ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият шеф в Локо: Ще затягам дисциплината, правя Локо шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:39 / 25.03.2011Коментари (54)11280
© Gong.bg
Новият спортен директор на Локомотив Пловдив Бранко Милованович се съгласи да даде интервю. В него той обясни с какво точно ще се занимава и какво ще промени на първо време в отбора, както и какви цели ще преследва. Бранко директно заяви, че Локомотив Пловдив ще гони в следващия шампионат спечелването на шампионската титла на България.

"От понеделник започвам да работя като главен мениджър по спортните въпроси в Локомотив Пловдив, заяви Бранко Милованович. Ще отговарям за всички спортни въпроси в клуба, не само за първия отбор , но и за младите."

Дали е запознат с отбора, след като беше с Локомотив в Испания и присъства на подготовката там?

"Бях с отбора в Испания и видях, че има отлични футболисти, категоричен е Милованович. Бях и на контролата при представянето на тима срещу Димитровград и видях, че Локомотив има най- добрите фенове в България. Само ще трябва да поправя дисциплината в отбора. Това е сигурно. Ще направим така и играчите да имат респект към играта и феновете.Очаквам да постигнем в тази насока добри резултати."

Какви ще бъдат отношенията на Бранко Милованович със старши треньора Неделчо Матушев?

"Моето желание е Неделчо Матушев да остане в екипа ми, заяви Бранко. Да сме заедно. От Неделчо зависи. Моето желание е да работим заедно. Ако той не иска, то тогава ще търсим друг на неговото място."

Ако Неделчо Матушев не остане значи ли, че Бранко Милованович може да изпълнява и треньорски функции ?

"Ще видим, отговори Бранко. Нека започна в понеделник работа.Имаме малко време. Трябва тази година да се преборим и да влезнем в Европа. Трябва за следващата година да направим отбор, който да се бори за титлата в българския шампионат."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 9
08.05.2011
17.04.2011
28.03.2011
28.03.2011
28.03.2011
27.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
споко имам прятел4е в локомотив ако недел4о се махне о4акваите 2ка на следващоя ма4 по4васе тото ама яко
+1
 
 
Айде малко по-спокойно го давайте.Матушев е добър по кондицията ама в тактиката се видя какво може. И стига с тези приказки.... инвазия на сьрби. Ние сме запълнили бройката за футболисти извън ЕО. Но ако Бранко доведе някой добър треньор от там няма никак да е лошо. Стига с това недоверие. Нека видим как ще работи и тогава да го коментираме.
-2
 
 
Според още На мача с тези маршутки трябва да има протест и да изразим нащо мнение и подкрепа за Наща Легенда и Неделчо Матушев ! 95 процента от Феновете на Локо Пловдив си искат Неделчо Да Води отбора и Искаме Христо Бонев да си е в Клуба защото тои ни спаси много пьти !
+1
 
 
Предстои ни серия от важни мачове - трудни домакинства, важни гостувания, купата! Трябва ни треньор, който мотивира Не да губим точки с човек повече и в края на мача, а да печелим и обръщаме мачове в края! Това с Неделчо не можем да го постигнем, дано промяната е за добро!
+1
 
 
Тази работа много мирише. Този сърбин е поредния анонимник в бг футбола ни.Коко не разбра ли,че това не е село Сандански. Ние сме ЛОКО ПД. Като иска да гради силен и обигран отбор не е това начина.
+1
 
 
Повечето фенове не го искаме този мисир,футболистите и те едва ли го чакат с нетърпение(нали ще им затяга дисциплината),Зума си е тръгнал от лагера в Сандански.Да го посрещнем с подходящи плакати на мача със Славия!!И дано Неделчо още да е треньор!
+3
 
 
Не е луд тоя дето яде баницата, а този дето му я дава. Кардинална грешка на Коко, с която най-вероятно ще се самоизвади от класирането в първата четворка. Почти съм сигурен, че още на следващия мач със Славдия този псевдоспец ще бъде избойкотиран за "добре дошъл" от футболистите, на които ще им "стяга дисциплината". Често казано, не очаквах такава малоумна постъпка от Коко. Ако не си постигне целите за тази година , нека да знае, че вината си е изцяло негова и на никой друг.
+1
 
 
Дано да не се "изс*ре на метеното" тоя сърбин! И аз очаквам инвазия на цял вагон безработни сръбски "фудбалери", както става обикновено.
+3
 
 
явно всички папагали нази гледат - колко мъка има зад "градивната" критика
+1
 
 
Не мисля че по това време трябва да се прави промяна.Очаквам нашествие на сърби в отбора,за сметка на собствената школа.Сърбите са царе на изхвърлянията.Присъствал на един приятелски мач и започва с обещания и плонжове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: