ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС забрани на Ботев да гостува на собствения си стадион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 25.02.2011Коментари (30)7581
© Plovdiv24.bg
Бъдещият президент на Ботев Марин Бакалов предупреди публично футболистите, че не трябва да допускат колебание в представянето си през пролетния полусезон, независимо от успокоителната преднина на върха в класирането и почти сигурната промоция в "Б" група. Треньорът на "канарчетата" от есента за пореден път отбеляза, че името на клуба задължава играчите да бъдат мотивирани и да доказват качествата си във всеки мач.

"Независимо от комфортната преднина всички футболисти трябва да знаят, че за нас първенството започва сега. Ботев отново ще бъде гледан под лупа. Имайки предвид всичко, което се случва около нашия клуб съм сигурен, че противниците ни ще надскачат себе си още повече в сравнение с есента. Играчите ни трябва да са подготвени за това и трябва да вдигнат още нивото си. Средната възраст на отбора е 22-23 години, което ни дава надежда, че част от футболистите могат да се превърнат в основата на бъдещето на Ботев. Само от тях зависи дали ще го направят. В някои от контролните срещи те показаха, че имат потенциал. Надяваме се да го демонстрират през втория полусезон и да докажат, че заслужават мястото си в Ботев", заяви Марин Бакалов, пред пресслужбата на клуба.

Той призна, че след като акционерното дружество стане факт ще стартират преговори с някои от настоящите футболисти за подписване на професионални договори с клуба.

"Ще определим хората, които до този момент са заслужили да подпишат с Ботев и след регистрацията на АД-то ще започнем разговори с тях. Имаме достатъчно време да преценим кои футболисти ще останат в отбора в професионалния футбол."

Все още заемащият позицията Председател на УС на Ботев за пореден път внесе яснота около регистрацията на дружеството заявявайки, че всички документи са подадени и се очаква единствено съдебното решение и вписването в търговския регистър, което е въпрос на време.

Бакалов заяви, че "канарчетата" няма да "гостуват" повече на свой терен, както се случи в мача с Левски (Карлово) във втория шампионатен кръг.

"След този мач, Зоналният съвет на БФС забрани други отбори да играят домакинствата си с нас на нашия стадион, дори те да имат желание за това."

Марин Бакалов предаде треньорската щафета на Костадин Видолов с думите: "Няма нужда аз да ви представям Костадин Видолов. Той е един от последните големи футболисти на Ботев. Работим заедно от самото начало. Той е в течение на всички трансфери, стила и начина на игра. Мисля, че ще оправдае доверието, което му се гласува."

Легендата на Ботев Пловдив завърши с обръщение към привържениците на отбора: "В мачовете през есента нашата публика беше образцова. Държанието на привържениците ни беше подобаващо на отбор като Ботев. Надявам се това да продължи и през пролетта, заедно с качествените изяви на футболистите. Само с общи действия отборът и публиката на Ботев могат да върнат клуба там, където му е мястото."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ние където и да играем,с тази публика винаги ще сме домакини.
+10
 
 
Без Ботев, Пловдив не е същия!Дано скоро се върнат там, където им е мястото !
+12
 
 
Изпуснах само мача със Съединение миналия сезон и то, защото се ожених четвъртъка преди мача... Смятай как ми пука, къде сме гости!
+11
 
 
Абе в родината на футбола - Англия, тази практика НЕ е забранена. Даже малките клубове се молят това да се случи за ФА купата. За Ботев Пловдив няма значение на кой стадион ще играе за победа пред собствена публика.
+8
 
 
Не ме бърка, къде ще се играят гостуванията. Това трябва да си го оправя отбора домакин. Ние ще подкрепим футболистите, където и да е това, а продължението на сагата започва в Асеновград. Ще бъде уникално шоу! Напред Канари!
+1
 
 
защо АД А НЕ АФД.Пожелавам ви завръщане тази година в б група независимо къде играете.
+7
 
 
Хайде от неделя почваме поредицата от победи!напред КАНАРИ!
+9
 
 
нии пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: