ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Премиерът и 6-ма министри пристигат в Пловдив по покана на Иван Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 31.03.2011Коментари (39)7550
© Plovdiv24.bg
Традиционният пролетен бал, организиран от ПП ГЕРБ в Пловдив-град, ще се проведе на 02.04.2011 г. (събота) от 19.00 часа в Новотела. И тази година мащабната проява е с благотворителна насоченост. Със събраните средства ПП ГЕРБ ще подпомогне каузата на трите Ротъри клуба в града "Пловдив - най-старият жив град в Европа".

"Развитието на Пловдив и популяризирането му е един от приоритетите на Политическа партия ГЕРБ. За това сме горди да подкрепим една такава кауза, която ще помогне града ни да намери своето място сред най-добрите и предпочитани туристически дестинации в света" - заяви областният управител и областен ръководител на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.

По време на инициативата директорът на Историческия музей Стефан Шивачев ще направи презентация и ще запознае гостите с историята на града от най-древни времена до днес.
За благотворителния пролетен бал по покана на инж. Иван Тотев в Пловдив ще пристигнат министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Аню Ангелов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, министърът физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и заместник-министри.

Както Plovdiv24.bg първи писа, след обявяването на старта на проекта за Спортната зала, анонсирано от министъра на финансите Симеон Дянков и областния управител инж. Иван Тотев на 18-ти март, с което държавата се ангажира да вложи 12 милиона лева за довършване на съоръжението и безвъзмездното му предоставяне на общината, се очаква да бъдат оповестени нови инициативи на правителството за Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще ви дам пример: Емил Хърсев -един от нал-добрите български финансисти, на който не позволиха да работи за държавата....
0
 
 
И това е вярно, но аз искам всичко да се промени. Искам да има работеща общинска администрация, работеща съдебна система, закони без вратички, работеща полиция, правилата валидни за всички....тогава ще има малък и среден бизнес, средна класа, която е гръбнака на една държава.....За съжаление алчността на политиците (визирам всички) е съизмерима с глупостта им. За мен политик трябва да стане човек с висок житейски статус - бизнес опит, финанси, образование, но окопалите се мижетурки няма да позволят.
+1
 
 
Нима Гоце е по-малко обременен или аверчето му Серго или другите вкопчени във властта от десетилетия..?!? Изобщо как търсите някой, който да няма допир с миналото на България при положение, че е живял точно в това минало на точно тази държава..? Няма да намерите много такива хора особено живяли тук, защото е истина, че целия преход е бил една голяма, сладка и гъста боза, с която вихрушката и приближените им си напълниха гушите, шкембетата и банковите си сметки по целия свят и преминаха от тоталитарно в икономическо управление - те са били подготвени и са знаели ВСИЧКО...а нали знаете каква сила има информацията?!? То на комунистите им е в кръвта да точат пари, да унищожават изградена вече инфраструктура, да ликвидират предприятия, да ги продават на безценица и то пак на техни хора, че като продадат инвентара за скрап пак да са отгоре...разрушители на съвременна България, които след цялото си масово унищожение най-нагло политиканстват и се чудят какво да си изсмучат от пръстите да ни накарат да се втренчваме в грешките на тези, които наистина искат да направят нещо след останалата пепел и го правят, пък макар бавно и трудно... На мен лично ми звучат всичките нападки от страна на "експертите", "маститите политици", "разбирачите" като това да правиш забележка на някой да не забива пирон на стената на разграбена и почупена барака, че видиш ли щял да я повреди... Като най-безочливото в случая, че забележките идват от този, който я е разбил!
0
 
 
Това няма ли да ви накара да се замислите...?
0
 
 
Ако причините за моя гняв, са неоснователни според вас, ще се оттегля смирено....
-1
 
 
Ето затова няма никога да се оправим. Вървим си на контра, без да говорим открито за проблемите си и да ги решаваме заедно. Придавате непрекъснато политически нотки на коментарите. Изразявам мнение, не в защита на Славчо Атанасов, а против КРЪСТОНОСНИЯ ПОХОД, който ГЕРБ са поели, за да управляват града. Ако те милеят за Пловдив, защо досега не ни изплатиха парите за боклука, защо намалиха бюджета, защо се разигра последния фарс за 6-те милиона. Колко престъпници осъдиха след грандоманските си акции. Някой да забелязва отминаване на кризата, защото аз и лъч светлина не виждам. Малкият и среден бизнес умират, нямаме родно производство, земеделието е съсипано, пенсионерите са в латентна фаза със своите 150лв. Добре, ще кажете, но те строят магистрали. Съгласна съм, че е важно да имаме инфраструктура, но по-важно е за мен децата ми да живеят нормално в тази страна и не утре или другиден, а сега.
-1
 
 
ние можем да ви зададем същия въпрос за обещанията на славчо към пловдив моля потърсете си информация за всички проекти които са изпълнени от годподин Тотев и нека тогава коментираме
0
 
 
Деси, моля Ви кажете кои проекти са изпълнени от началото на мандата до сега!
-1
 
 
Сега щели да дадат 12 млн. лв. за довършването на многофункционалната спортна зала(?), НО защо Дянков СПРЯ проекта на общината за 30 млн. лева заем за ремонт на улиците, а Иван Тотев БЛОКИРА в съда втория заем от 9 млн. евро за инвестиции в общински обекти - ЕТО ТОВА работят те. Колко са жалки нашите Гербовци! Докато показват мускули и играят непристойни игрички Нашият град и Нашата държава губят, потъват! Къде са ясните цели и достойните намерения? А може би НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО?!
+1
 
 
А това пък на черното да се казва бяло въобще не го разбирам! А вие..?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Кауза Колежа
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: