ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Не е тайна, че много хора искат да се кандидатирам за втори мандат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 11.05.2011Коментари (106)6513
© Plovdiv24.bg
"Не съм решил още дали ще се кандидатирам за следващ мандат", каза днес кметът на Пловдив Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Градоначалникът поясни, че в момента пред него стоят съвсем други проблеми, а дали ще се яви отново на предстоящите местни избори, ще реши на по-късен етап. Той беше категоричен обаче, че сам ще вземе това решение

"Не е тайна, че много хора в града искат аз да се кандидатирам, но аз все още не съм решил", каза още кметът.

Запитан кога ще стане това, той отговори, че до 23.10., датата на местните избори, има още доста време, а официалната изборна кампания започва един месец по-рано.

"Нека сега да се концентрирам върху по-важни неща, които предстоят за Пловдив. Това са завършването на Четвъртък пазара, на Зоологическата градина, Събота пазара, Озеленяването на Пловдив и Синдикалния дом", коментира Атанасов. 

Във тази връзка градоначалникът беше ясен, че при всичките проблеми, които има пред него, са му вменили да отговаря и за дупките по улиците на града.

От неговите думи стана ясно, че ако тези проекти не бъдат завършени до есента, то поне трябва да бъдат във фаза на пусков срок и точно там кметът ще насочи усилията си.



Славчо Атанасов не е решил за следващ кметски мандат







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов е по-харесван от премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов. Това е реалността. Пловдивчани така отговориха на всички авторитетни агенции в България!
0
 
 
Славчо , не е тайна и че за кмет че на Тракия ставаше ама се "накъка" малко, и сега ми се сетил да разправя как нямало време за глупости (ама да много ясно изборите идват).Къде отиде тоя ентусиазъм когато се караше с всеки които не ти се връзваше на щуротиите ,да се занимаваш с несвойствени неща май се е точно в твои стил! Хайде по-добре без Славчо другия мандат.
0
 
 
славчо явно си вярва, че може да бъде избран втори път. но като чета по долу коментарите, започвам да се страхувам, че това е възможно да стане.и тогава - никой не може да спаси града ни.на защитниците на славчо мога да кажа следното:1. Пловдив претендира за културна столица. - каква културна столица. вижте на какво прилича площада. отвратително - като че ли съм в китен лятото. толкова ли няма свободни площи в Пловдив да се сложат тези увеселителни влакчета, колички и др.подобни . от другата страна на подлеза - тази невероятна грозотия - магазините лека конструкция - едно до друго гащи и баници. има толкова свободни търговски площи, но явно някой човек на славчо е искал местото на спирката, построил е това чудо на съвременната архитектура и сега взима наем.. лошото е, че такова чудо е изникнало и пред църквата иван рилски в кършака. може ли точно пред църква, на тротоара да има пак такава чаршия.2. относно дупките - от няколлко дни забелязвам - че ако три дупки една до друга, запушват се две. не мога да си обясня, защо? 3. имам още хиляди забележки, но мисля че слепците няма да могат да прогледнат.
-3
 
 
Каквото и да си говорите Славчо остава кмет!
0
 
 
За съжаление Гергьовден мина - иначе много щеше да отива на Славчо да сложи едни гумени ботуши, да запретне ръкави и да заколи едно агне на площада пред Общината. Щеше да е напълно в унисон с цялостната му визия и държане - да не забравяме, че все пак набучи договора за боклука със София на кол - другият вариант беше да пие вино от обкован човешки череп.. Всеки който гласува за тоя палячо, който според мен преди да стане кмет са го хванали от къра и са му сложили един костюм, би паднал на неговото ниво.. И дори да се абстрахираме от визията, говора и цялостното поведение, някой поел ли е отговорност за Стария Град? Изпуснаха 6 млн. лева, щото забележете закъснели със 16 мин....... преди това пак бяха изпуснали някъв срок и бяха загубили още 600 000 лв. С тези пари можеха да построят още един Стар Град... и после ще се борим за туризъм... успех ! Само за това, във всяка нормална държава, тоя паляк щеше да бъде сравнен със земята, но все пак сме в България. За икономическото развитие да не говорим. Като оставим настрана Славчо, погледнете кви хора има около него - да речем Петя Гогова... феноменален екип, страхотен професионализъм... гласувайте за него, града наистина ще стане прекрасен след още 4 години подлогата на Гергов на власт.
0
 
 
На сисито костова ще я питам има ли спомен всъзнателния си живот града да е бил по чист и да е имал по малко пари
-1
 
 
Точно този кмет на всички вас млади хораа ще ви кажа че не е разпродал града добре е когато пишете нещо всепак да знаете малко от малко. Големият проблем е че обясни на властоимащите че неговият град е по важен от политическите им амбиции. Браво Славчо ако има истински пловдивчани пак ще бъдеш кмет но не забравяй, че твоите хора са най-важни успех
+2
 
 
Главчо, обади се на личния ти лекар да ти смени хапчетата, защото определено не ти действат! Толкова некадърен кмет, изключая Томасян, Пловдив не помни! Превърна града ни в един от най изостващите в България. ОТИВАЙ СИ!
+1
 
 
да, бе!!! хахахаха, Славчо е в някакъв филм.....!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: