ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Пловдив изправен пред транспортна криза - искат ново увеличение на картите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 09.03.2011Коментари (46)9080
© Plovdiv24.bg
Поскъпване на преференциалните карти за градския транспорт или увеличение на компенсациите, които плаща община Пловдив ще искат местните превозвачи. Причина за това е увеличението на бензина с 40 стотинки на литър, обясни шефът на фирма "Автотранс Чолаков" Димитър Чолаков. С това увеличение в момента губим по 14 000 лева на ден обясни превозвачът.

Той допълни, че в петък заедно с колегите му от другите превозвачески фирми, ще се срещнат с кмета Славчо Атанасов и заместника му Александър Константинов за да обсъдят евентуалните варианти за излизане от ситуацията. До тогава нашите финансисти ще изчислят евентуално, колко пари допълнително ще са нужни за да можем да работим нормално, каза още Чолаков.

Източник: Дарик Радио








Зареждане! Моля, изчакайте ...
егати новия облик-мн.е мрачен
на 10.03.2011 г.
0
 
 
Сега искат и билета да стане 1,20 лв. и картинката ще е пълна.
на 10.03.2011 г.
+2
 
 
Цените няма да ме интересуват ако заплатата ми е 2 000 лева с тенденция за увеличение според конюктурата на световните курорти
+4
 
 
До Д. Чолаков Преди увеличението на горивото пътувах сам със собствената ми кола до работата и ми излиза два пъти по евтино от Вашият социален транспорт да не говорим за дотациите с които Ви гушат всеки месец.
на 10.03.2011 г.
+2
 
 
Както каза един потребител по-рано, да живее велосипеда. Явно господата от Лукоил, Градски транспорт, община Пловдив и Правителството са решили сериозно да се грижат за здравето на хората и затлъстяването на населението, като ни подложат на ежедневни занимания и упражнения. Евала господа, благодаря ви от все сърце, че поне малко ви е грижа за мен. Само едно пак не съм доволен, но нали съм и аз от това племе, та недоволството ми е генетично заложено, та защо не махнете и забраните училището и ВУЗ-овете, то за какво са ни като така или иначе ще сме здрави и може да работим яко. Както е тръгнало, акъл не ни трябва, само яки рамене. Дори предлагам да върнем и впрягът, хем въздухът ще е чист, дори от Европа ще ни отпуснат пак някоя тлъста сума за впрягове, по програма за справяне с глобалното замърсяване. Ще поживеем така 10-тина години още и след това ще му мислим, ток няма да ни трябва, свещи по път и над път, хем по-евтино, хем по екологично. Какво му трябва на човек.....
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 10.03.2011 г.
+3
 
 
ми да направят билетчето 5 лева,картите 50 лева,а заплатките на работниците едва 240 лева и дано да са доволни тогава!!!
+1
 
 
Увеличение на преференциалните карти = протести! Плюс 2 лв преглътнахме, но наглостта и алчността нямат граници! До преди 2 години плащахме 5лв за карта и пътувахме цяла година, тогава бензина не е бил жълти стотинки, сега плащаме по 12 лв на месец. Аман от тая спекула!
+3
 
 
А г-н Чолаков да го питам аз возил ли се е в неговите рейсове та да иска увеличение, това вече е върха на наглостта. Каня го една сутрин към 7:30 да се повози в автобус номер 10 и да ми каже защо ще плащам аз по-висока цена като получавам обслужване за жълти стотинки. Та който незнае автобуси (по-точно бусчета) номер 10 са предназначени за 20 човека, а всяка сутрин в тях има минимум по 30-35 човека и сме набутани като в свинеферма... и защо само г-н Чолаков се оплаква, че е на загуба, а Хебрус Бус си мълчат ??? Хебрус Бус са с нови и икономични рейсове, а не от балканска война...ама каквото и да си говорим пак ще си ги увеличат картите, ще си прибират паричките в джоба, а ние пак ще се трепем за жълти стотинки, ще се гъчкаме в градския транспорт, ще продължават да ни лъжат... еми какво да ви кажа ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ, НО МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА !!!
+1
 
 
По 100 лева ги направете боклуци мръсни...
+1
 
 
Защо само преференциалните карти ,като се има кои ги ползват-инвалиди ,пенсионери ,студенти ,ученици-т.е. хора с най-ниски доходи. За интеграция на инвалидите се изплащат за транспорт по 10 лева месечно досега -при карта 12 лева. Сега колко ще станат ?Някога билетчето струваше ,преди да е 6 ст.-4 стотинки- при бензин 35 стотинки литър.Сега колоко ще е ?И колко пъти над цената ще е печалбата на превозвачите?
0
 
 
Кило бензин беше 13 билетчета за градски транспорт-80ст. Сега е.......
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: