ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общината чака "Лукойл" за асфалт, с който да довършим бул."България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 28.03.2011Коментари (18)5157
© Plovdiv24.bg
"В момента не правим ремонти, защото Лукойл още не е започнал да произвежда т.н. битум. В това число на ремонти влиза и довършването на бул. "България", поясни днес в община Пловдив зам.-кметът Александър Долев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Както преди време писахме, главният инженер на Община Пловдив Поля Паунова каза за нас, че до края на месец март може да се отвори окончателно и северното платно на бул."България". Тогава тя каза: "В момента не можем да приключим обекта, заради това, че рафинерията не подава битум на изпълнителя на проекта фирма "Пътища АД". Поради тази причина, не можем да разчитаме на асфалт, за да завършим отсечката източно от колелото на панаира до служебния му вход. По отсечката в момента имаме нужда само от тази асфалтова смес. Всичко друго е направено". 

"Лукойл" не работи през зимният период и всички, които имат асфалтови бази, какъвто е случаят с "Пътища АД", са зависими от това. 

"От "Лукойл" бяха обещали, че към 28.03.2011г. ще има нужният асфалт. Ако получим поръчаното количество, ще започнем да работим към 30, 31.03.2011г. по окончателното довършване на бул. "България", допълни Долев.

Според него, в момента общината разполага само с 2 тона студена зимна смес, останала от кърпенето на дупките по улиците. Те ще бъдат пазени само за най-спешни ремонти по пътната инфраструктура в града. Долев смята, че това количество е достатъчно само за запълването на около 4-5 големи дупки.



Общината чака "Лукойл" за асфалт, с който да довършим бул."България"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нямам идея, какво ще е готово сллед месец, но ми прави впечатление, че положеният асфалт на яжното платно е започнал да се деформира и да се получават големи неравности!!!!! Ако така ще направят и северното, по-добре да не го асфалтират !!!
на 28.03.2011 г.
+2
 
 
цитат:
По отсечката в момента имаме нужда само от тази асфалтова смес. Всичко друго е направено".
Аре бе- всичк било направено...А КЪДЕ СА ПАРКОМЕСТАТА БЕ?ИЛИ СЛЕД МЕСЕЦ - ДВА ПАК ЩЕ КОПАТЕ?
+2
 
 
Чудя се, до кога ще ни издържат нервите и ще наритаме малко общинарски и кметски задници. Гергов, вън от Пловдив.... долна червена твар!
0
 
 
може да си го почака об6тината асвалта
+6
 
 
Асфалт няма, за сметка на това оправдания има много :)
+4
 
 
интересно в другите градове откъде имат асфалт....!!!??!!
+2
 
 
Чета долните коментари. Слагам по един пръст високо вдигнат и се чудя, къде МБМД намериха тези 20% подкрепа на Слафчу в последното си проучване.
+4
 
 
2 тона смес отиват за 4-5 дупки ????? Проста сметка показва, че за запълването на една дупка са нужни 400-500 кг. смес. Направете си сметките дупките в града ни с какви размери са! Нямам думи.
+4
 
 
Не сме едни и същи ний, не сме. Ако Лукойл не работи през зимата и поради тази причина не може да се произведе асфалт, защо МАЛОУМНАТА ОБЩИНА ПРАВИ РЕМОНТ именно ПРЕЗ ЗИМАТА, а? ЗАЩО СТОИ ЕДИН МНОГО ВАЖЕН БУЛЕВАРД ЗАТВОРЕН ЦЯЛА ЗИМА - за да си уплътни Гергов работното време на служителите си, въпреки, че не могат да свършат навреме работата? И да беше само битума, ами то от технологична гледна точка има още 100 неща, които не могат да се правят през зимата. Кметът на Пловдив, пети по ранг в държавата, защо тогава постоянно говори лъжи и глупости за разни срокове? Той кмет ли е на голям град, представляващ уважавана институция или малоумен тъпак, изтърван от лудницата? Целия ремонт можеше да се извърши без да се затварят изцяло улици, с двупосочно движение с временна регулация и поне 10 пъти по-бързо. Можеше, ако имахме кмет, а не сламено чучело, ако общината защитаваше интересите на гражданите, а не на безброй крадци и мошеници на едро.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: