ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив завърши 2:2 с Пирин пред погледа на Матеус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 07.05.2011Коментари (106)14111
Локомотив завърши 2:2 с борещия се за оцеляване тим на Пирин, на стадион "Локомотив" в Пловдив, пред погледа на националния селекционер на България Лотар Матеус.

Двубоят започна с натиск от страна на Локо и още във втората минута нападателят Базил дьо Карвальо се отскубна зад защитата на Пирин, излезе сам срещу вратаря на гостите Веселин Галев, но ударът му срещна страничната греда и излезе в аут.

В 20-ата минута Христо Златински отправи много хубав удар от границата на наказателното поле, но вратаря на "орлетата" се намеси блестящо и успя да предотврати удара.

В 40-ата минута Сержиньо бе много близо до гола, бразилеца проби отляво след което отправи много силен удар, но топката срещна левия страничен стълб.

В даденото от съдията продължение Пирин откри резултата. Халфът Антон Костадинов се пребори за една първа топка с Джереми Родригес след което е спечели и подаде в наказателното поле към Димитър Илиев, който откри резултата. 

В началото на второто полувреме Пирин достигна до втори гол. Бившият играч на "смърфовете" Димитър Илиев изведе по-страхотен начин Иван Цветков очи в очи със стража на Локомотив Тодор Тодоров, след което го финтира и вкара.

След гола футболистите на Локо се втурнаха в предни позиции. В 60-ата минута след едно центриране по-фланга, Юнес Бенжелюн надскочи отбраната на Пирин, стреля с глава, топката се отклони в гредата и влезе в мрежата за 1:2.

Четвърт час преди края на срещата Локомотив беше много близо до изравняването, но зашитник на Пирин изчисти топката от голлинията, след удар на Златински.

В 70-ата минута Локо възстанови равенството. Христо Златински отправи удар към вратата на Пирин, топката се удари в ръката на играч на "орлетата" и главния съдия отсъди непряк свободен удар в полза на "черно-белите" в наказателното поле. Габор Ерош стреля и вкара за 2:2.

След това равенство Локомотив запази четвъртата позиция с актив от 43 точки и изостава с една точка от адашите си от София, но и с мач повече.

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 10
11.05.2011
08.05.2011
07.05.2011
07.05.2011
07.05.2011
07.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трябваше да ги биете тея селяни... От сега нататък не трябва да допускате толкова глупави грешки, и трябва да се надявате Локо София да се издънят...
на 09.05.2011 г.
0
 
 
Коко - завинаги един от нас !!!
+3
 
 
Тото пак направи някой лев няма лошо щом може 4овека язък само дето толкова се канихте
на 08.05.2011 г.
+4
 
 
Пак не разбрах от дискусията , в кой евротурнир ша играй Локуту ? :-)
+5
 
 
всеки сателит следва посоката на основния носител на възможности така че като ги подпукаме през 2012г тогава ще си мислите за купи и медали черно бели добряци
-5
 
 
Отново МНОГО ЖЪЛТА ПОМИЯ се излива,тук...!!! ЗАЩО ли...!!????...Каква е тази ОМРАЗА,БЕ трибуна ИСТАМБУЛ...????
+3
 
 
откакто сменихте името и станaхте спорклуб взе да не ви върви.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Добър мач за нашите стандарти,футбола печели от такива срещи,дано да се налагат повече наши момчета от школите,в тях е бъдещето!
+13
 
 
Когато преди месец писах какво става с локомотив че става това което ставаше във Вихрен тогава някой ме упрекваха но се видя че съм бил прав.Чужди играчи най лесно се маниполират а и някой български които са вече пред пенсия и няма за каде да се доказват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: