ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ще се на...веде ли пак БФС пред Литекс преди мача с Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 15.03.2011Коментари (54)11038
© Plovdiv24.bg
Боби Михайлов, Лечков и компания са само пародия на футболно управление, но това отдавна е ясно и на малките деца, следящи българския футбол. Неслучайно любимите на цяла България от САЩ бронзови герои, днес са едни от най-мразените хора в родината си, отвращавайки всички с наглите и жалки прийоми на "управление".

Боби и компания всяка година си имат "любимец", на който всячески помагат да стане шампион. Тази година не е по-различно, а към върха са се устремили "оранжевите" от Ловеч. По принцип Гриша Ганчев е един от симпатичните президенти на футболни клубове у нас, най-малкото защото инвестира милиони в базата и, като изключим центрофугата в Бургас, май е единствен, който работи в такива мащаби. Коко Динев също даде индикации, че започва д аоправя базата и стадиона, но потокът от средства, поне за сега, е значително по-малък.. 

На "ловчанлии" им предстои може би най-тежкото домакинство през пролетта, именно срещу пловдивското Локо. "Смърфовете" още в началото на годината афишираха сериозни цели, много им се смяха, но същите тези в момента тънат в средата на класирането, докато "черно-белите" са с реални шансове за Европа.

Локо доказа амбициите си удряйки Левски насред "Герена", но онзи Левски с Гара във върхова форма, а не тази бледа пролетна сянка на отбор, който май рано рано ще се откаже от титлата. Озори сериозно и ЦСКА, удари Локо София, като гост за Купата.

Всичко това дава поводи за основателни притеснения на Любо Пенев. Той иска да има на разположение най-доброто за мача с Локо. Тук вече идва и основният проблем. Най-добрият фуболист на Литекс тази пролет е бразилецът Дока. "Кариоката" мъкне на гърба си целия отбор и е вкарал почти всички голове за Литекс. Дока обаче, ако има поне малко достойни хора в БФС, трябва да пропусне мача с Локо, а и не само. Бразилецът си позволи да удари първо с ръка, после с глава, свой съперник, в мача срещу Пирин. "Удобният" Николай Йорданов не санкционира крилото, но ДК към БФС е длъжна да се самосезира и да го накаже. По правилник, наказанието което му се полага е 4 срещи. Ако говорихме за някой от по-посредствените отбори, няма съмнение, че правилникът щеше да бъде приложен стриктно. Говорим обаче за любимците на БФС.

Тук вече изниква и основния въпрос. Останало ли е поне малко достойнство и мъжественост в ръководните кадри на БФС или Боби и компания отново ще се на...ведат пред Гриша и Литекс?

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Онзи фена от река осьм да мьлчи да няма Ремонти отново в ловеч и да плачим по медиите смешници и да ни биете на терена ние сме домакини тоя мач ние сме Локо Пловдив Име в Бьлгария Публика от 4-те наи добрите вие кои сте мишки такива Христо Бонев Само Бутонките на времето му са стрували колкото всичко което имате мьрши селски !
0
 
 
ще ги видим тъпите селянчета без дока дали ще земат и 3 точки от мачовете с локо плд цска и левски само приказват ама без гришата са за никъде цял живот на село цял живот на селоооо
0
 
 
С тоя Генов ще е много трудна работа.
+1
 
 
Желая успех на Локото, но по мое скромно мнение Литекс е по-класния отбор. Все пак футбола е непредвидима игра и всичко може да се случи. Дано да не се сбъднат негативните очаквания и Генов да свири 50 на 50, защото нито Литекс, нито Локо се нуждаят от съдийски подпиране. Срещат се два отбора във върхова форма - нека по-добрия да победи!
+1
 
 
както всеки път.що да не прецакат локото.
+1
 
 
Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
+1
 
 
Генов ку_ _ ата ще ни е съдия в Ловеч. От тва по-голямо навеждане, здраве му кажи.
+3
 
 
Боби Михайлов и компания, както се изразява автора, тези хора сасипаха българския футбол. Тези хора не трябва да бъдат там, където са сега. Аз съм ботевист и се ядосвам от факта, че те ни забраниха да играем гостувания на наш стадион ( дори в Англия го няма това нещо да се забрани на един отбор да играе гостуване на техен стадион, стига другия да иска ) и за това ние бием служебно 3:0. А какво щеше да стане ако се бе играл мача? Естествено щеше да е много по добре, но Боби нали е много важен и целува задници. Пожелавам ви успех в мача с Литекс, и дано донесем и тази седмица победи на Пловдив, столицата на " Българския футбол ".
+1
 
 
най-вероятно ДА, както преди , така и по време на мача - за съжаление
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: