ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев за инцидента на "Герена": Господа полицаи, това е изродия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 28.02.2011Коментари (81)5773
© Plovdiv24.bg
Футболът в България умира. Умира бавно, умира безславно.

В събота едно от малкото дербита в България, това на Левски и ЦСКА бе почти погребано от органите на реда и то по най-долен и грозен начин. Коментарите са просто излишни, но са толкова нужни и е пагубно ако ги подминем отново. Ние, феновете на най-стария отбор в България се обръщаме към всички, които знаят какво е да подкрепяш истински и да имаш любим отбор в тази страна.

Чуйте, за последните 15 години ние преживяхме толкова много гадости с некадърни президенти и управници в Пловдив и вече малко неща могат да ни учудят. Писна ни! Преживяхме и изстрадахме за любимия си Ботев всичко, за да го има, за да има футбол. Преди 2 години не влязохме на мача с Локомотив, за да покажем отношение срещу управлението на отбора ни. Оставихме стадиона празен за един призив - да бъдем чути. Стига с тези подигравки!

Публиките ни не са идеални. Между нас има какво да се изкорени и върху какво да се работи. А вие знаете какви са тези предложения най-добре, но не искате да ги приемете. Защо?

Днес искаме да се чуе думата на феновете в цяла България. Погнусени сме от това, което се случи на червените фенове в събота вечер. Този ефект, който искахте да постигнете господа управляващи ще се получи, но с какъв край ще е той не се знае? Чудите се защо няма посещение на футболните мачове ли? Кому беше нужно да се изгонят всички фенове от клетката на ЦСКА? Това не е борба с феновете господа полицаи, а безсилие да се справиш с проблема! Това е изродия. Вие убивате и последния футболен празник. Това неимоверно ще рефлектира върху цяла България.

Вие не работите за футбола, а срещу него. Утре, ако това се случи и в Пловдив може да има пагубни последствия и тогава кой ще поеме отговорността. Полицията? Дълбоко се съмняваме.

Нашите стадиони са в доста по-окаяно положение от тези в София и при един подобен инцидент краят може да е фатален. Тогава вече ще е късно за вас! Ще е късно да си измиете ръцете с феновете и да ги пращате на съд произволно. Е, решихте си кардинално проблема като изтикате една част от стадиона, далеч от камерите. Утре обаче ще трябва да изтикате целия стадион, защото той ще се обърне срещу вас.

Източник: bultras.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така е , мили съграждани . Докато буфери и канари се плюят по темите БФС ще продължава да си играе с пловдивските грандове . ЦСКА отдавна трябваше да бъде изпратен във В група , а не е ... Локо били цигани , Ботев били селяни , а всъщност всичките сте слепи щом не виждате кой е истинския враг ..!
+1
 
 
Не мога да разбера щто се излагат от БФС-то с тия наказания,ами то по добре с нищо да ни ги бяха наказвали.То бива бива ама тва шопската простотия и наглост край нямат.
+1
 
 
Да си е*ат маиката тьпите шопи аз сьм фен на Локо Пловдив тука има и на Ботев ние да си гледаме нас да се утрепват и избиват ние за 2 3 шута и знамена запалени и ядохме 4 5 мача глоба и не видяхме в Пловдив мач нито ние нито Ботев Хич да не ви интересува за тези помяри това е нормално да се случи при тях при тези прасета 98 процента феновете са от селата и сега ако не се прояват няма кога ! До като при Локомотив и Ботев нещата са други ние играем за града си феновете се радват на месна почва и сьвсем друго ! к*р ЗА ШОПИТЕ ! ДА ЖИВЕЕ Пловдив смьрт за академици монтани и тем подобни вьшки вьн от елита ! Пловдив Е НАИ ФУТБОЛНИЯ ГРАД ЗАСЛУЖАВА 4РИ ОТБОРА ! САМО ЛОКО Пловдив
+1
 
 
Какво ви казах преди денонощие- пълен смях - Левски наказани с глоба- а ЦСКА лишени от едно домакинство!!!!! Ето там в БФС трябва да влезе полиция- ако има такава и да ги изтласка директно от етажите долу на тротуара и там да ги подхванат феновете! На синьо-червените олигофрени всичко е позволено!!!
0
 
 
Съгласен съм, че полицията не е е ефективна, но това е, защото правата и са ограничени. Не може някакви вандали да чупят, а полицаите да ги гледат и да не могат да ги спрат на момента. После естествено страда цялата агитка. Достатъчно си изпатихме предишния шампионат и ние, и феновете на ботев. Интересно дали ще има наказания за чорбата или ще се разминат с глоба.
+4
 
 
Всички по принцип всички са прави - не се посяга на полицай - обаче какво е ако пред тебе е милиционер? Единствената и най- нереформирана част от нашето общество остана милицията- умишлено!!!Милиционера едно са го учили в Симеоново и в пазарджишкото училище- бии с палката до припадък и това е!!Толкова неадекватни мерки - може ли когато вече всичко е спокойно да се нападат зрителите? Колкохора имаше пострадали преди милиционерската простотия и след това- всички пострадали са след това- факти , които трябва да донесат милиционерски оставки- ама в Симеоново това не се учи!! От друга страна от години се толерират по всякакъв начин отборите на говеда и свине и техните фенове и това води до тази наглост и безнаказаност на феновете им- представяте ли си ако това се бе случило на пловдивски отбор- наказания до безкрай и мачове без публика- сега ще видите леко мъмрене !Изродска работа- трябва да играе голямата метла в БФС!!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Работата се омаза от всякъде, задавате ли си въпроса кой е издал лиценз на този стадион, та те са излъгали и в Европа. Преди три години, стадион "Хр.Ботев" неможеше да получи лиценз заради ето такъв сектор. Как "Герена " е получила? Ако няма условия за такава свинщина това нямаше да се случи. Всеки друг отбор щеше да хвърчи поне 3 мача без публика, сега да видим колко ще ги накажат. Неоправдавам нито полиция, нито лумпените които хвърляха камъни и павета! Най виновни са организаторите на мача! Какво значи първо да ги натъпчеш в един сектор, като наоколо стадиона е празен,това се нарича идиотщина! така е когато ръководителите на футбола са с болни мозъци и по големи извратени запалякнкоовци от най крайните болни мозъци в агитките. Този стадион трябва да се затвори веднага, да остане идин или два и мачовете там. Незнам кой трябва да каже на полеицията че пияните и дргираните нетрябва да са на стадиона, те сега се сещат да правят това което трябваше да направят онзи ден. Но все пак има проблясъци, това е третото или петото дерби в което се гледаше как се руши но този път стана и нещо друго изкараха ги преждевременно за да спрат баталиите. нека сега всичски изгонени да съдят Левски защото са си платили да гледат футболен мач като хората, а не да ги навират в разни тъпи кошари, докато не се намерят хора професионалисти които да организират срещите ще бъде така, пълна аматьорщина. Всички комисии които организират шампионата трябва да подадат оставка, ако Боби Михайлов има доблест трябва да хвърли кърпата!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: