ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стрелбище скара общински съветници, Кацарова бе изгонена и върната в залата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 24.02.2011Коментари (5)4277
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "П. Кр. Яворов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
И днес циркът в залата на ОбС Пловдив продължава, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Емоциите на съветниците взеха връх в обсъждането на т. 4 от дневния ред, а именно 20 спортни обекти находящи се в училища да минат под директното управление на общинските съветници.

Ябълката на раздора бе стрелбището намиращо се в училище "П. Яворов", в което тренират деца от федерацията по стрелба. Председател на федерацията е Камен Шишманов общ. съветник от ВМРО-НИЕ.

"Да се спре тенденцията да се унищожават спортни обекти. Те трябва да се управляват от община Пловдив. Това предложение е изнесено с цел, да не могат да се отдават под наем от директорите на училищата, например за баничарница. Целта е тези обекти да останат само за спортно предназначение", обоснова се Камен Шишманов.

Зам.-кметът по спорта Георги Титюков уточни, че не вижда нищо лошо в това, последната дума за такива важни обекти в града да има принципала т.е. ОбС Пловдив.

Общинската съветничка от ГЕРБ Павлина Кацарова обвини колегата си Шишманов с лобиране за частни интереси. Тя припомни, че общината е дала 470 хил. лв., за да построи лично стрелбище за спортния клуб на Камен Шишманов. Не закъсня и ответната реакция.

"Вие сте отчайващо безсилни. Злоба, омраза и ненавист са се вселили във вас", обърна се към опозицията в лицето на Кацарова Камен Шишманов. Това изказване на общинския съветник вбеси Кацарова и след реплики от нейна страна тя бе изгонена от залата. След отказа й да напусне, председателят Илко Илиев даде благоразумно почивка, в която явно страстите се уталожиха, защото след подновяването на заседанието, той оттегли наказанието спрямо Кацарова.

Междувременно стана ясно, че и "Атака" и "Синята коалиция" смятат, че това предложение трябва да се преразгледа и доуточни, първо в комисиите и тогава да бъде гласувано в общинска сесия.


Още по темата: общо новини по темата: 65
01.12.2011 »
01.12.2011 »
18.03.2011 »
17.03.2011 »
17.03.2011 »
17.03.2011 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Общинския съвет е едно недоразумение. Пълен абсурд!!!
+3
 
 
Вече нещата излизат от контрол.Някои да вразуми партиините другари от БСП И ВМРО-ние !!!
+5
 
 
Аз пък имам друго предложение. Нека самия общински съвет бъде превърнат в стрелбище ! Нека след всяко предаване на заседанията на тази шайка болна и морално деградирала измет, бъде организирано интернет-гласуване , вледствие на което общинския съветник, събрал най-много гласове, след всяко заседание на ОбС, бива ....ОТСТРЕЛЯВАН ! Един вид, санитарна сеч....Аз нямам нищо против да бъда човекът, който ще натиска спусъка, защото както казва един мъдър човек : "По-добре ужасен край, отколкото ужаси безкрай!" ....
+8
 
 
Община Пловдив не може да намери за общинските болници и поликлиники нито лев, не е построила нито едно игрище, не поставила нито една единствена тенис маса, баскетболен кош, детска площадка или нещо такова, но е изключително щедра към федерацията по стрелба, чийто председател е Камен Шишманов, по една случайност общ. съветник от ВМРО-НИЕ. Всяка година пловдивските данъкоплатци спонсорират Камен Шишманов с половин милион лева безотчетни пари (той се отчита пред федерацията си). Това е типичен пример как се облагодетелства корумпирана гадина от политиката и за сметка на данъкоплатците. И все пак това е една жалка плюнка в сравнение с грабежите, които правят от общината "бизнесмените" Гергов, Батаклиев, Атанас Търев, Николай Гигов, Бекиров и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: