ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ВМРО-НИЕ: Цветанов не казва истината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:05 / 21.02.2011Коментари (26)5626
© Plovdiv24.bg
От ВМРО-НИЕ разпространиха декларция, относно твърденията на Цветан Цветанов, че кметът на Пловдив Славчо Атанасов е избран заради подкрепата на ГЕРБ. Предоставяме ви декларацията, без редакторска намеса:

По повод вчерашното твърдение на председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, че кметът на град Пловдив от ВМРО - НИЕ Славчо Атанасов е кмет изцяло благодарение и само на ГЕРБ и че общинските съветници на ГЕРБ са получили категорично по-голям резултат от общинските съветници на ВМРО - НИЕ заявяваме, че това не е истина, а откровена лъжа и не е в унисон със заявените също вчера от Цветан Цветанов намерения ГЕРБ да водят открита, честна и чиста предизборна кампания.

Затова сме длъжни да ви припомним още веднъж резултатите от Местните избори в Пловдив от 2007 година, и да ви дадем информация по гласове и брой общински съветници.
Информираме ви, че на Местни избори 2007г. двете партии ВМРО-НИЕ/тогава ВМРО-БНД/ и ГЕРБ се явиха с отделни листи за общински съветници и тук резултатите са достатъчно красноречиви.


Листа общински съветници ГЕРБ - 22 755 гласа или общо 13 общински съветника

Листа общински съветници ВМРО- НИЕ - 17 457 гласа или общо 10 общински съветника

А що се отнася до кмета на Пловдив Славчо Атанасов - 59 143 гласа или 53.65%. Резултатът му явно показва, че неговите гласове са повече от листите взети заедно.
Призоваваме г-н Цветанов да изгледа в присъствието на журналисти от всички медии филма на ГЕРБ Пловдив за Частичните избори в р-н Източен и да коментира нечестните и манипулативни практики, които са показани там.


Тъй като около този филм беше наложено медийно затъмнение, ако някой се интересува от него ние можем да осигурим кадрите от филма.

Напомняме, че филмът беше внесен в Прокуратурата с решение на Общински съвет Пловдив и чакаме тя да се произнесе по него. Записът е изпратен още и до Народно събрание на Република България, Европейски парламент и Европейска народна партия.

Изключвайки горенаписаното, все пак сме доволни от заявеното намерение, компроматите и властовият натиск да не бъдат сред инструментите използвани от управляващите за печеленето на предстоящите избори, въпреки че се наблюдава по-скоро обратната тенденция.

От своя страна ние заявяваме нашето намерение да водим една градивна и в интересите на България политика и предизборна кампания, която да покаже инстинския дневен ред на българското общество.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И ще гласувате за тоя с 16-те апартамента ли?И за другия дето в политиката е като пате в калчища!Макар,че те не са виновни!
+1
 
 
Славчо, ако не беше ГЕРБ щеше да станеш кмет на куково лято. Това никога няма да го простим на ГЕРБ, че докараха такъв нещастник за кмет на Пловдив. Да идват по бързо изборите, че да се отървем от Славчо и смешната му партийка ВМРО НИЕ. Да не забравяме, че това не е истинското ВМРО. Юда, и тях ги предаде
+1
 
 
Пловдив никога няма да забрави! Славчо, ти подмени вота на пловдивчани! Славчо, защо вкара комунистите във властта?!...специално за тоя/тая с ника мусолини-приятел, нали се сещаш, че доста хора са гласували за лафчо, но не са гласували за общинари поради простата причина, че болшинството от имената не са ги чували дори...и други такива...
-1
 
 
Много точно са му го казали на кретена Цвъ Цвъ- цялата листа на ГЪРБ спечели много по-малко от гласовете, които получи Славчо като Кмет. Иначе той се беше доказал вече като кмет на Тракия и беше абсолютно разпознаваем, тоест биеше при всяко положение и някой евентуален кандидат-кмет на ГЪРБ, който никой нямаше да го знае и да е чувал за него. А що се отнасяше за конкуренцията- то такава нямаше или герберските тъпаци мислите, че захари Бийн георгиев от БСП щеше да "бие" Славчо, ако не беше подкрепата на ГЪББ? Е да, ама след това щеше да се събуди от сладкия сън. Да, Славчо може би щеше да бие по-трудно и дори на балотаж, но биеше и един евентуален кандидат на ГЪРБ и на БСП взети заедно.
+1
 
 
а относно записа гледахме го всички главчо ама целия не отрязъците на галерия и яне янев!
0
 
 
слафчо слафчо взв да ми се драйфа от теб!ти червена подлого кажи защо комунистите без да са спечелили изборите управляват общината!ти колко хора излъга бе гадино ЗА ЧЕРВЕН НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ А ТИ ГАДИНО ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ !!!А ЧЕРВЕН БОКЛУК!
+4
 
 
Отново съзряваме наглостта в лицето на смехотворната партия ВМРО!Подавш им ръка за подкрепа а след време са неблагодарни!АКО НЕ БЕШЕ ГЕРБ,НИКОГА ВМРО НЯМАШЕ ДА ИМАТ КМЕТ НА ГРАД Пловдив.
+5
 
 
Ние,вие ,те по познати като МВР-о(много ченгета бе,много) пак са не в час.Ако не беше Бойко да се снима със СлаФчо щяхте да сте като.....ДСБ-ОПОЗИЦИЯ НА ВСИчКИ.
-3
 
 
ГЕРБ излъгаха България,защото не са никаква дясна партия,а клонинг на БКП.Ако не вярваш може да питаш Петко Сертов!!!
+4
 
 
Но тогава не беше ли ВМРО на Каракачанов ? Ако махнем и неговите гласове , какво остава за Славчо . На есен ще се избираме пак и тогава искам да ви чуя коментарите. И гласовете на БКП няма да ви помогнат , просто избрахте битата карта .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Реформи в БДЖ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: