ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с лекота удари Спортист (Своге)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 19.02.2011Коментари (95)19468
Ботев с лекота успя да се наложи над Спортист (Своге) с 3:1, в контролна среща играна в с.Оризари.

Канарчетата започнаха още от първите минути да пресират
своя съперник от Своге и гола не закъсня. В 7-ата минута Васил Гуджев премина през няколко защитника на Спортист и с хубав удар от границата на наказателното поле откри резултата.

В 21-ата минута, в една от малкото атаки на гостите, играч от Спортист стреля към врата на Илия Николов, но ударът му беше слаб и вратаря на Ботев без проблем улови коженото кълбо.

В 35-ата минута Атанас Курдов навлезе в наказателното поле, преодоля защитник на Спортист, излъга и вратаря, подаде на капитана Николай Манчев, който се бе включил на скорост и стреля, но не успя да уцели вратата.

В 39-ата минута треньорът на Ботев Костадин Видолов направи първата си смяна, пусна Ирфан Юсеинов, на мястото на Иван Танчовски.

В 44-ата минута Атанас Курдов бе избутан в гръб и главният съдия отсъди фаул за Ботев на границата на наказателното поле на Своге. Зад топката застана Гуджев, който стреля силно и защитник на гостите изби от голлинията.

През второто полувреме Спортист започна по активно двубоя и още в 47-ата минута можеха да изравнят резултата, след центриране от дясно на футболист от Своге, но нападателят на  гостите се размина с топката.

В 53-ата минута Ирфан Юсеинов получи дълга топка в половината на Своге, пребори се със защитник на гостите и стреля, вратаря изби топката и тя отново се върна в халфът на Ботев, който отново шутира, но удари мрежата от външната страна на вратата.

В 62-ата минута Ботев бе близо до втори гол. Васил Гуджев премина през трима защитника на Своге и центрира към Курдов, който действа разсеяно и пропиля възможността.

Три минути по-късно Ирфан Юсеинов проби отдясно, излъга вратаря и стреля, но от малък ъгъл прати топката встрани от вратата на Своге.

В 70-ата минута падна и втори гол за Ботев. След страхотен рейд Ирфан Юсеинов центрира в наказателното поле и там най-съобразителен се оказа Ридван Хаджифейзула, който след страхотен шут вкара за 2:0.

В 85-ата минута падна нов гол за Ботев. След самостоятелен пробив на Ирфан Юсеинов, халфът вкара за класическото 3:0.

В самия край на мача Спортист (Своге) успяха да достигнат до почетно попадение в двубоя и оформиха крайното 1:3 за Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
18.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
как няма да ги ударим като не са си изяли шоколадите :П Тия двамата на снимката кои са ?
+5
 
 
Просто Ботев си върви мощно напред към върховете на А група,където му е мястото,напук на онези,които преди една година потриваха потните си ръчички с мисълта,че отборът ще се разпадне или най-малкото ще тръгне от окръжните групи. Последните няма да е зле да свикнат с тази мисъл,защото това е бъдещето на пловдивския футбол - Ботев ще се бори за дубъл,а Циганията ще подсмърча и ще чака 15-я и 30-я кръг,както впрочем е било винаги,без последните 10 години.
+7
 
 
Не мога да отреча, че "феновете" на Льоку вчера бяха повече от нас. Винаги се получава така, когато входът е СВОБОДЕН. Всички цигани са първи, когато нещо е на аванта - първи са на "безплатните софри". Дойдат ли обаче истинските мачове, в които трябва да се плати вход или да се отделят пари за пътуване и хоп - пълен обрат. Абе доста трудно се оказва да обясниш на един мангал, че да ти закрият отбора и да преименуват друг със същото име, и този другият със собствения си лиценз продължи да играе в родния ти дом е различно от ОТБОР, който не е изпадал, а е административно изваден от А група. Отбор на който не се е налагало да използва чужд лиценз, защото просто на мястото на, което се намира не се изисква лиценз. ОТбор, който не е закриван, а е вляв В СЕБЕ си друг и е използвал неговото ПРАВО НА УЧАСТИЕ. Имам един въпрос към "македонистите" от Льоку: - да прелеят кръв от Иван на Петър и преливането на кръв от Петър на Иван винаги ли носи полза само на ИВАН? Правите ли разлика между ДОНОР и РЕЦИПИЕНТ? КЛУБ КОЙТО СЕ ВЛИВА И КЛУБ, В КОГОТО СЕ ВЛИВАТ?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Имаме история от 100 год,носим името на един от най -великите БЪЛГАРИ,имаме мелодия която от 50 год ни е като химн ,мелодия с която звънят телефоните на много БОТЕВИСТИ,имаме град който е създал най -напред нас и на който сме му символ,имаме успехи постигнати с нашия отбор.ВЪПРОС към всички буфери- ВИЕ КАКВО ИМАТЕ.Въпроса го задавам в наша тема защото буферите постоянно киснат тук.
+9
 
 
Какво се занимавате с филмираните буфери.Болестта в главата им е очевадна.;))
+9
 
 
Жалко е когато съгражданин те нарича селянин,а останалите градове ти се пресмиват за това.Селски е прякор на бивш собственик.Обичате да се самонаричате,смърфове/заради фанелки на които не си личат номерата/ Юве заради пак фанелките.След като Ботев показа отново и доказа че е с двойно повече фенове от Локомотив спряхте да бъдете,,пловдивски любимец''.Сега сте машини,великани,големци.Напомняте ми циганите със вефовете и поло под ризата.Разни токайтовци,герита и тем подобни фимови герои.Затова навсякъде ви посрещат по един и същи начин.Обичайте си вашият отбор както ние нашият и престанете да ни мразите,за да не доказвате отново комплексарщината си.Ботев е най-успешният и най-популярен отбор под тепетата.Символ на Пловдив.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
4акамеви в асеновград 6те бъде голямо дерби
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: