ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Безобразни маневри с каруца на моста на Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:20 / 15.03.2011Коментари (26)9558
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив.
Каруца с трима мъже, по най-брутален начин преминава през предпазния бордюр между двете платна на моста над река Марица по бул."Васил Априлов". Маневрата се извършва, за да се включи превозното средство в насрещното движение, научи Plovdiv24.bg от писмо на читател, получено в редакцията ни.

"Уважаема редакция на Plovdiv24.bg, пиша ви за един меко казано шокиращ случай от с убеждението че сте най-последователни в представянето на неуредиците по пловдивските улици сред местните медии", е част  от писмото на читателя.

Той описва как, преминавайки с личния си автомобил над река Марица, по лявата лента на моста на бул. "Васил Априлов" в посока север, става свидетел на следното: каруца с трима мъже преминава най-нагло през предпазния бордюр между двете платна, за да се включи в насрещното движение. Читателят уточнява, че така наречената маневра се извършва във високата част на моста, където видимостта е ограничена за издигащите се превозни средства.

"Освен това, човек не може да не се подразни от безобразието, дръзко извършено посред бял ден в централната част на града", възмущава се още читателят ни.

Той не разбира, как на фона на стартиралите кампании за проверки за поставянето на предпазни колани не само от водачи на МПС-та, а и от пътници, поне веднъж на ден вижда по пловдивските улици и булеварди препускащи каруци с понякога, дори изправени водачи, както и деца, седящи по неукрепени части по въпросните каруци на метри от префучаващите автомобили.

Освен това, читателят  ни е дълбоко възмутен от разсипването на отпадъци по улиците, разнасянето на зарази чрез животински изпражнения, смущаването на обществения ред чрез пронизителни крясъци по всяко време на деня.

"Най-фрапантният случай беше, когато преди време на бул. "Шести септември", с удивление видях как върху издадената задна ос на каруца седеше момиченце, което размахваше крака само на сантиметри от предпазните брони на
автомобилите до нея", недоумява гражданинът.



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
О, да бяхте видели препускащия жребец по бул. "България"...
+2
 
 
Къде е Боян Расате, пребиха го и той даде отбой защо точно за това трябва да се създадат кланове от огромен брой хора а мисля че 99%от българите са съгласни но не смеят страх ги е от закона ,щом не важи за циганите няма да важи и за нас наистина нещата достигат куламционтата си точка напрежението расте и изведнъж ще ескалира ще им се види тясно на доста хора докарали до тук....
+2
 
 
Ужас! Кога ще ги санкционират най-накрая тези мангуси?!?!?!??
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 15.03.2011 г.
+2
 
 
Само кастрация ще ги оправи!Ако си появи човек който е готов на това гласувам с двете ръце и двата крака за него!
+5
 
 
Не на циганизацията!Не искам да живея в циганска държава.Държава която толерира циганите и нехае за другите свои граждани.Не искам да ни смятат за цигански град, в Ежропа вече ни смштат за такъв.Много болно ми стана .Ако съм по млад и ден не бих седял тук. Само се ядосвам че далеч по западнали преди време градове в България ни настиганаха и задминаха.Не случихме на управници икато ги гледам пак същите се готвят да ни управляват.
+6
 
 
Гласувал съм за този кмет, но съм ОТВРАТЕН от тенденцията за превръщане на града в "квартал на Столипиново". Тази безнаказаност за замърсителите с всевъзможни отпадъци, конски фъшкии, тарелки с помии за храна на бездомни животни и техните фекалии идват прекалено много за хората, който си носят хартийката в джоба докато стигнат кош за отпадъци и се възмущават от изхвърлен фас или безразборно храчене по тротоара. Такива ли са им критериите за хигиена на местната управа, че го приемат за "нормално" и не педприемат НИКАКВИ САНКЦИИ за мърлячите!? Само гръмки обещания: Щяха да конфискуват каруците и конете..... не си плащали глобите, нямали къде да държат конете (а месоядните животни в зоопарка стоят гладни) ; шепа мърлячи демонстративно им наредиха тарелки пред Общината - мигат на парцали вместо да ги глобят, после им раздадоха сертификати да цапат законно улиците на града - безумие. Не желая градът да се превръща в гето, не съм гласувал да стъпвам в конски и други фекалии и да плащам данъци по тарифа за ЦЕНТРАЛНАТА част на 2-рия по големина град в страната! Толкова ли е трудно да се разбере, че правилата трябва да се спазват и мърлячите да се наказват със строги санкции? 20 фирми за ЧИСТОТА да има - пак няма да се справят (в интерес на истната те поне се стараят, но при това безхаберие - безуспешно).
+4
 
 
Ами както се казва ... "те" са си у дома, а Вие къде се бутате с колите си ? Не стига, че са ви оставили да живеете в страната им, а сега и претенции ще имате. Май много "лабаво" Ви стана около вратлетата ;) Я не се занимавайте с това кой как и от къде минава, ами отовайте да бачкате, че пари и трябват на тази държава за да има "да дава" ... А и в края на краищата законите са затези, които ги спазват, а за останалите си има традиции и принципи ;)
+5
 
 
Гринговци,наистина са като диваци-никой не им прави нищо щото са "дисриминирани".....
+4
 
 
Майка ви д..ба мангалска!!!!! Абе няма ли някои с Краз да мине да ги подбере тея гниди бе??? УРУДИ
+8
 
 
За мангалите законите не важат!!!Просто нямам думи!!В кой европейски град може да се види такова "шоу"!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: