ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружение ПФК "Ботев" се събира на 12 март
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 10.03.2011Коментари (23)7652
© Plovdiv24.bg
Общо събрание на Сдружение ПФК "Ботев" Пловдив ще се проведе на 12 март, събота, от 10.00 часа във Военния клуб, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Право на участие в него имат платилите до момента годишен членски внос 151 души.

Събранието на 12 март ще протече в следния дневен ред:

т.1.Приемане на годишен финансов отчет и отчет за управлението за 2010 година.

т.2.Взимане на Решение за изменение и допълнение на Устава на Сдружение Професионален футболен клуб Ботев.

т.3. Освобождаване на Управителния Съвет и избор на нов Управителен Съвет. Освобождаване от отговорност на стария Управителен Съвет.

Датата на събранието съвпада с 99-годишнината на най-стария футболен клуб в България. Тя ще бъде отбелязана в на 12 март в 18.00 часа пред паметника на Христо Ботев на едноименния стадион.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
АД става факт когато се публикува в Д.В. Не е нужно Цецо Василев да дава през ден интервюта защото е банкер,а не комардия или адвокат.Когато делата говорят думите са излишни.Гръмките фрази,самонаричането,и самочуствие без покритие са дела на друг клуб.В момента се гради отбор който да мине на парад в Б група,а това става постепенно.Има 6 месеца на разположение за да се избистри състава.Илко Бекяров е бивш футболист на Локомотив ,но от много години е в Ботев и е професионалист.Марин е с висше икономическо образование,от дете е в Ботев и милее за клуба не по-малко от нас бултрасите.Един от създателите на това което сме в момента.Така че някои обвинения на феновете са или от незнание или от провокатори.В спокойна обстановка се работи по-добре и както се вижда резултатите са налице.Посочете ми друг новосъздаден отбор който на полусезона води с 16 точки, играещ в 3 дивизия има най-голяма посещаемост в страната си.Гордеем се с миналото си стоим здраво на земята сега и сме уверени в бъдещето си.
+5
 
 
В момента е налице регистрирано АД с участието на сдружението и на Цветан Василев/дружество негова собственост/, което АД обаче ще може да участвува в първенството от следващия сезон, тъй като по средата на първенството БФС не разрешава подобен род промени. Не е необходимо Цветан Василев да дава интервюта на този етап - по-добре е да говори с делата си и инвестициите си.
+10
 
 
Искам да попитам, след като ве4е сме АД и на 12-ти се назна4и новият управителен съвет , Цецо Василев няма ли да даде интервю пред някоя медия като внесе светлина с целите и проектите които той смята да изпълни с нашия любимец ?
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Ако някой не знае да припомня, че в момента в първенството продължаваме да участваме със Сдружението.
+10
 
 
Аз съм ботевист от 1987 г. но сега за пръв път откакто се помня имам 100%-во доверие в ръководството на клуба и съм убеден,че хората,избрани от нас - феновете - знаят най-добре какво и как трябва да се прави. Но все пак личното ми мнение е ,че Колежа трябва да се реконструира основно,казано иначе - да се построи отново,както Стамфорд Бридж в Лондон.
+7
 
 
Събранието се свиква за да се освободят тези които влязоха в управителния съвет на АД то, и да се изберат нови на тяхно място. Сдружението продължава да си съществува защото е част от АД то. Стадиона си е наш, ползваме го под наем за 10 години, така че трябва да се стяга яко. Централната трибуна е що годе добре, но има много работа, терена, трибуните, но за В и Б група е трепач. Ако афиширания спонсор от Франция изпрати ново табло /видео екран/ добре, и фирмата която е сложила осветлението го осъвремени за да бъде лицензирано, всичко ще е окей! За сега това е напълно достатъчно.
на 10.03.2011 г.
+15
 
 
Чакаме яснота около бъдещето на отбора и стадиона САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: