ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няма място за преминаване на хора по тротоар, заради нагло паркиране
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 22.02.2011Коментари (41)8731
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
За поредната фрапантна ситуация с нагло паркиране ни сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Поредният случай, от вече станалите ежедневие в града, е от градинката до Пловдивския университет. Нагъл шофьор е паркирал своя автомобил по един безумен начин, като е преградил достъпа на хора по тротоара. Читателят ни се възмущава от факта, че заради некоректното паркиране майки с колички и възрастни хора са принудени да вървят по улицата, по която видимостта е силно затруднена от паркираните коли и всяка крачка на хората по улицата е опасна за техния живот.

В последно време се забелязва едно активизиране на некоректните водачи и всевъзможните начини на паркиране в Пловдив. Последните примери за такива ситуации са наглите ТИР-ове паркиращи върху зелени площи и тротоари в "Тракия", както и "европейското" паркиране на студенти от Европейския колеж в улички до учебното заведение.

Plovdiv24.bg
приканва пловдивчани да са все така активни в борбата с неправдите в града и да продължават да ни изпращат сигнали за нарушения от всякакво естество.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То остави колите по тротоарите, защото, ако имаше паркинги, тогава там щяха да спират, но да това нахлно джипче няма кой да го вдигне. Паякът си е паяк точно като хората, които го използват - или даваш или ти взимат.
0
 
 
то такъв проблем винаги ще има нa всиякаде :(
+2
 
 
Лично аз направих тази снимка и нямам думи да опиша тази наглост.Чудех се дали да не го почакам този нахален жител на покрайнините,но нямах време да се занивам с такива същества.А дори станах свидел как човек слезе да върви по паважа и един шофьор съвсем нормално натисна клаксона.Така че наглостта на един,води до лавинообразни нарушения от всички останали.
+3
 
 
Само един въпрос.Няма ли да вземете по едно шило и да приключите с този "Проблем".Драскайте,дупчете и трошете- Селяка от дума не разбира.Властите безхаберстват, страх ги е от шамарите на "силните"на прехода.Вместо да ревете шилото вземете!
+5
 
 
Писна ми от пълни олигофрени, които паркират както им падне! Особено на тротоари и паркоместа за инвалиди. Като ида в някой голям магазин и видя на ПРАЗЕН паркинг някой спрял на място предвидено за инвалид или на такова предвидено да минават колите и ми идва... &^(&%@^$@ Усещам как скоро ще ми падне пердето и ще откача. Също ми причернява като видя някой глупак спрял в зелени площи. Е как няма Пловдив да е мястото с най-мръсен въздух в Европа като няма затревени площи. Всичкия този прах който остава от унищожената трева после се издухва от вятъра... ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ВЗЕМЕ ОТНОшЕНИЕ!!! Българите са уникална нация. Всеки само и само за да спре възможно най-близо до входа на сградата в която отива, би направил и най-невероятното паркиране. И аз съм шофьор, но "малко" ме дразни това, че аз мога да мина 50м пеш и да паркирам така че да не преча на никой (макар и да съм за малко), а тези плужеци могат да спрат по дразнещ за всички начин и никой да не ги санкционира.
+1
 
 
добре дошъл в нашия град,добре дошъл в България.нищооооо не може да ме изненада.простотията ходи по хората ,а не по гората.
0
 
 
Предлагам прост и много ефективен начин-просто такива анадолци да се снимат и след това снимката да служи като доказателство-така е в Англия и нещо подобно са камерите на КАТ за превишената скорост.А може за по-бързо с кола и камера-напр. по ул Димитър Талев има остоянно паркирали коли въпреки знаците за забрана.А срещу блока ж който живея на бул Ал Стамболийски 16 има парк,който от парк стана парк-инг и се оформи цяло трасе ,по,което се движат коли.
+4
 
 
ако мислиш че му пука за тоя таралясник... само гумите да се режат другото няма да го разбере... като се изръси 2-3 пъти по 200-1000лв за гуми ще се научи.
+6
 
 
Призовавам всеки който попадне на такъв получовек да му тегли един ключ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: