ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дока аут за 4 мача, но натресоха скандалния А.Генов за съдия на Литекс-Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:13 / 15.03.2011Коментари (49)10020
© Plovdiv24.bg
Звездата на Литекс Дока Мадурейра отнесе 4 мача наказание и глоба в размер от 1000лв. 

Нападателят е наказан заради ударът с глава срещу футболиста  Антон Костодинов в срещата от 18-ия кръг на "А група", съобщи председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юри Кучев.

Бразилецът ще пропусне мачовете на тима срещу Локо, ЦСКА, Академик и Черноморец Бургас.

Междувременно стана ясно, че скандалният и ненавиждан от "смърфовете" Антон Генов е получил наряд за дербито на 19-и кръг на А професионална футболна група, между отборите на Литекс - Локо.

Двубоят е тази неделя от 18 часа, в Ловеч.
Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз съм оптимист за този мач , не вярвам , че Генов би направил някой по-голям гаф на мач , който ще предават по телевизията , а освен него не виждам кое друго би ни попречило да ги треснем. ЛОКО ЛОКО ПО БЕ ДА !
+1
 
 
Не е ясно кого ще пореже Генов, щото не е обичан и от двата отбора.Като гледам нещо много взеха да режат съдиите на Гришко, та не знам дали продажника Генов не е пратен да спре Латекса.От нашите се иска да има тръгне играта и да направят много силен мач.Нека да поведем с 2:0 пък да видим...
+1
 
 
Абе те и Левски бяха в подем и най-добрите тогава , ама им го сложихме с кеф. Сега упражнението ще се повтори. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+3
 
 
Щом ви натресоха този лайньо, Генов, едно поне е сигурно - явно ги е страх от вас. Няма да ви е лесно, но ви пожелавам да ги изплющите, както изплющяхте говедата есента. И не се поддавайте на провокации, защото само това ще чакат и да ви отрежат. Може би и това им е целта, щом слагат този съмнителен (въпреки, че нас не ни съмнява въобще - той си ни е ясен) тип да ви свири.
+4
 
 
Това е провокация накрая ще се нахлуе на терена и ще стане опасно този мрасник всички фенове на Локомотив го мразат и те го знаят това тои ни закла 14 пьти поне този мрасник няма да позволим да се гаври в Отбора на Пловдив а тои затова е пратен ! Всички Фенове на Локомотив Ще защитат клуба Тои е пратен там за може ние да нахлуем и да ни накажат защото ЛОкомотив няма загуба в Пловдив и вкара по 3 гола на мач това е провокация !!!! ГЕНОВ УМРИ ГАБРОВСКИ БОКЛУК ! Всички в ловеч
+2
 
 
черно бели фенове не исках да го кажа но с това прасе генов не мисля че ще постигнем нещо друго освен загуба.НО ИМАМЕ КОРАВ ОТБОР....ТЪКАЧЕ СИЧКИ В ЛОВЕЧ ИМАМЕ.....НЕ НАПРАЗНО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТВЪРДИ ЧЕ НАШТА АГИТКА Е НАЙ-ГОЛЯМА!!!!! СИЧКИ В ЛОВЕЧ ЗА 3-ТЕ ТОЧКИ.....
+1
 
 
Здравейте, Братя! Антон Генов е с продажна душичка - не отказва на никой, който му предлага пари.Въпроса е кой е дал повече - Гришко, Борат или "Титаните"!Много е вероятно този мач да излезне Х. Мисля, че Генов ще доблъска мача до Х - така ще угоди на всички.Латекса няма да ги устройва равен разбира се, но това ще е добре дошло за нас, и отборите от софия.Така мисля, ще си покаже.
+10
 
 
Литекс в момента са може би най-силния български отбор, още повече е и съдийски любимец, а Генов знае как тънко да подпре този който трябва. За силен отбор дори и два три обратни фала или тъча и някоя друга свирена или не засада понякога са достатъчни. И все пак успех ви пожелаваме буфери, ние не сме ви душмани.
+1
 
 
И Геновица да свири,трябва да ги ОТСВИРИМ тия калтаци...!!!!
+6
 
 
Генововската ку.ва.Господа локомотивци пригответесе дави одрежат главите.С тоя коромпиран съдия пловдивски отбор няма победа ако несе лъжа.Тоя ще истърве мача без да иска,нарочно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: