ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Кубан (Краснодар) в кошмарен мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 05.02.2011Коментари (80)11331
© Gong.bg
Локо загуби с 0:3 от Кубан (Краснодар), в мач от турнира Марбея къп. Мачът се превърна в истински кошмар за пловдивчани, не толкова заради негативния резултат, колкото заради лошия развой.

Още в началото Йордан Тодоров бе изгонен и заради турнирния характер на приятелската среща, "черно-белите" нямаха право да вкарат нов играч. Десният халф-бек на "смърфовете" първо бе спънат в наказателното поле на руснаците, но не последва сигнал за дузпа. Тодоров реагира бурно, което доведе показването му на жълт картон. Минута след това, още афектиран, Данчо извърши фаул в центъра на терена, за който получи втори жълт картон и пое към душовете.

Въпреки, че заиграха с човек по-малко, пловдивчани не отстъпиха чувствително инициативата на своя груб руски съперник.

В края на първата част, терена контузен напусна защитникът Пламен Крачунов.

През второто полувреме проблемите на Матушев продължиха. Резервният вратар Тодор Тодоров се контузи и се наложи "на пожар" в игра да се появява Стоян Ставрев. Ветеранът явно не бе напълно подготвен да влиза, защото допусна няколко грешки, които позволиха на Кубан да реализира три безответни гола, чрез Маркос и Давидов на два пъти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ЖЪЛТИ и ЖАЛКИ хлебарки,бе...!!??? В една какпка вода могат да ни удавят...!!
0
 
 
Да ви кажа хора.Локомотив игра с отбори които са фактори в едно от най-силното първенство.Техният бюджет е колкото на първата шестица в А група.Какво очаквате.Стига нгативизъм и от двете страни.Не съм карен и никога няма да бъда,но някои се излагат с хвалбестията и негативизма.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Като пловдивчанин ми е кофти, че Локо не постига по-добре резултати в контролите. Наистина, играят с доста силни отбори, но все пак. Успех им пожелавам в останалите мачове и пак призовавам към толерантност в коментарите, само глупости се пишат в последно време.
+2
 
 
сажалявам за загубата момчета но защо един пат не кажете паднахме да така е а почвате с малките си оправдания и ние сме така но това трябва да се промени касмет в следващите контроли
+6
 
 
стига сте ревали голяма работа падналисте все тая нали за тва са тези ма4ове експериментирасе аз съм ботевист то се вижда но спокоино мога да кажа с ръка на сърцето 4е вашия отбор ми харесва играе добър футбол ама някои хора правят много тупи исцепки и те са де4ица май като гледам успех
-1
 
 
В такива мачове резултата е без значение.Важно е подготовката да върви по план и на пролет да сме в оптимална форма за да постигнем поставените цели - спечелване на Купата на България и медали от първенството.Само Локо!
+1
 
 
Оооо Локо Пловдив,за нас си всичко,за теб живеем,за тебе пеем,само Локо ееее !!!
+8
 
 
Абе хора ние все пак сме от Пловдив нали се сещате че за нас града над тепетата е най велик. Паднахте от Кубан и се скарахте в форума, мечтайте за великото дерби след време.
0
 
 
Корави са руснаците нека си говорят квото искат другите! Много им знаят плювалниците щото играят с някви смешници!! Вижте Славия как ги на акаха яката въпреки че тва отборче е от Украйна и изобщо не е от класата на тези дето играхме стях Просто нивото в България е такова!! Но няма нищо вървим на пред с вдигнати глави това е пътя!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: