ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с разгромна победа над Хеброс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 27.03.2011Коментари (86)18913
Ботев се наложи с 5:0 над Хеброс в среща от 25-ия кръг на Югоизточната В група пред 3503 зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

"Канарите" започнаха много вихрено двубоя и още в първото опасно положение пред вратата на Хеброс откриха резултата. В 7-ата минута Васил Гуджев шутира от границата на наказателното поле, след рикошет във футболист на Хеброс топката попадна в краката на Светослав Асенов, който бе непокрит в пеналта и реализира за 1:0.

В средата на първото полувреме Ботев удвои резултата. Васил Гуджев центрира от ляво в наказателното поле и Атанас Курдов засече с глава за 2:0.

Минути преди края на първата част "жълто-черните" вкараха и трети гол. Голмайстора на тима Атанас Курдов вкара и втория си гол в мача, след като беше изведен сам срещу стража на гостите и хладнокръвно вкара за класическото 3:0.

През втората част Ботев логично свали темпото на игра, след трите гола през първото полувреме.

Четвърт час преди края на срещата Ирфан Юсеинов бе много близо до отбелязването на гол, след центриране от дясно на Атанас Курдов, но ударът на халфа мина покрай вратата.

Десет минути преди края на срещата Курдов бе изведен сам срещу вратаря на Хеброс, но среля в аут. 

В 85-ата минута главния рефер в мача Владимир Овчаров отсъди дузпа за Ботев след нарушение на играч на гостите срещу футболист на "канарчетата". Зад топката застана Атанас Курдов, който хладнокръвно реализира своя трети гол в мача. 

В даденото от съдията продължение на мача Тодор Тимонов се разписа, след удар от границата на наказателното поле и оформи крайното 5:0 за Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 3
25.03.2011
25.03.2011
25.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Истината е,че срещу тея отбори и с тая разлика от 19 точки,момчетата нямат ама абсолютно никаква мотивация.
+2
 
 
НИЕ СМЕ БОТЕВ Пловдив.КРАСОТА ВЯРА БОРБА.СВОБОДА КОЯТО НИ ПРАВИ ЕДИННИ,ЛОЯЛНОСТ КОЯТО НИ ПРАВИ СИЛНИ,И С ЛЮБОВТА КОЯТО ИЗПЪЛВА СЪРЦАТА НИ ,ТИ БОТЕВ НИКОГА НЯМА НИКОГА ДА БЪДЕШ САМ.НА КОЛЕЖА И НАВСЯКЪДЕ .СЕГА И ЗАВИНАГИ.ЗАЩОТО СИ БОТЕВ Пловдив СИМВОЛ НА ГРАДА .ЗАЩИТНИК НА ВЯРАТА.КРАСОТА ВЯРА И СЪДБА Е НАШАТА СЪДБА.
+3
 
 
1. Не ми хареса как вкарваха топката в игра от аут - Владо Байрев я риташе силно напред. В предишни мачове я изнасяха с разиграване, а не с безумно ряпкане всеки път. 2. Фанев и Ридван са трагични, не знаят защо са на терена, и са ненужни на този отбор. Особено ме разочарова Фанев - не знае как да захожда, да центрира и да покрива зоната си...безнадежден в сравнение с Аргиров. 3. Тимонов като "плеймейкър" загуби поне 10 топки и не може да играе на този пост нито като М.Байрев нито като Манчев. Добре че беше Гуджев до него да му оправя версиите. Като външен халф или 2ри нападател може ама....4. Христов трябваше да покаже повече желание за игра ако иска да даде заявка за титуляр, съвет от мен да гледа какво правят Асенов и Арфата. Иначе резонна и хубава победа срещу слаб отбор...а Курдов с нищо не е по-лош от Макриев или Генков - играе великолепно!
+7
 
 
Добре бихме,но ме е яд за онова момче 4-ката на Хеброс хахаха поне едно голче да му бяха подарили :Д Марадона :Д :Д :Д
+11
 
 
Всеки кръг в Б групите почиват по 3-4 отбора. Да вземем да играем всяка събота по една контрола, все едно сме в Б група, а резервите да изкарат шампионата до края, без важните срещи! Така и играчите ще имат някаква мотивация!?
+21
 
 
Успех, канари! Зелената част от Бургас пожелава на Вас късмет.....
+7
 
 
Че отбора е вече в Б група спор няма, но не мога да разбера, футболистите защо се влачат по терена, като сега е момента да докажат, че имат място в отбора догодина. Не съм бил на мача поради простата причина, че живея на 300 км от Пловдив, но днес футбол играха само Курдов, Гуджев и Асенов през първото полувреме и резервите Христов, Арфата и Тимонов. Много съм разочарован от Манчев. Формата му върви само надолу. Нека тези мачове да ги приемат като срещи за обиграване. Да търсят бързи отигравания с по едно-две докосвания, да владеят топката, атаки по-крилата. ТИ е барометър. Днес дано да са си взели поука, защото с тази игра и 3500 няма да дойдат на другия мач. И нека да направят Бултра ТВ платена, ако парите ще отиват за клуба, за да се гледа предимно от хора които са далече от Пловдив, а другите мощно на стадиона. Извинявам се ако съм твърде критичен, но след днешната победа съм със смесени чувства. Ай Канари!
на 27.03.2011 г.
+13
 
 
наи важна е победата,канари напред и нагоре
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: