ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Георги Титюков: В голям град без голяма партия зад гърба няма как да бъде избран кмет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 17.04.2011Коментари (29)5428
© Plovdiv24.bg
"Аз съм реалист. В голям град без голяма партия зад гърба няма как да бъде избран кмет, ако ще и златен кандидат да е - честен, работлив и т.н. да не изброявам други качества ...докато това не важи за малката община", това заяви в предаването на БНТ-Пловдив "Местно време" заместник-кметът на община Пловдив Георги Титюков, който бе попитан дали ще се канидатира за кмет на предстоящите местни избори. Титюков коментира още: "Този мач съм го играл един път - бил съм кандидат за кмет на "Централен". Останах на трето място след коалицията "ГЕРБ-ВМРО" - те бяха първи, на второ място бяха БСП, аз останах трети. Зад мен бяха СДС, ДСБ, Атака, други големи партии, но какво от това". Попитан няколко пъти, все пак, дали, ако голяма партия застане зад него би се кандидатирал Георги Титюков заяви: "Признавам имали сме разговори със "Синята коалиция" в различен формат, но е много рано, изборите са чак октомври, нека да си свършим работата в общината пък да оставим на гражданите да преценят".

В проекта "Устойчив градски транспорт", с който Пловдив ще кандидатства по програма "Регионално развитие" за финансиране от ЕС на обща стойност 25 милиона евро, 4,8 милиона евро ще бъдат заложени за развитие на велосипедния транспорт в града. Това са предложили гръцките консултанти по проекта, стана ясно още от интервюто с Георги Титюков. На срещата с консултантите в петък е било уточнено, че окончателният доклад за проекта ще бъде готов до 5 май. С близо 5-те милиона евро ще бъдат изградени "18 основни вело-лъча, които предвижда стратегията "Пловдив град на велосипедиста", включително и една система от 1200 велосипеди за обществено ползване". Георги Титюков обясни още, че "срокът за подаване на документите е края на август, а срокът за реализиране - 2012-2013 година".



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Доста е деен човекът, подпомага спортните клубове, ходи им по състезанията - откривания, награждавания. И аз бях скептично настроен към него, но забелязах, че си държи на думата: каза, че ще ни направи трафопоста на стадиона (Локомотив) и го направи, сега разбрах, че и терен от изкуствена трева за децата правят, ако стане съм с него.
+1
 
 
Г-н Титюков , имате чудесни идеи , дано да реализирате някои от тях макар че едва ли ви е лесно с това икономическо умишлено съсипване на Пловдив от страна на ГЕРБ, надявам се на де кандидатирате на изборите , дано постигнете успех при евентуална кандидатура , защото е важно да има хора като вас в управлението на града .
+3
 
 
Титюков колко гласа получи на последните проведени местни избори като кандидат за кмет на район "Цетрален"?Мисля, че бяха над 4000....?!Кандидатите на на "Синята коалиция" ако не се лъжа в ЦЕЛИЯ Пловдив, а именно във всичите шест района не успяха да получат дори и толкова гласове. Така че Ядосани човече, по-добре си стой пред компютъра, ядосвай си се на поразия, ръсИ жлъч и отрова на воля и .....БЪДИ ЗДРАВ!
-3
 
 
Гоче, Ти с бидона и плешивия ходихте при Попов , да ви поткрепи, и кво стана??? Излежахте с наведини глави, щото ви изрита като мръсни котета. За синята коалиция ще се фантазирате с Дяко Дяков. А за крадене точно вия тримцата трябва да си мълчите най много.
-1
 
 
Нищо лично нямам против г-н Титюков, но дайте да видим той като зам. кмет какво точно направи за Пловдив. И защо сте убедени че той няма да е кукла на конци, а кой според вас ще финансира еветуалната му предизборна кампания? А нали знаете че който плаща той после поръчва музиката.
+5
 
 
точно Плвовдив май ще е мястото в което голямата партия няма да спечели изборите
+2
 
 
Господин Титюков, сега е моментът Пловдив да получи кмет, какъвто искаме! Смело влизайте в конкуренция с мишоците, ако ще и големи партии да стоят зад тях! Недейте да се отказвате още отсега! Ако се кандидатирате още отсега, времето ще работи за вас! Ще ви подкрепя и ще агитирам целия квартал, където живея!
+3
 
 
Аз лично съм склонен може би в най-голяма степен да дам гласа си за Георги Титюков,макар мисията "Успешен кмет на Пловдив" да започва вече невъзможна да ми се струва.
+3
 
 
Ако се кандидатирате за кмет може и да има как, господин Титюков! Омръзна ни от традиционните партии! Искаме човек, който обича и работи за хората и за града, а не партийна кукла на конци, която би работила за интересите на един или друг традиционен поритически модел! Тардиционният политически модел от последните 20 години доказа, че е изключително вреден за обществото. Създайте нещо ново и мнозина ще Ви подкрепят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Хороскоп за деня
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: