ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Литекс след драма в края
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 20.03.2011Коментари (94)19974
© Plovdiv24.bg
Самир Бенжалюн направи крайно слаб мач и логично през него Литекс реализира единственото си попадение.
Локо отстъпи с минималното 1:0, при визитата си на Литекс в Ловеч.

Многобройните привържениците на пловдивчани направиха невероятна хореография преди първият съдииски сигнал.

През първите минути битката бе изцяло в центъра на терена.
Шестата минута Локо стигна до първото си опасно положение в мача. Здравко Лазаров центрира от пряк свободен удар, но играч на Литекс изби.

В 15-ата минута се откри най-чистото положение пред двете врати. Берберович проби от дясно центрира към малкото наказателно поле, Христо Янев остана непокрит и от 3-4 метра прати топката над вратата.

В 32-ата минута Сержиньо стреля от дъгата на наказателното поле, но ударът му не затрудни Виничиус.

До края на полувремето липсваха головите положения пред двете врати и така двата отбора се оттеглиха при резултат 0:0 на почивката.

През втората част дом

акините започнаха по-мотивирано през първите минути, но до гол така и не достигнаха.

В 57-ата минута старши-треньора на Локомотив Неделчо Матушев направи и първата си смяна в отбора. На мястото на дефанзивния халф Любомир Витанов, влезе нападателят Николас Раймонди.

В 74-ата минута Йордан Тодоров излезе сам срещу вратаря, след грешка на Венков, но не можа да преодолее стража на гостите.

Минута по-късно Йордан Тодоров проби от дясно излезе сам срещу Виничиус стреля, но стража отби с крак топката попадна в Раймонди, който от границата на малкия пеналт удари напречната греда.

В 85-ата минута Литекс достигна до гол. Том проби от ляво, преодоля с лекота един от най-слабите футболисти на Локомотив в този мач Самир Бенжелюн центрира и от границата на малкото наказателно поле Деян Джерманович откри резултата и оформи крайното 1:0 за Литекс.
Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ОБРЪЩЕНИЕ към мажоритарния собственик на Локомотив Пловдив 1926, Г-н Константин Динев Изминаха два дни от страхотния мач, който се получи в града на люляците. Един мач, в който загубихме три точки, но от който спечели целия български футбол. Ако такива срещи се играят всяка събота и неделя в родната А група сме сигурни, че българските стадиони ще се пълнят както в близкото минало! Бихме желали да благодарим на момчетата за себераздаването на терена, независимо от негативния резултат. Пловдивският любимец отново зарадва целия ни град, за което заслужава едно голямо благодаря! Няма как обаче да не остане нотка тъга в сърцето на всеки един фен когато си тръгва от прекрасния стадион на Литекс. За съжаление разликата между гостуващия сектор в Ловеч и нашия втори дом - Лаута е огромна. За това още веднъж искаме да Ви обърнем внимание на огромната важност, която ремонта на нашия стадион и в частност изграждането на новата трибуна Бесика има за нас. Надяваме се след мача в Ловеч може да си представите как би изглеждал един такъв сектор, но не с 800, а с 4-5000 фена на дерби срещу Левски или ЦСКА. С това обръщение бихме желали да изразим нашата силна надежда и подкрепа за Вашите начинания в името на общата кауза, че скоро ще видим новата трибуна Бесика, препълнена с пловдивчани, подкрепящи любимия си отбор и нашата увереност, че ще направите всичко възможно това да се случи възможно най-скоро. Тогава сме убедени, че Локомотив ще играе е европейските турнири всеки сезон и то в Пловдив - една мечта на поколения пловдивчани! Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив Napoletani Ultras Plovdiv Gott Mit Uns The Usual Suspects
-4
 
 
Не им флизайте в темите на тея щом те ще се държат и нийй тай к*р ЗА ЛОКО , Пловдив Е САМО НАШ !!!
+2
 
 
Сега се сещам, че това момче и на първия мач тука игра много зле! Мислих че ще се оправи!
+6
 
 
СТРАХОТНИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ Пловдив ЗА ПОРЕДЕН ПЬТ ! РАЗБИХМЕ СЕЛСКИ ЦУРЛИ ПО ТРИБУНИТЕ НО ТЕ НЕ СА НИ МЕРИЛО НО СЕ ПАК СА ШАМПИОНИ ! БРАВО НА ВСЕКИ ЕДИН ФЕН КОИТО БЕшЕ В ЛОВЕч И ПОДКРЕПЯшЕ ОТБОРА НА Пловдив ! ПРОДЬЛЖАВАМЕ НАПРЕД !
0
 
 
Самир че беше надигран тотално беше две мнения няма , но този ДЪЛГИЯ БАСТУН ДА вземата да го ритнат в Г__а и да си го пращат там от където е дошъл пълен провал е , а другата ЧЕРНИЛКА С дългите ръце до под коляното да си ходи в африка да се катери по дърветата ба*ти нападателите ба*ти чудото СРАММММММ. Дано се върне Карвальо че нито купа нито в тройката ще бъдем на края ......
+4
 
 
Много трудно врьщане стана но поне ще имаме спомени дано всички наши момчета да са живи и здр и всички да са си в Пловдив ! Продьлжаваме напред загубили сме ок ! НО ВИНАГИ С ВАС ! БЛАГОДАРИМ НА НАщЕ МОМчЕТА ЗА ПОМОщА КРАИ ПРОХОДА БЛАГОДАРИМ ВИ МОМчЕТА
на 21.03.2011 г.
+8
 
 
Том беше страшно добър. Всеки защитник щеше да изгледа като Самир сам срещу него. За това се слага още един човек с който да се покриват взаимно, единия като го изпусне, другия да го одреже. А не техничен състезател да тръгне рязко или на скорост и просто да го заобиколи Самир, а след него да няма никой. Неделчо и Зума гледаха мача и разхождаха шубите цяло второ полувреме без да оправят фрапантна грешка в защитата ни! Зума и Неделчо по-малко да приакзват за съдии и тн и повече да гледат какво става на терена, защото вече няколко мача губим точки заради треньорски грешки!
+4
 
 
Като се обърне колата пътища много .Важното е да гледаме напред и то ще покаже на къде сме тръгнали.Надявам се и вярвам към Европа.
+5
 
 
Лошото е, че след като ние добре си знаехме нивото на Самир, той вече е разкрит от цяла България. Де що има отбор оттук нататък, всичко ще атакува през неговата зона. Според мен, той повече няма място като титуляр. Да пробват на негово място Бариентос, нали затова го взеха. Да не търсим кусури на Неделчо и Зума, но много хитро се измъкнаха двамата снощи, като казаха, че нямат алтернатива на този пост. Още след първото полувреме трябваше Самир да излезе и да пуснат Бариентос на негово място. Убеден съм, че щеше да се справи по-добре срещу Том.
+4
 
 
Твърд мач във който можехте да спечелете поне точка.Стабилна защита,и средната линия беше на ниво,но мал-шанса изневери във второто полувреме.Може да се гордеете с това че бяхте достоен съперник.Все пак са класен съперник. Успех.От Ботевист.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: