ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Истински футболен празник спретва Ботев и бенефис на Видолов на 5 юни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 11.05.2011Коментари (57)11138
© Plovdiv24.bg
Истински футболен празник ще завладее Пловдив преди и по време на последния мач на "Ботев" при аматьорите срещу "Нефтохимик" на 5 юни, съобщиха от пресслужбата на клуба. Преди официалната среща между двата отбора, на терена на стадион "Христо Ботев" ще се появи съзвездие от популярни личности, които ще направят благотворително шоу за публиката.

С организацията на събитието са се заели ръководството на "Ботев" и пловдивското представителство на женската международна благотворителна организация "Зонта клуб".

Завръщането на легендарния "жълто-черен" клуб сред професионалистите ще бъде уважено, както от голям брой лица от шоубизнеса и обществения живот в страната, така и от много известни играчи от близкото и по-далечно минало на "Ботев" и българския футбол.

Програмата започва с благотворителен мач между сборен отбор на артисти, журналисти и общественици, които ще опитат да се противопоставят на големите майстори от златното поколение на "Ботев" от 80-те години, чиято сила са изпитвали редица европейски отбори начело с Барселона и Байерн Мюнхен.

Веднага след това на терена излизат сборен тим от ветерани на България отново срещу формация от ботевисти, предвождани от Костадин Видолов. Този двубой ще бъде и бенефис за настоящия старши треньор на "канарчетата", който ще събере някои от най-близките си приятели във футбола на своя прощален мач.

Демонстративните мачове започват в 16.30 часа, а официалната среща между "Ботев" Пловдив и "Нефтохимик" е с начало 18.00 часа. Билетите за шоуто са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани за благотворителни цели от "Зонта клуб Пловдив".

Ръководството на "Ботев" ще обяви имената на всички участници в проявата на 18 май /сряда/. До тогава всички поканени трябва да потвърдят окончателно присъствието си.

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.06.2011
05.06.2011
03.06.2011
01.06.2011
31.05.2011
31.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Нека напълним стадиона и да стане един уникален празник, а хубаво беше мача да е на осветление. Ботевисти, поканете всички приятели да дойдат на стадиона и да видят новият отбор, който ще жъне успехи ако се запази.
+8
 
 
Този мач е най-добрият повод да се направи бенефис на Коце Видолов. Той го заслужава, а и ние феновете също. Само Ботев!
+12
 
 
Освен петте гола за "Ботев",К.Видолов е отбелязал и три гола за "Локомотив" в градското дерби.Това не ни пречи да го обичаме и да се прекланяме пред големия футболист и човек,за разлика от измислените фенчета в черно-бяло,налазили в темата,опитвайки се да хвърлят сянка върху него.Но може ли джудже да хвърли сянка върху ВЕЛИКАН?А моето мнение го изразих преди няколко месеца.Радвам се,че предложението ми е на път да се осъществи. "В кратък период от десетте мрачни години на безвремие едно явление стопляше сърцата на изтерзаните жълто-черни фенове. Един брилянтен футболист играеше последните си мачове с фланелката на любимия си отбор.Големият Костадин Видолов,Магьосника.Последният голям любимец на жълто-черната агитка.Футболистът,който ще остане завинаги в сърцата ни. И както върху целия ни отбор,така и върху него падна сянката на лицето ДХС.Прокуден от некадърното управление,финансовия колапс и личното неуважение от страна на гореспоменатото същество,Коцето беше принуден да напусне Колежа и да приключи кариерата си като футболист далече от публиката,която го боготвори. Времената се промениха-"Ботев" е свободен и възроден.Усмивките се върнаха върху лицата на феновете.Мечтите оживяха. Завърна се и Магьосникът.Днес той е част от треньорския щаб и предава уменията си на младите ни футболисти. Като всеки голям артист(а той несъмнено беше такъв на футболния терен)Коцето има право на последна роля,преди да слезе от сцената. През своята кариера освен в "Ботев" той игра за още няколко български клуба-"Локомотив"-Пловдив,"ЦСКА","Левски","Спартак
"-Пловдив и "Берое". Сигурен съм,че навсякъде,където е играл, е оставил прекрасни впечатления у феновете със своето футболно майсторство и пословичната си скромност. В едно интервю на въпроса:"Защо избрахте да се завърнете в "Ботев"?" Коцето отговори:За това решение надделя фактът,че съм БОТЕВИСТ.Най-добрите ми години са минали в този отбор.Признанието на феновете също изигра роля." Тези думи ни дават правото,привилегията и ни задължават последната роля да му я дадем ние,да я изиграе с жълто-черната фланелка. Коце Видолов доскоро беше активен състезател,а като треньор съм сигурен,че поддържа добра форма.Това ме кара да вярвам,че най-добрият вариант за прощален мач и последен спектакъл на Магьосника е предстоящият пролетен полусезон,и по-точно в мача с "Нефтохимик".Това е последният ни мач,в който ще празнуваме първото място.Зрителският интерес ще е огромен,предполагам,че ще има много представители на медиите,изобщо атмосферата ще е страхотна. За осъществяването на тази идея е необходимо само ръководството да я обмисли и ако я одобри, да я анонсира своевременно. А това,което се иска от нас-ще го направим.Ще бъдем на Колежа,ще разпънем фланелката на сектора до Трибуна Изток,ще станем на крака, ще се поклоним на Магьосника при стъпването му на терена и ще го вдигнем на ръце при слизането му от сцената. Коце,върни се на терена.Подари ни последните 90 минути наслада.Ние го заслужаваме,защото те обичаме и боготворим. А ти го заслужаваш най-много!!! "
+9
 
 
Това е новина!!!! Направо незнам как ще издържа да 5ти.....Ще е супер атмосфера и ние най-великите фенове ще се радваме с сълзи това което истрадахме толкова много години. Напред Ботев напред приятели и фенове които ОБИЧАТЕ БОТЕВ Пловдив.
на 12.05.2011 г.
+11
 
 
Коцето е велик и заслужава уважение Да си направим шоуто по БОТЕВСКИ без чалга и маанета
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+17
 
 
ДЪЛБОК ПОКЛОН пред МАГЬОСНИКА!Много съжалявам че вече съм много далеч от България и няма да мога да присъствам на едно от най-значимите събития за ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ ФЕНОВЕ!А за този момент съм мечтал и съм вярвал че ще се случи точно на стадион "Христо Ботев".Но аз съм убеден че всички вие ще отдадете заслуженото на КОЦЕ ВИДОЛОВ а за мен остава отдалеч да подкрепям отбора и с нетърпение да чета как със всеки изминал ден ЖЪЛТО-ЧЕРНИЯ тим се доближава до мястото където винаги е заслужавал да бъде-в челото на "А" група и участие в евротурнирите.Успех на всички!
-36
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+18
 
 
Ай да идва пети, че нямам търпение вече... Като си представя отново атмосферата която се получи на мача в Бургас и като си представя и тук какъв празник ще е и още повече искам по бързо да минава този месец и да се забавляваме...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: