ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофоьрът-убиец от Симеоноград продължава да е в кома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 25.04.2011Коментари (24)7528
На механична вентилация и в кома продължава да бъде шофьорът на автомобила, който причини смъртта на 6-има младежи в Симеоновград. 23-годишният Данаил Георгиев, който вчера бе приет по спешност в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив, е с тежка контузия на мозъчните структури, съобщи ръководителят на клиниката доц. д-р Чавдар Стефанов. Той потвърди, че не е настъпила съществена промяна в състоянието на пострадалия от приемането му до момента.

Лекарите от КАРИТ са установили тежка черепно-мозъчна травма, която на този етап не подлежи на неврохиргична интервенция. За прецизното проследяване на състоянието на пациента в кома утре отново ще му бъде направена компютърна томография на главата. Тъй като мъжът е и с тежка контузия на подбедрицата утре или в сряда, в зависимост от състоянието, ще му бъде направена планова травматична операция, уточни доц. Стефанов.



Още по темата: общо новини по темата: 15
29.04.2021 »
23.04.2020 »
25.02.2013 »
15.01.2013 »
15.01.2013 »
11.01.2013 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Господ е съдника,нямаме право на мнение!!!
0
 
 
ТОЗИ ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЕЕ , ЗА ДА МОГАТ БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ДА СИ ОТМЪСТЯТ , МНОГО ЛЕСНО Е ДА УБИЕШ 6 ЧОВЕКА И ДА УМРЕШ СЛЕД ТОВА . А ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА ПО ПИТИЩАТА СМЕ СИ ВИНОВНИ САМО НИЕ . ТОВА Е България - НИЕ СМЕ Я НАПРАВИЛИ ТАКАВА . ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН ПРОСТО БЯГАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ , НЕ МОЖЕ ЗА ЕДИН ДЖОЙНТ ДА ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА , А ЗА ПИЯНСТВО ДА МИНАВАШ МЕТЪР , ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ АЛКОХОЛА ИЛИ ДА СЕ УВЕЛИЧИ НАКАЗАНИЕТО ЗА ПИЯНИ ШОФЬОРИ .ТОВА Е МАЛОУМНА ДЪРЖАВА - ТОВА Е България .
0
 
 
Надявам се младият глупак, причинил смъртта на 6 човека, да умре бавно в адски мъки. Всеки трябва да си получи заслуженото. А той заслужава 6 пъти да умре. Според мен беше единствено и само въпрос на време млад глупак, правещ се на автомобилен състезател нощно време по улиците на някой български град, да убие невинни хора. В Пловдив абсолютно всяка нощ малоумни младежи обикалят по улиците с дърти тунинговани автомобили с пробити ауспуси и си правят състезания от светофар до светофар на по-правите отсечки. А вече наглеците си правят състезания или просто "въртят гуми" (ако са сами) и през деня, защото липсва какъвто и да е контрол. Цели глутници мотористи неуморно ден и нощ се състезават при невъобразим шум по улиците на Пловдив без въобще някой да се опита да пресече тази идиотщина. Полицаите в нашия град НЕ опазват обществения ред и никога не можеш да ги видиш, освен по футболни мачове. Точно с какво се занимават е една голяма мистерия за мен. Катаджиите са едни манекени, правещи засади на едни и същи места, обикновено на входа/изхода на града. Ако покрай тях профучи моторист, просто ще си го преместят от единия в другия крачол. Пред очите на т.нар. "органи на реда" стават редица закононарушения без въобще да бъдат санкционирани. Самите катаджийски и полицейски автомобили биват паркирани по възможно най-неправилния начин, което е един чудесен пример за всички, разбира се. Камери по улиците няма. За да е картината пълна трябва да споменем изключително агресивното шофиране на масовия българин навсякъде в България. Най-добре се усеща като влезеш от чужбина с автомобил в България - имаш чувството, че си попаднал в странна държава на масови самоубийци, убийци, селяндури, идиоти и кретени. За мен лично не алкохола или нещо друго, а АГРЕСИВНИЯ СТИЛ НА КАРАНЕ И ПОВЕДЕНИЕ зад волана е основната причина за повечето произшествия и най-вече за тези с фатален край. Ако не бяхме толкова малоумна и изостанала държава, щях да кажа, че превенцията на ПТП може да се постигне в най-голяма степен с подтискане с всички сили и средства на агресивния стил на шофиране, с прилагане на системни мерки именно в тази насока. Но ние сме жалка държава, а Пловдив е занемарен ориенталски град. Единствено в София има някаква надежда, защото имат вече истинска общинска полиция (150 полицаи преминаха на пряко подчинение на кмета на общината), с камери са обхванати всички по-важни улици и булеварди, а агресивното, арогантно поведение на пътя и при паркиране наистина се санкционира. Да не говорим, че имат и ДЕЙСТВАЩА синя зона за паркиране и вече не можеш да видиш ученици, дето ходят с кола на училище.
+3
 
 
Лошото е ,че българина редовно си кара на по чашка две.А нашите деца стават жертва,моите съболезнования на родителите.
0
 
 
ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА НЕГО ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ САМО
+5
 
 
Взимайте си поуки дараги хора,в смисъл такъв да възпитавате децата си на култура и дисциплина.Тези деца можеше да бъдат всяко едно в България.Отделяйте повече време на децата си а не на планета пайнер и мръвчене...
-3
 
 
На този да му изключат апаратурата и да го оставят да мре,келеша му с келеш.
+6
 
 
Шофирал е нетрезвен?Или е шофирал като "пиян"?! Така се шофира в България-примитивно и затова умират невинни хора...
+5
 
 
смисъл станалото станало и да кълнете нещата няма да се променят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Футболно първенство за ветерани
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: