния интервал на движение, а повече от 30-40 минути. След направена щателна проверка от страна на фирма "Грация" Валери Лозанов каза тогава, че един от провинилите се шофьори е глобен със солидна сума, а друг е бил преместен на друга линия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много Ви моля ,като изпращате оплаквания за маршрутните линии ,да изпратите и едно оплакване до Валери Лозанов,за маршрутка № 5 - шоф.непрекъснато говорят по телефоните , те си объркват графика ,че на някой му е скимнало да кара по-бързо или по-бавно ,за което страдат пътниците ,защото се подминават хората по спирките,или се тъпчем вътре в скапаните коли .Защо ние трябва да поемаме техните грешки.Другото оплакване е е за една определена кола ,в която се вози една "дама"- секретарка на Лозанов ли е питам аз ,че тя ще издава заповеди ,кой къде ще се вози,ще се кара с клиентите,че точно в 17 ч. те й пречат да вечеря- цялата кола мирише на кренвирши,лютеница и.т.н и никой ве може да се вози отпред.Повече от една година пътувам по линията Пловдив-с.Труд и обратно .Да не казвам,че въпросната личност не винаги е в адекватно положение / малко пияна / .Пуснах писмено оплакване,но както винаги "отговор не чакайте".Ако тя е важна личност за приятното пътуване на хората,предлагам на шефа им да сложи във всяка марш.кола по една такава дама.
+1
 
 
Наказанието "ще бъде сменен на друга линия" ми хареса. На другата линия сигурно ще кара по внимателно и ще помни, че отговаря за живота на пътниците.
+1
 
 
хахаха не само в осмицата преди година близо 3ката катострофира заради пиян шофъор пулна с хора
+1
 
 
номер 8 карат пяни.веднъж ми изправиха косата.
+16
 
 
С този случай би трябвало да се занимава полиция,а не собственика на фирмата.С какво са виновни пътниците,та един ГЛУПАК да рискува животът им.Само лишаване от правоуправление за по дълго време.
+2
 
 
Там и без това има кантон,така че да направят бариерите такива,че да покриват цялото шосе и да не могат да се заобикалят!
+7
 
 
този грациозния шеф, освен да си смени шофьорите, да си СМЕНИ И АВТОБУСИТЕ РАЗДРЪНКАНИ!!!!!
+5
 
 
Аз няма да съм адвокат на шофьора на тази маршрутка ,защото направеното от него е повече от тъпо, но прочетох цялата статия докрая.Там е написано чe преди време е имало оплакване ,че маршрутките закъсняват при което има наказани и се замислих дали това не е причината за това безумие.Човека май е искал да си спести наказанието!!!!
+6
 
 
в днешно време вече всички са шофьори и всеки си кара по негови вътрешни правила. На този с маршрутката, сугурно е правило да се минава на пуснати бариери, но той май не осъсзнава че носи ОТГОВОРНОСт не само за собствениет си животец!!!!
+16
 
 
За съжаление, не са само шофьорите на маршрутки, а и всички останали безумни тарикати. Онзи ден на прелеза на "6-ти септември", горката жена, която спуска бариерите и то на ръка, милата се чудеше да ги пуска ли, какво да прави, понеже около 10 малоумника се опитваха да преминат и даже й крещяха, ако тя не им повдигаше бариерата, за да може техни величества да минат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: