ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (6)
Общо 400 000 лв. дава община Пловдив за спортните клубове в града
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 07.03.2011Коментари (37)8601
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
СУ "Васил Левски":
виж още
botevistat
kjj
Георгиева89
Evgenia Pandova
ишко
Bojidar79
john
Анета Гайдажиева
Andjelo89
Ивайло Зайков
Жечка Рангелова
Атанас Казепов
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На редовната пресконференция в Община Пловдив, зам.-кметът по спорта Георги Титюков даде отчет за разпределението на станалите вече прословути средства за спортните клубове в града, които някои медии кръстиха "парите за билети", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общата сума, отпусната от Община Пловдив е около 400 000 лв.

Футболният клуб "Локомотив" Пловдив получава 75 000 лв. за изграждане на игрище от изкуствена трева. За "Ботев" са предвидени 36 000 лв. под формата на билети за мачовете на клуба. Титюков поясни, че това става по желание на управата на "Ботев". Освен това, футболният клуб ще получи и 39 000 лв. за изграждането и там на такова игрище. За всеки от ФК-ве "Марица" и "Спартак" съответно са предвидени между 30 и 40 000 лв.

Стана ясно, че закритата зала по Лека атлетика до Спортното училище се нуждае от електронна система за засичане на междинни и крайни резултати при бягането.

"Няма още яснота колко точно ще струва това устройство, но е предвидено да се закупи", поясни още Титюков. В момента отчитането на резултатите на бегачите става с хронометър.

Баскетболният клуб "Академик" получава от Община Пловдив 30 000 лв. По 20 000 лв. ще получат и волейболните клубове в Пловдив:  "Марица" и  "Виктория Волей".

"Продължава традицията всяка година да предвиждаме бюджет, с който закупуваме уреди и съоръжения за спортните клубове", допълни Титюков. Предвидено е закупуването на тепих на стойност 10 000 лв. за Спортен клуб по сумо и борба "Атлетик". АМД "Аеробик" ще се сдобият с "ройтер"-специална дървена настилка, на която се играе аеробика, на стойност 35 000 лв. Пак толкова струва и снабдяването на трениращите овчарски и висок скок лекоатлети със ново "скочище". "Това, което в момента се използва е от славните времена на Стефка Костадинова", категоричен бе зам.-кметът и допълни, че се надява с "новото скочище да дойде и новата Стефка Костадинова".

На клубовете по художествена гимнастика "Тракия Елит " и "Брилянт", трениращи в зала "Христо Ботев", ще бъдат закупени два килима за художествена гимнастика.
Още по темата: общо новини по темата: 7
14.07.2011
14.07.2011
24.01.2011
24.01.2011
24.01.2011
23.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Има достатъчно на брой други спортни дружества в Пловдив на които трябва да се помогне,например: гребане,тенис,лека атлетика,бокс,вдигане на тежести и т.н.Цъфнали сме и вързали с футбола та и помощи сега.Помогнете на тези които носят медали и радост!
0
 
 
вече мина много време- пари не се дават, само продължава да се говори, като май само сумите се сменят
-2
 
 
Това са едни дребни трохички които за нищо не стават.Как се строи игрище с изкуствена трева за 70 хлд.Защо не направят те игрището и да го подарят на Локопд и това вече би било жест от страна на общината.
0
 
 
за малоумника от ДОЛНИЯТ пост - 36 000 лв. са точно 1 200 билета които ще бъдат предоставени на рaзлични социални заведения за да бъдат раздадени наистина на хора които не могат да си позволят лукса да отидат на мач . тези билети няма да се раздават от фен клуба или да се предоставят на редовите фенове - разбрахте ли другарю мисир !
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 08.03.2011 г.
+1
 
 
"Браво" бе ботевисти вие платени фенове ли сте???? Нали ходите по хиляди защо са ви тези безплатни билети ? ? ? ? ? ? ?
0
 
 
Реално погледнато за едни общината е майка,за други мащеха.Колкото отпуснат за Ботев толкова трябва да е и за Марица и който и да е пловдивски клуб,независимо кой от какво има нужда.Но трябва да има гласност за какво са похарчени тези пари.Все пак това са средства от бюджета.Т.е. и наши.
-3
 
 
маричката пловдивски клуб ли са? раковски е богата община ---- нека и от там им отпуснат некой леФ ;)
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 07.03.2011 г.
+2
 
 
Значи пари за отбори като любимият Ботев и локо има , а за Марица , която е ПРОКУДЕНА от Пловдив неможе да се намери повече така ли ? Защо не вземат парите от тези два отбора и не ги дадът на Марица ? Идиоти , оставихте НАЙ-ВЕЛИКАТА школа в България да замре ...
+4
 
 
Кога питам се една такава новина ще излезе в минало време,ами все в бъдеще. Ще дадем пари, ще правим зали, ще правим стадиони, спортни площадки и т.н. Жалки популисти. Докато не видя не вярвам. Кво стана със стадион Пловдив, къде е многофункционалната зала, къде са милионите по 1 за стадионите на Ботев и на Локо? Много въпроси които като им ги отпериш на управляващите и ще има да се ослушват и да се оглеждат като в небрано лозе. Призовавам и пожелавам на Пловдивспорт да напишат следващата си подобна новина в минало време.
+3
 
 
Айде стига предизборен пи ар!Преди кризата защо не се сетихте за спорта,а тогава имаше пари?!Сега хвърляте прах в очите на феновете,защото хората,обичащи спорта са много,дано някой пусне бюлетина за Славчо и сие!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Жалко! Янаки Милев загуби битката за четвърта титла в своята кариера
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Академик Пловдив ще задържи наставника си
Феновете на Спартак със специално послание към изпълнителния директор Денис Хасан
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: