ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Неделчо Матушев не е подавал оставка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 07.04.2011Коментари (64)6511
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg, лично отиде да провери дали са верни слуховете, че старши-тренорът на Локомотив Неделчо Матушев е подал оставка. Заварихме треньора в кабинета си, след което ни отговори.

"Не съм подавал оставка. След мача срещу Пирин казах, че аз поемам цялата вина", завърши Матушев.
Още по темата: общо новини по темата: 21
12.04.2011
09.04.2011
07.04.2011
07.04.2011
06.04.2011
06.04.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В ВСИчКИ ТЕМИ НА ЛОКОМОТИВ СЕ ПИшЕ ОТ ЖЬЛТИ МИЗЕРНИЦИ ЗАщО ЛИ ? ЗАщОТО ЗА АМАТИОРСКОТО КЛУБчЕ НЯМА НИщО НИКВИ НОВИНИ НИКОИ НЕ ГИ ОТРАЗЯВА ТАЗИ ЗГАН МРАСНА И КАКВО ЛОКО Пловдив ЗАГУБИ ОТ ПИРИН И КАКВО ? ИМА РАЗОчАРОВАНИ ФЕНОВЕ КАКТО МЕН КАКТО ВСЕКИ ЛОКОМОТИВЕЦ НО НИЕ ОБИчАМЕ ТОЗИ КЛУБ И щЕ БЬДЕМ ВИНАГИ ЗАД ТЯХ ! НЕЗНАМ КОЕ ОТБОРчЕ БЕшЕ СМчКАНО НАСРЕД Пловдив ОТ ОТБОР КАДЕТО САМО КАЛЕВРИТЕ НА РАИМОНДИ СТРУВАТ КОЛКОТО БУДЖЕТА ИМ ЗА 3 СЕЗОНА ! ДРУГО КОЕТО Е ПИРИН НЕ НАДИГРА ЛОКО Пловдив ! ЛОКО ПЛОВДВИ ИСПУСНА ПОНЕ 10 чИСТИ ПОЛОЖЕНИЯ ! ТЕ ИМАХА 2 УДАРА КЬМ ВРАТАТА
-1
 
 
просто ми е интересно кои ще изпреварят левски или цска
-1
 
 
спооино нищо кои знае какво не е станало то това си беше ясно само не у4акжахме да е оъ пирин предпоследния ж класирането но явно токова може евро боеца на Пловдив но по добре тука от колото другаде да вземаъ някоя 6ца аиде успех
Пея песен за лубимия си отбор
на 08.04.2011 г.
+1
 
 
Най- голямото разочарование бе за феновете, които в рамките на няколко дни видяха какви може да ги свърши любимя им отбор. В Локо Пд са случили на фенове, защото , ако това се бе случило с някои от другите отбори драмите щяха да са по- големи. Привържениците не вярваха на очите си, че Европа се изпълзва, но много от тях гледаха трезво, въпреки емоциите, на случващото се. Друга част задават въпроси, на които засега никой от Локомотив не се наема да отговори. Най- тежкият въпрос е: "Защо Локомотив стигна до това си положение?"
0
 
 
Матушев вероятно има качества, но ми се струва прекалено уравновесен, разумен, предсказуем, разчитащ на убеждаването. Тази банда от играчи от различни континенти, с различен манталитет, със и без образование, може да бъде обединена и сплотена за важни мачове от по-холеричен, а не толкова флегматичен по темперамент и характер треньор. Не казвам, че трябва да се върне клоуна Шенсой, Херо трудно би се захванал, за Овчата глава - да не говорим. Но е необходим някой по- емоционален и волеви треньор, който да предаде волята си и устрема към победата на играчите! Необходим е някой по-космополитен треньор, който да бъде едновременно авторитет както за българите, така и за чужденците в отбора и да може с всички да намира адекватния език! Може би някой сърбин би бил полезен да придаде своето приповдигнато самочувствие на играчите в този труден момент! Сигурно това има предвид и Коко с привличането на новия мениджър, но промяната трябва да се извърши докрай, преди съвсем да е изгубен сезона!
-2
 
 
Късно е за треньорски рокади , но просто Неделчо не се справи с най-важните мачове. Ако не треньора, кой друг да реагира и повлияе на отбора по време на мач? С неадекватното му водене на мачовете във Варна , Ловеч и срещу пирин , просто показа , че не става .
0
 
 
Неделчо - Самир и Сержиньо твърди резерви, стига си правил неадекватни смени! Витанов го пускаш титуляр, заедно с Ерош. И стига с тоя Раймонди - пълен аматьор е! Защо не пускаш Абушев???
-4
 
 
1-во златно правило на комарджията : Никога не играй мачове на Венци и Коко ,освен при сигурна информация ! :))))
-2
 
 
Днеска с удоволствие ще пия Пиринско
-1
 
 
Ние пак ще се върнем на върха. Това е нашата съдба. Ай машиниии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: