ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започна преговори за прекратяване на договора с Патрик Огунсото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 13.04.2011Коментари (42)7893
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив Бранко Милованович започна днес преговори за преждевременното прекратяване на договора с Патрик Огунсото, съобщиха от пресслужбата на клуба. На Лаута вече пристигна мениджърът на футболиста, с когото се обсъждат вариантите за раздяла. Очаква се окончателното разрешаване на случая до ден-два. Причина за този ход на клубната управа е фактът, че Патрик Огунсото не оправда гласуваното му доверие в досегашните срещи.

От ръководството на клуба уточниха ще същата процедура по прекратяване на договори подлежи и с всички останали футболисти, които не влизат в полезрението на старши треньора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко призна в едно интервю, че финансовите условия на Огунсото са доста високи. При играта, която показа, и след връщането на Карвальо няма защо да го държим. Надявам се в игра най-после да започне да влиза и Рони.
0
 
 
Небивал интерес предизвикват темите за Локо Пд у селската общност.
0
 
 
Добре де , докога Данчо - тъча и Електриката целия отбор , ще ги носи на гръб ? Няма ли пенсионерите да се оттеглят и да дадът път на младите ? Колко години искат още да играят ? После псуват треньора защото човека вижда , че въздуха им не стига за цял мач и ги сменя второто полувреме !
-5
 
 
така е, изискванията са малко по-високи, когато играеш в А група ;)
+5
 
 
В 5 мача три пъти влиза като резерва и вкарва 1 гол.Има изиграни около 70мин.И вече за нищо не става.По средата на първенството не се гонят състезатели.Не е полезно поне за колектива,ако няма сериозна причина.Като някои емоционални интервюта,обиждащи самият клуб.Едно отпадане за купата промени коренно статутквото.Може да има отражение до края на първенството.Негативно.Може и да съм ботевист,но не съм антилокомотивец.Успех.
-1
 
 
Нали беше пламтящото воле..... Малееее.... ква стана тя май само куцо, сакато и некъдърно в Лайното
+2
 
 
НЕЗНАМ КАКВО СТАВА С НАШЕТО ЛОКО, МЪКА МИ Е...КОЛКОТО ДО ОГУНСОТО (КОЙТО ТЪРСИ ТОПКАТА, ИМА ПОГЛЕД ВЪРХУ ИГРАТА, ПЛАСИРА СЕ ДОБРЕ...ЕДИНСТВЕНО ЗАВЪРШВАЩИЯ УДЪР МУ КУЦА, НО С ВРЕМЕТО СИ), СМЯТАМ ЧЕ Е ДОБЪР И КЛАСЕН ФУТБОЛИСТ НА КОЙТО НЕ СЕ ДАДЕ ШАНС...И МЕ Е ЯД, ЧЕ ЩЕ ОСТАВЯТ ПЪЛНОТО ДЪРВО РАЙМОНДИ, КОЙТО НИ КЪСА НЕРВИТЕ ВСЕКИ МАЧ, А ЩЕ ИЗГОНЯТ НЕГО...МНОГО МЕ Е ЯД...РЯДКО КОМЕНТИРАМ, НО ТОВА Е ФАКТ КОЙТО НЕМОГА ДА ПОДМИНА... МАТУШЕВ ИЗОБЩО НЕ СМЯТАМ ДА ГО КОМЕНТИРАМ...
-2
 
 
Зулума къде е и кога и той ще вземе отношение.Или седи в къщи и се крие като мишка и дреме защото няма премии по ведомостите.
-5
 
 
Спомням си много добре коментарите ви след клипчето му в ютуб....жалки сте! И такива ще си останете! Добре,че навремето дядо ми (лека му пръст) ме заведе на правилния стадион! В противен случай щях да се срамувам цял живот
Пея песен за лубимия си отбор
на 13.04.2011 г.
+5
 
 
Добре де Огунсто е играл в 3 мача като резерва.Има изиграни 70 мин има вкаран 1 гол какво иска Матушев и тоя сърбин.Те не го пускат в игра па се мрънкат.Здравко колко мача има 1 гол вкаран Раймонди дървото и той не се представя на ниво.Според мен Огунсото е добър но Матушев не му дава шанс.Матушев подавай оставка:).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: