ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
500 лв. глоба за мъж, убил улично куче с чук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 28.02.2011Коментари (27)5603
© Plovdiv24.bg
Снимка Архив
500 лева глоба за екзекуция на улично куче ще плаща пазачът от Първомай Добри Велков. Наказанието на Районния съд в града вече е в сила.

54-годишният охранител отдавна се дразнел от кучето Бък, защото животното винаги се нахвърляло срещу него, когато минавал с велосипеда си. На Гергьовден миналата година Добри седял на пейка пред къщата си на ул. "Княз Борис I". Зърнал Бък да прекосява шосето. Миг по-късно профучала кола, прегазила псето и отминала.

Добри приближил и видял, че четириногото е още живо. Злопаметният пазач го вързал със сезал за врата и го довлачил в двора си. Там направил възел за теглича на туристическото си ремарке, за да не мърда пленникът му. Добри награбил чук и злобно го стоварил 3 пъти по черепа на скимтящото животно. То издъхнало за 1 минута. После го метнал в контейнер за смет.

Съседи видели екзекуцията и казали на жената, която се грижела за Бък след изоставянето му от собствениците. Тя подала сигнал в полицията. Добри обяснил, че убил кучето, защото се страхувал. Сега съжалявал.

Източник: в. "Твоят ден"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
500лв?малко мъ е на тоя изрод!!!!затвор за него.... или пук даи него да прегазем у кола,да го вурйем сус сезал за врата (ку4ето сигурно едвам дишало и кои знае какво мъ е било) да го вурйем и за ремурке ... и накрая - да го ъдряме по главата с 4ък 6тот сам психопат .... е*аси и изрода!ЗАТВОР !!!!
0
 
 
До изродите коментирали по-долу като Shitstorm 19Bultras i amigosa... не кучетата са атракция и напаст а простите ненужни и злобни комплексирани консуматори като вас !
на 28.02.2011 г.
+2
 
 
улично не улично кфи са тия простотии малко му е на тоя изрод къде живеем бе какво е това насилие...
-3
 
 
Хаха те трябваше да наградят човека за тази помощ към мастията ! Така или иначе кучето се е мъчело и пазача помогнал ;) БРАВО, СМЪРТ ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА !
+4
 
 
Просто не мога да повярвам какво чета в коментарите под мен и се чудя аз ли съм дефектен или просто вие тотално сте се побъркали.Аз също съм хапан от улично куче но питам ви дами и господа това ли е начина, на това ли ще учите децата си утре.
+1
 
 
Да, самия акт... малко жестоко се е получило... но от една страна, човека е помогнал на животното- избавил го е от мъките... а от друга си му е върнал за целия този причинен стрес... НО наистина трябва да се вземат мерки и то спешно! Не може ,например, на центръра на Пловдив да се навъртат 6-7 помияра и да лаят минувачите... хората ги е страх, децата се стресират... а колко още новини от рода "бездомни кучета нахапаха дете" или "изядоха бездомник (наскоро в Перник)" и т.н. трябва да прочетем... тогава къде са тези Природозащитници?! Бездомните кучета и котки- в приют, да стоят 1 месец там и ако някой ги вземе ОК, ако не... умъртвяване и това е...
0
 
 
"...500 лв. глоба за мъж, убил улично куче с чук..." - " 0.00 лв глоба за улично куче нахапало човек..." Явно на човека му е омръзнало да "чака" неволята и е решил сам да си помогне. Да видим само как държавата ще си събере данъците от бездомните животни щом явно държи на тях повече от колкото на хората. Дето има една приказка да помогнем на бездомните животни, а данъкоплатците - кучета ги яли ( в посечето случаи - буквално ) :)
+1
 
 
С този пост отговарям на всички по-долу:сега най-накрая разбрах - пречи ли ми някой - чук в главата е рецептата!!!България през 21-ви век,жалко!!!
-2
 
 
В населените места човека е най важното същество. Пречат ли кучетата на хората - пречат. Тогава да се умъртвяват. Тия псевдо природо-защитници да решат в каква среда искат да живеят. Ако искат да е в животинска да ходят по горите. И винаги съм се чудил на природозащитниците - дали като влезнат в магазин за обувки търсят такива от изкуствена кожа. Сещате се от какво се правят туристическите обувки - от всичко друго, но не и изкуствена кожа ;)
+2
 
 
Тъпа България, такава напаст като уличните кучета и котки .. и никой не взема съответните мерки тази "атракция" на страната ни да изчезне. В никоя развита държава няма такова нещо! А тук още по страшното е, че щом човек вземе мерки, било то убиване, както в случая, се вдигат 89593792 неправителствени организации за защита на кучетата и всички други животни. А никой не обръща внимание, че точно тези кучета нападат толкова много хора, деца, които за цял живот ще им остане ужасната картина, как озлобено куче напада яростно и хапе, където успее. Идиотска държава ... каква хуманност, какъв затвор за хората, които поемат инициативата и правят нещо, за да изчезнат проблемите от този род. Хуманността трябва да е насочена към хората, които умират всеки ден, за които държавата НЯМА пари за скъпото и рядко лечение. Хората, чакащи по 3 години за трансплантация ... и много много такива случаи. Кога най-накрая хората ще се опомнят, кое е важното в света ни! С какво едно бездомно куче е полезно, то пренася зарази, по детските площадки, където играят нашите деца, късат боклуците по кофите, всичко това като се събере като представа е СТРАШНО. Няма държавата ни да се оправи, ако не започне да мисли за Хората! Поздрави на всички организации с нестопанска дейност, и хората, които стоят зад тях! Пожелавам им никога да не бъдат нападнати от бездомно куче, никога децата им да не бъдат нападнати, нахапани по цялото тяло ... Но може би тогава ще разберат наистина, що за проблем е това?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: