ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби у дома от Любимец в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:52 / 12.02.2011Коментари (231)24091
Ботев изигра един от най-слабите си контролни мачове до момента, отстъпвайки с 1:3 от Любимец на стадион "Христо Ботев".

"Канарчетата" започнаха много добре през първите минути, но в 11-ата минута при една от контраатаките на гостите от Любимец, се стигна до гол във вратата на Ботев. Домакините се мобилизираха и бързо искаха да върнат попадението, но изявите на Байрев и Ридван Хаджифейзула по фланга не дадоха нужната острота. Вместо това в края на полувремето "канарчетата" инкасираха и второ попадение, дело на юношата им Илиян Йорданов.

През втората част домакините излязоха по мотивирани и само малшанса ги лиши "канарчетата" от ранно попадение.
В 50-ата минута старши треньорът на "жълто-черните" Костадин Видолов замени Георги Стефанов, като на негово място пусна Илиян Христов.

В 60-ата минута Николай Манчев получи контузия и бе принудително заменен от завърналия се в Ботев Костадин Гаджалов.

В 62-ата минута в една от атаките на "канарчетата"по крилото, след центриране на Ирфан Юсейнов топката попадна в Наско Курдов, който подаде на връхлитащия Ангел Рахов. Защитникът отправи силен удар по посока на вратата, но не успя да вкара.

Противно на логиката и играта, в 80-та минута Ботев получи ново попадение в своята врата.

Все пак три минути преди края Илиян Христов с хубав удар изми част от срама за домакините, оформяйки крайното 1:3.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само ,погледнете -235 коментара . и то при загуба )). Как да не сме велики -интересно им е да четат за БОТЕВ 1912. и пак ще бьдем на вьрха -това е нашата сьдба.
+1
 
 
Ако някой си мисли че ще жънем успехи постоянно е в заблуда.Селекцията е постоянен процес,а и все още сме аматьори без собственик де факто.Не мислите ли че е въпрос на време нещата да се избистрят.Срещнахме един добре комплектован отбор от горна група и загубихме.Не случайно футболистите на Любимец толкова се радваха след победата.Да победиш Ботев Пловдив пред 3000 зрители на контрола не се отдава на всеки.Марин Бакалов е умен чове с висшо образование който знае какво прави.Не случайно играхме срещу този отбор.Да го кажем като сверяване на часовника.Ние не сме джуджета с великански притенции.Ние сме Ботев Пловдив и това обеснява всичко.
-2
 
 
Макар и късничко, но успях да поговоря с някои хора и да науча клюката. Нашите предлагат на Илиан Илиев да поеме Ботев, а Коцето Видолов да му е помощник! Дали е празна фантазия или ще стане чудото? Какво ще кажете, пичове? Заранта ще ида на църква да запаля свещ! Дано, дано!
+2
 
 
б групата е слаба и една селекция през лятото не е закъсняла , този отбор има година за обиграване в б група и мисля че за а група вече бихме били готови да мачкаме здраво , няма да играем с бърса а с говеда и селяни . едно време левски ги биехме с детскя си отбор 1978 , коцето бе на 19 и ги размаза
+5
 
 
Ботев Пловдив але> але> але браво беее ето това е актовност без да се подвеждам от 233-те коментара просто още веднъж се обеждавам че БОТЕВ има най-много фенове в България и не само но и бУфери живеещи само за това да видят отбора на България на колене ами не няма да им се угоди БОТЕВ ТОВА Е България МАЙНА !!!!!
0
 
 
момчета аз съм стар ботевист и сам се радвал и плакал от радост пред великия отбор на ботев пловдив. евала на марин бакалов голям ботевист и част от златния ни отбор от 80те години. но според мен това което направи марин за ботев е достатъчно да влезне с златни букви в историята на ботев пловдив. от тук нататък марин трябва да си е само президент , коцето видалов да ходи да се учи на футбол в германия , голям футболист и легенда. за новия сезон в б група ни трябва много добър тренер , да направи селекция по постове и той да си носи отговорноста , значи трябва ни вратар , в отбрана сме зле и там трябват промени , трябва ни опитен half от рода на зико които да връзва играта , и тодор неделев да израства покрай него , и едно острие крило но добро като наско с номер 11 легенда , които препарира баерн мюнхен
+1
 
 
Начетох се на много философски коментари за това подобие на мач. Изразявам се така, защото всички, които следят контролите на Ботев смятам, ще споделят моето мнение. И то е, че тези контролни срещи са приемани от момчетата ни като свободно време, и нямат интерес към тях. Ако това беше мач за първенството, не с 2, ми с 4 щяхме да бием. Толкова ли е сложно? И призивът ми към верните канари, които следят темата е да не обръщат внимание на комплексираните буфери, пишещи тук. Нека не ставаме като тях. Не е станало нищо фатално! Наздраве!
+6
 
 
Ай Канари! Не съм гледал мача, но разбирам, че са ни надигрли. Наистина се взехме на сериозно и едно отрезвяване е полезно! Призовавам да не се изказват крайни мнения, тъй като животът не е това, което ни се иска! Трябва още много пот от сегашния състав, за да бъдем на желаното ниво. Мисля, че в отбора има потенциал и ще го докажем! Критиката е градивна, когато е добронамерена! Не забравяйте мъдростта "Един бит струва колокото двама небити"! Погледнете само - за загуба на отбор от "В" група в контрола - 223 мнения, дали до сега е имало такъв случай в България! А това не показва ли пак, че сме велики!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
пичове аз искам да коментирам нещо,което леко ме притесни.В момента съм във Пампорово и видях клубния автобус да разкарва туристи и то не веднъж,трябва ли това нещо да ни притеснява как мислите?В смисъл новия собственик до там ли я докара и въобще има ли нов собственик? не знам,не ми се мисли най лошото ама...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: