ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Карвальо пропуска остатъка от сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 16.05.2011Коментари (17)6536
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Локомотив Базил дьо Карвальо ще пропусне остъка от сезона. Сенегалецът бе заменен принудително в края на мача срещу Левски (2:3). След направените медицински прегледи се установи, че Карвальо е със скъсани мускулни влакна.

Така старши-треньора на Локомотив Саша Николич, няма да може да разчита освен на Базил, така и на наказания Мартин Кавдански за предстоящия междинен мач с Академик София, който си изкара червен картон в дербито срещу Левски.

Срещата между Локомотив и Академик София е на 18.05.2011г (сряда), от 18 часа, на стадион "Овча Купел" в София.

Още по темата: общо новини по темата: 5
18.05.2011
18.05.2011
17.05.2011
17.05.2011
16.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Карвальо е уникален футболист и човек.Той е от малкото чернокожи, които освен качества, има и одобрен характер и дисциплина.пожелавам му скорошно оздравяване и бързо възстановяване.За мача с левски ми беше много чудно защо нашите оставиха левскарите да си разиграват топката, а не ги пресираха.Неделчо Матушев ясно показа как трябва да се играе срещу левски - преса и постоянно атакуване на футболистите им, когато топката е в тях.Да, обаче ние играхме защитно и страхливо все едно, че се бяхме изправили срещу Челси.Не мога да си обясня защо бяхме толкова страхливи...сякаш не си вярвахме, че можем да бием.Мачът се разви повече от добре за нас -поведохме, а второто полувреме им изгониха основен човек в защитата.Вместо ние да ги натиснем и да ги мачкаме заиграхме така сякаш ние сме с човек по-малко.Много съмнително поведение на футболистите ни през второто полувреме.Смяните бяха абсолютно малоумни, майна - вади нападател и пуска защитник, когато трябва да търсим голове...баси малоумния треньор.Бранко беше казал за него, че бил гениален тактик...баси тактика, майна...тоя ако разбира от тактика аз съм трамвай.Абе мачът се го нагласиха Батков и Коко то е очеизвадно...залога беше, че на този мач ще се вкарат повече от 2 гола.Сега ще си разделят паричките, а нас феновете кучета ни яли.Тези хора, които напълниха стадиона как ще ги спечелиш за следващия мач.Ако Коко продължава да се подиграва с феновете накрая ще изгони публиката от Лаута.То бива, бива ама неговото минава всякаква граница на търпимост, майна.Не мога, обаче да отрека, че Коко динев е единствения президент на Локомотив, който е поставил едно камъче на стадиона.Оправдавам всякакви залози и прощавам всичко, ако видя че парите се влагат в ДЮШ и стадиона.
+1
 
 
Треньора ни е трагичен и се съмнявам дори,че ще бием Академик! Не е нормално играч като Данчо да не е титуляр а камоли да не играе изобщо???? Карвальо ще липсва повече от всеки друг и без него сме с половин отбор,като се вземе в предвид безобразно слабите Лазаров и Златински! Все пак Раймонди се завръща и няма да сме "валат".....! Задължително Абушев трябва да заиграе и сега е неговия шанс! Радвам се ,че Крачуна ще играе до края! Сега е момента да се докажат двамата и да затвърдят добрите впечатления към тях! Кики е голямото разочарование от младите и вече е без значение,дали ще преподпише с нас! Даже по-добре да НЕ подписва! В оставащите мачове сме длъжни да тестваме,тези,на които по-рядко се даваше шанс за изява,без значение от крайния резултат! Свършихме с "европата" и то за добро! Чорбата тази пролет са с класа над всички останали и не бива да таим някакви надежди за този мач! Важното е да обиграваме отбора за догодина,пък каквото стане! Дали ще сме 5-ти или 9-ти е без значение! Дано ръководството и собственика ни са си направили изводите от таз годишния сезон и да започне да гради клуба постепенно от детско-юношеската школа до базата а после да се поставят целите! Първо трябва да се поставят основите а след това нагоре.....! Факт е,че дори недостижимия от никой футболен собственик у нас Георги Илиев,трябваше да почака 3 години за да станем шампиони а ние сега искаме за едва един сезон да стигнем купи и "европи"? Да,можехме,защото като гледам,никой не я ще пустата европа,защото никой извън тройката не е за там,но по-добре да я пропуснем! Не ни трябва,защото там далеч трудно ще стгнем а и нито подготовка ще направим,нито ще има време за селекция!!!! Все пак,няма от какво да се срамуваме,защото до миналото лято се борехме за оставане а сега сме сред лидерите!!! САМО ЛОКО!
-4
 
 
Toва е единствения футболист който харесвам от буферите,пожелавам му бързо възстановяване....иначе то е ясно,пожелавам ви загуби срещу студентите и чорбата
+1
 
 
Трябва да играят младите особено срещу Академик но срещу чорбага ще се усети липсата му.
+7
 
 
Е не може да разчитате само на един нападател, имате си младите Абушев, Лукич, уругваеца.
+6
 
 
Доколкото разбрах, след 2 седмици Карвальо ще може да играе за националния си отбор. Напълно съм съгласен с Венци, че сега е момента да пуска Абушев титуляр, а защо не и Ненад Лукич. Крачунов е ясно, че също ще играе, но може да пусне поне за по едно полувреме Дойкич или Дюран, за да ги видим какво могат
+9
 
 
Шанс за Абушев да се докаже, стига треньора да го пусне до края на сезона.Базил не проведе пълноценна подготовка зимата,а от там дойде и контузията.Имаше голям мерак да се докаже на" Левски",което е довело до по голямо напрежение в мускулите.Да но се оправи напълно за новия сезон.
+9
 
 
ДАНО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН !!!
+11
 
 
Много лошо за нападението на Локо Пд. Карвальо е по добър от Лазаров и Тодоров. Без коментар и сега ще видим какво могат Тодоров и Лазаров.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: