ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кървава схватка се разигра между ученички в ПГСАГ - Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 08.02.2011Коментари (63)25591
©
Бивши и настоящи ученици от
ПГСАГ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Сцени на насилие между ученички от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГСАГ) се разиграха през вчерашния ден, научи Plovdiv24.bg от ученик от гимназията станал свидетел на случилото се.

Три ученички от 9-и и 10-и клас са стигнали до ръкопашни схватки. При разправията деветокласничка е извадила макетно ножче с което е порязала по врата съперничките си. Цялата ситуация се е разиграла през голямото междучасие.

Най-фрапиращото в цялата ситуация е, че при инцидента охраната в учебното заведение изобщо не се е намесила, а се е наложило други момичета да ги разтървават.

От ученика предоставил ни информацията стана ясно още, че срещу нападателката е наложено наказание от училището което се изразява в извършване на обществено полезен труд в полза на учебното заведение.

От пресцентъра на МВР - Пловдив казаха, че при тях не е постъпил сигнал за такъв инцидент през вчерашния ден.

Наш репортер се опита да говори и с директорката на ПГСАГ, но тя категорично отказа съдействие.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чалгата няма нищо общо с тяхното възпитание. И аз съм напълно съгласен че повечето написани неща са журналистически измислеци. И нито училището е елитно нито ръководството в него.При този случай трябваше до сега да бъдат изгонени ученичките.Може би единствено пострадалото момиче може да се съжали ... този обществено полезен труд няма да промени нищо ... Гонят ги и тва е аз не виждам къде е проблема за да не искат да ги изгонят ученици има достатъчно , но да уволнят и охраната която беше на смяна точно в този момент .. Да се надяваме че тогава останалите ще си вършат работата ...
0
 
 
Димитре,може да са комплекси, ама кво от тва, като са щели да се изпотрепят-има ли значение къв е мотива...
-1
 
 
здравей те аз съм ученик от ПГСАГ и искам да ви кажа че това не е първия случай на сериозно насилие за тази година.През Декември 2010 едно момче беше пребито.Според очевидци всичко станало заради лъжите на едно момиче от неговия клас.Момчето беше пребито от приятеля на въпросното момиче без охраната или някои учител да разбере.Ръководството разбра за случката на следващия ден.По време на побоя ухраната е била в къбинката си на не повече от 300 метра от инцидинта.въпросното момче е в 11 клас.Последиците от побоя бяха счупена челюст за момчето а за момичето нищто дори и т.н. обществено полезен трут в полза на училището затова има развитие та това момиче с ножа поне има на казание било то и незначително :)
0
 
 
Погледнато ФОРМАЛНО всичко е НОРМАЛНО , Погледнато НОРМАЛНО всичко е ФОРМАЛНО .
+2
 
 
Ако това е истина, трябва инспектората към министерството и общината да се намесят. През 2004-та в Пловдив две момичета убиха своя съученичка, ако подобни неща да налетиш с "ножче" пък и не само се потулват за да не пострада нечие реноме скоро пак може да се стигне до родители да оплакват дете на гробищата и по затворите.
+1
 
 
ТОЧНО ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА.ПРЕДИ ОКОЛО 3 ГОДИНИ ИМАШЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ В ТОЗИ/ТОГАВА/ТЕХНИКУМ.БЕШЕ СЕЗИРАНА ПОЛИЦИЯТА, КОЯТО ЕДИНСТВЕНО ВЗЕ АДЕКВАТНИ И БЪРЗИ МЕРКИ.ЗА СМЕТКА НА ТОВА ОБАЧЕ, ПСИХОЛОГА НА УЧИЛИЩЕТО ПОСЪВЕТВА ПОТЪРПЕВШИЯ ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ДРУГО УЧИЛИЩЕ,ЗА ДА НЕ БЪДЕ ОБЕЗСПОКОЯВАН,ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ ИЗВЪН УЧИЛИЩНИЯ ПОРТАЛ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГАРАНЦИИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВТОРО ПОСЕГАТЕЛСТВО. ДВЕТЕ АРОГАНТНИ СЪЩЕСТВА НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ЖЕНИ,СЪС СЛАБИ ОЦЕНКИ В УЧИЛИЩЕ, БЯХА ДЪРЖАЛИ ПОД ОПЕКА И СТРАХ ЦЯЛ ЕДИН КЛАС В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЕДНА ГОДИНА.ТОВА БЕШЕ СТАНАЛО ДОСТОЯНИЕ НА УЧИЛИЩНИЯ ПСИХОЛОГ,ЗА КОГОТО БЕШЕ РАЗЯСНЕНО ОТ СЪОТВЕТНОТО РАЙОННО, ЧЕ НЕ Е НА НИВО, ТЪЙ КАТО УЧИЛИЩЕТО БИЛО ЕЛИТНО... НИТО УЧИЛИЩЕТО СЕ ОКАЗА ЕЛИТНО,НИТО РЪКОВОДСТВОТО НА МЯСТО.НА ДВЕТЕ ГАНГСТЕРКИ НЕ БЯХА НАЛОЖЕНИ НАКАЗАНИЯ И СЛУЧАЯ БЕШЕ ПОТУЛЕН. НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ,А НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО СЕ И ПОТРЕТЯТ...
-1
 
 
аз гледах целия бой просто тая дет изкара първа нож и се подиграваха ала бала.И тя вика ,,Искаш ли да видиш колко съм луда" изкара нож и другата.,,Лудата" я клъвна по врата и майче стана нещо с артерията.,,Лудата" с рана над окото а третата пребита от нея.
+1
 
 
Браво! Това девойче си е за изгонване и детска педагогическа стая да разглежда случея. Личи си колко им пука на учителите и директорката за случващото се в училище! Никой не се замисля какво им е на родителите, чийто деца ходя в това училище, с какъв страх те ще пускат децата си. Явно има голяма разлика от училище до училище. Просто това, ако беше станало в училището, в което уча аз, това момиче най-малко щеше да бъде изгонена и полицията щеше да бъде уведомена...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: