ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Локо: Съперниците ни използват медиите, за да опетнят името ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 28.03.2011Коментари (35)5268
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локо публикува официална декларация, по повод писанията и обвиненията срещу отбора, препечатани от местни и национални жълти медии.

 

Досега ние в Локомотив (Пд) сме оставяли без коментар информации в жълтата преса за тото манипулации. Но след като подобни съмнения бяха публикувани и в сериозен вестник като "Дневник", считаме, че е редно да вземем отношение.

Първо: Не е нормално подобни изявления да се правят от анонимен източник. До този момент името на Локомотив не е споменавано официално от УЕФА или от който и да е неин орган.

Второ: Прочитайки внимателно въпросната статия, става ясно, че анонимният източник на УЕФА дори не е споменал името на Локомотив. Това по-скоро е предположение на автора на материала. Дори да става въпрос за мач, игран в Пловдив, Локомотив категорично няма отношение към това. Смятаме, че материалът е написан тенденциозно, като на Локомотив се вменява вина, без каквото и да е основание.

Успехите на Локомотив (Пд) на футболния терен са плод само и единствено на усилията на играчи, треньори, ръководство и публика.

Ако някой е притеснен от темповете, с които отборът преследва обявените си цели, да насочи усилията си към футболния терен, а не да използва медиите за изкуствено създадени скандали.

ПФК Локомотив Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
цитат:
Пет мача ще бъдат разследвани заради съмнения за "черно тото", съобщи ген. Васил Василев, който е председател на комисията за етика и феърплей към БФС. Два от тях са с участието на Ботев - домакинство на Беласица и гостуване на Пирин,
А тва помните ли го? Аиде да не задълбаваме, кои какво е уреждал, жълти утрепки, че при вас даже ви и хванаха играч дето сипризна че е уреждач!!! Млък......
на 29.03.2011 г.
+1
 
 
Начините за въздействие върху органите управляащи футбола ни са няколко: 1. чрез комисиите - там най-важна роля имат т.н. лобита, които са основно две - сини и червени 2. чрез управляващия БФС в случая Боби Михайлов, който е син. 3.чрез медиите, където роля играят и пари, и лобита, и местен шовинизъм, и кариеризъм и т.н. Най-отговорен фактор обаче са комисиите, където примерно за да разтеж в ейрархията, било като съдия, било като член си длъжен да се съобразяваш с синьо-червените пристрастия, датиращи от десетилетия.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 29.03.2011 г.
+1
 
 
Не им обръщайте внимание на жълтите пеперудки. :)))) Единствения разследван мач за тото в българиския шампионат е с тяхно участите. Единствения арестуван играч за тото в нашия шампионат е бивш техен състезател. Само гледайте ако някога въобще се върнат в А група как пак тарторчетата им ще започнат да залагат на техни загуби..... ;)
-4
 
 
кюстендилската тото мафия в разгара си.коко полека с тотото,ама те на лалута са свикнали да ядат жито,изядоха в тонове последните годините.траурен парк лайнута.
+1
 
 
Марш към Сопут.И да слагате газова уредба на косачката, че няма да останат пари за заплата на Курдов. И пак ще ви сложи на курдовия
0
 
 
Момчета от "Ботев",всяка лоша дума се връща като бумеранг при вас.Това е вселенски закон-би трябвало вече да стего забелязали.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
Някой да е чул да се намесва името на Литекс ??? Не нали ! Не пишат щото ще им резнат ушите! А за Левски и Цска не се пише щото, както знаете всички селяци или от малки градчета където си няма отбори са или левскарчета или цесекари. А преобладаващата част от журналистите в софийските медии са такива селяци на които им се е сбъднала мечтата !
+4
 
 
Жълтите ЧИКИДЖИЙ са в СТИХИЯТА СИ....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: