ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Младежкият хълм е обект на вандализъм, алармират от Съвет по туризъм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 28.03.2011Коментари (13)3648
© Plovdiv24.bg
Младежкият хълм е обект на вандализъм - демонтират се подпорни стени, колони, стълбове, алармира Тони Симидчиева, член на Съвет по туризъм-Пловдив и Консултативен съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив. На последното заседание на Консултативния съвет тя засегна проблема и настоя спешно да се се вземат мерки. Симидчиева напомни, че миналата година е подала сигнал до кмета на район "Централен", след което бил сложен забранителен знак, но не на подходящо място. На тепето се виждат места от прясно изкъртени камъни от подпорната стена, изпотрошени стълбове, няма осветление. Трябва да се сложи бариера или друг вид заграждение. Председателят на Съвет по туризъм Любозар Фратев подкрепи становището й и напомни, че има внесени 2 питания и писма от негова страна в Общински съвет до кмета по този проблем.

Консултативният съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив одобри миналата седмица Годишна програма за развитие на туризма в общината за 2011 г. и отчет за изпълнение на програмата за 2010 година.
В проектобюджета за обезпечаване на новата програма са предвидени 918 773 лв., от които 611 773 лв. са остатък от предходната година и 307 000 лв. са очаквани приходи за 2011г. от постъпленията от туристически данък и такси от категоризации на туристически обекти на територията на общината и др.

Програмата за 2011г. предвижда финансиране на основни дейности, свързани с изграждане и поддържане на инфраструктурата, обслужваща туризма на територията на общината, справочно-информационните, маркетинговата и рекламни дейности и др. Очаква се да бъде приета на предстоящо заседание на ОбС Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази с хорото не е оригиналната стилна каменна чешма, а хорото е бетонна отливка на копие на хорото. Самата чешма също е евтина оцветена бетонна щампа, която по стил и художествена стойност може да се определи като "хотелски -мутро-барок" и също няма общо със старата стилна изчистена форма на оригиналната чешма...Настоящата ама никак не се вързва с хорото отгоре...На всичкото отгоре си права че вода о там не тече в момента..
0
 
 
Тази с хорото забелязах, че не работеше, онази другата мислех, че просто са я махнали.... Тя била открадната.... без думи!
0
 
 
Не една СОня. Една на самия вход на Градината до "градската тоалетна", "Хорото" от друга чешма в градината , има и други изчезнали в района..
0
 
 
Лол, коя чешма е изчезнала , Пепи ? о.О
0
 
 
По-правилните въпроси са-каква част от бюджета на Пловдиив отиво в Общинска охрана? И защо? Каква част от нашите данъци отиват за заплати на полицаи и колко на брой са те в Пловдив? ...След като може "да изчезне" цяла чешма от градската градина под носа на голяма община и в самия център на града, какво повече да говорим...
+1
 
 
Крайно време е драскането със спрей и боя по скалите на природни забележителности да се наказва според закона. Но всичко опира до култура и осведоменост.....учителите ако учеха децата да се гордеят с града си Пловдив и да не го цапат, рушат и поругават, нещата нямаше да добият такова заплашително дъно.
0
 
 
Първо трябва да се справим с мърсотията и вандализма, и с много още неща... Пловдив винаги е бил център на културата и се надявам да бъде такъв и в бъдеще.
0
 
 
Защо хората гледат учудено и със отвращение какво и има на всички Хълмове и по река Марица.Защото сме единствената Държава със 540 ПАРТИЙ НА ПЕТ МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ.ЗАЩОТО България ВЪРВИ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ ОТ 1944год ДО СЕГА.Защото народа е определен като НЕГРАМОТЕН И ШИ*АН.
-1
 
 
В момента тече конкурс културната столица на Европа. ПЛОВДИВ е включен и участва. Какво мислите за това ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
В Пловдив отбелязват 9 май
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български футболисти в чужбина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: