ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани блокираха булеварди и бензиностанции в протест срещу скъпите горива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 13.03.2011Коментари (80)17425
© Plovdiv24.bg
Стотици пловдивчани се вдигнаха на протест срещу скъпите горива, видя репортер на Plovdiv24.bg. За сборен пункт бе определен паркингът на Метро в Тракия, където точно в 12:00 протестиращите трябваше да се съберат.

Още час преди това стотици автомобили блокираха бензиностанции из целия град, където се редяха на дълги опашки, зареждаха по малко и отново се нареждаха, като по този начин парализираха работата на бензиностанциите.

Протестиращите се събраха в уречения час пред Метро и там ,освен намиращата се на близо бензиностанция, блокираха и кръговото кръстовище. Безпроблемно да премине бе допусната само една линейка, която се оказа в епицентъра на протест. След като се събраха, с свирене на клаксони, протестиращите поеха на шествие.

На още няколко места из Пловдив имаше големи колони с коли, които блокираха движението с бавна скорост и свирене на клаксони.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Точно,защото никога няма да сме единни,за това винаги ще ни мачкат.Искам да ви кажа,че ние българите сме най-озлобеният народ.Не може твои колеги,съседи,роднини да протестират а ти да ги наричаш селяни.Да може проявите им да са такива,но защо просто не ги подкрепиш.Ако всеки един вземе да направи това,нещата ще изглеждат по съвсем различен начин,благоприятен за всички!!!
0
 
 
ако си малко по-умен щеше да прочетеш колко милиярда се отпуснаха от държавния резерв за да спрат покачването на горивата а тук мафия и монопол рака за рака глупчо
0
 
 
Хахахаха.Пич,много повърхностно гледаш на нещата.Когато претендираш,че си най-великата демокрация в света,ще се надигаш всеки път когато някой се подиграва с теб.Само,че на американците някой трябва да им каже да го направят.Те иначе няма да се сетят,щото се иска мислене за тази работа.
0
 
 
за какво да се надигат в щатите? там заплатите са десеторно по големи от нашите и бензина им е по евтин.
+2
 
 
и какво стана като стачкувахме???Гледам бензина пак е дигнат с 2 ст.
0
 
 
Българското общество показа, че са стадо офце, които могат да бъдат толкова лесно манипулирани, че няма на къде повече! Бойко така си опече нещата с контролиране на медии и прочие, че изкара бензиностанциите най-големите крадци и обирджии. Разберете го, бензиностанцията и рафинерията, дори да работят за тоя дето духа (с 0% печалба) цената пак ще е доста над 2 лева. Цената може да падне единствено ако се намали акцизар който е над 47% от крайната цена, който и без това трябваше да се увеличава в продължение на 5 години в права пропорционалност с доходите на българите. Но той се увеличи за 1 година, защото правителството иначе няма от къде да връща откраднатите пари от еврозаемите. Това е всичко драги българи. Отново ни направиха на маймуни, като си мислим, че сме великани!
+1
 
 
Уж сме били овце,пък хората се надигат.Другите в чужбина уж не били овце,а в Щатите си мируват като в стадо.Какво става на тази планета?!?!Вече нищо не е както преди...хихихи
Докато има балъци,ще има и тарикати. ;)
на 14.03.2011 г.
+3
 
 
Навъртял съм над 120 км днес само градско около тоя протест... Голямо обикаляне падна и няколко колеги отнесоха актове за глупости,защото полицайте нямаха за какво да се хванат... Като цяло имаше много хора разпръснати насам натам,но медийте се изложиха и нямаше кой да го отрази както трябва.... До 17 часа сме обикаляли из града да протестираме.
+7
 
 
И аз минах за малко на протеста, а приятели ми казаха че е бил широкомащабен. Радостно е че този народ се пробужда за гражданското неподчинение и особено в Пловдив! Браво!
+11
 
 
Трябва да има гражданско общество, иначе ще ни мачкат още а животът си отива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: