ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов пак се отметна! Забегна към Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 20.02.2011Коментари (23)6146
© Plovdiv24.bg
Нападателят Георги Какалов, за кого писахме преди седмица, че се е кротнал, след като подписа договор с Брестник, реши да напусне тима от Родопската яка на пловдивска област.

Ексцентрикът е приел предизвикателството от родния Пирин (Благоевград), където старши треньор е екс-наставникът на Ботев (Пд) Костадин Ангелов. От Брестник заявиха, че анулират 6-месечния договор на футболиста и се разделят с него по живо по здраво.

Футболистът пропусна цялата зимна подготовка след неуспешни опити за трансфер в Израел, а по-късно в Ботев (Враца), Ботев (Пд) и Брестник.Какалов ще се обвърже с благоевградските "орли" за пролетния полусезон, а от лятото отново ще опита късмета си в Апоел (Бершава).

 

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 10
23.02.2011
22.02.2011
17.02.2011
16.02.2011
05.02.2011
05.02.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Според мен греши. В Брестник поне щяха да му плащат, в Пирин отдавна не са вземали пари и отбора им почти се разпадна.
0
 
 
ами след грешката на наще 4е него взеха сега и контузен кво да прай хайвана той е добар футболист един от малкото които ми харесваха техни4ар4е успех
-4
 
 
Той е една от курвичките на Христола...който избягаха като бити пе****си...айде стига толкова помия в този отбор,не ние нужен!Имаме достатъчно добри момчета...
0
 
 
--- Какалов, в БОТЕВ не те искаме. Видяха ти се малко парите които ти даваме и за това ти сам избра да ни напуснеш. Благодарим за приноса ти към клуба и ти пожелаваме успех.
0
 
 
В Пирин не са плащали заплати и премии от една година, а Какалов реши, че на него ще му плащат в родния му клуб - все пак има семейство, а и кредит има да връща. Само през зимната пауза излъга 3 български отбора, че ще премине в тях и тези отбори повече няма да искат да чуят за него. На нас не ни трябва човек който през цялата подготовка обикаля други отбори и не се е трудил с другите момчета, а накрая да иска да дойде направо за мачовете и да иска титулярно място.
+2
 
 
за да е добро стадото трябва да се махнат мършите
+6
 
 
Според мен мястото на Жоро беше в Ботев. Но като тръгне на карък... Жалко, че нещата около него се усложниха (в т.ч. и в личен план), без той да има кой-знае каква вина. В едно съм сигурен, обаче: Където и да отиде, Жоро ще играе футбол. И ще се старае да го прави добре. Нека не го плюем и обиждаме - той не заслужава това от феновете на Ботев!
-2
 
 
Не ни трябват такива фурнаджийски лопати. И без това физически е супер зле и само се разходжда по терена след 20тата минута.
+12
 
 
Явно са прави по-старите хора,като са казали,че простотията ходи по хората!Лично за мен този "изключителен" футболист първо трябва да благодари на Ботев,че му подадоха ръка и след това да им се извини за неуважението и пренебрежителното си отношение към хората,които го направиха отново футболист,защото даже и в Албания не биха го взели!
+1
 
 
Искам сега да изкочат всички,които му се радваха на тоя циганин...най-много искам Резон-а да обади :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньор призна за преговори с Ливърпул, обясни се в любов на "мърсисайдци"
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Добри новини за отборите, които ползват играчи извън ЕС
Камбуров с 2 гола за звездите на България, Томаш, Генчев и Божинов играха за Етър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: