ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Манчев и Тимонов остават в Ботев, Минев поиска срок за размисъл
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:42 / 17.05.2011Коментари (39)7851
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg научи от свой източник, че веднага след пресконференцията на Ботев, на която беше представен новия старши-треньор на клуба Петър Хубчев, са били привикани тарторите на "жълто-черните" - Йордан Минев, Николай Манчев и Тодор Тимонов.

След срещата между тримата футболисти и Петър Хубчев стана ясно, че Манчев и Тимонов са потвърдили желанието да останат в клуба, докато Минев е поискал срок за размисъл, изчаквайки оферти от чужбина.
Още по темата: общо новини по темата: 3
18.05.2011
18.05.2011
16.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Минев е готин играч и ще уважа избора му! Напред Канари!
+1
 
 
Подкрепям мнението на Rad..но иначе ще е голяма загуба за нас...и без това Владо Байрев поне по мое скромно мнение не го бива за бек...там се иска включване напред,играеш с халфа пред теб...не е като да си последен в защита както беше първия полусезон...иска се добри отигравания,техника,пасове,а нз но ми се струва,че това не е неговия пост...но пък се видя Минев какво направи онзи ден...а и такъв си го помня от както беше 21-22 годишен...пак изнесе лекция...спокойно може да си играе крило :) такива 2 бека са ни задължителни,ако искаме да имаме съвременен нападателен футбол според мен :)
+16
 
 
Данчо Минев има още две-три години футбол и затова може би предпочита да отиде някъде където ще му дават поне 10 тина хиляди евро/Израел, Гърция, Турция/. За момента в Ботев не можем да му предложим тези пари и затова нека не му се сърдим за избора, какъвто и да е той.
+13
 
 
Данчо, какво има да му мислиш.Ботев е отбора на твоето сърце,Ботев е отбора ,който те изгради като футболист и Ботев е отбора където ще се чува името ти.Остани.
+13
 
 
Дано освен Манчев и Лимона и Данчо реши да остане, той е доказал че е универсален футболист игра и като десен и ляв бек и като крило. Освен това за разлика от някои други винаги играе с дух независимо важен или не е мача и какъв е резултата.
+13
 
 
Нека и Данчо Минев остане в БОТЕВ. Защото ще имаме нужда от него във всеки мач. Данчо и да си тръгнеш пак оставаш в канарските сърца.
+13
 
 
Данчо остани.Имаме нужда от сърцати и опитни играчи.
+20
 
 
Пожелавам си Ботев да стане Шампион на стадион Локомотив Пловдив!
+19
 
 
Безспорно и тримата са добри футболисти и с направили много за Ботев. Коментарът ми се базира само на наблюденията ми в мачовете. Когато Минев, Манчев и Тимонов са заедно на терена в отбора няма место за един измежду Асенов и Арфата и един измежду Митко Байрев и Гуджев. Това не се забелязваше много защото Митко беше контузен. Обикновено заради силните изяви на Аргиров, Минев е изместван като външен халф по дясното крило, Тимонов атакува от ляво ама не си покрива много зоната в защита където Гуджев го покрива. Минев и Аргиров са супер опитни играчи и от дясно правят всичко каквото те или треньорите поискат, това обаче изяжда хляба на Асенов който се лута между двата фланга и това негативно се отразява на синхрона който беше изградил с Курдов. В следствие на това играта ни губи острота. Не случайно като влезе Арфата живаме защото тй си заема местото на левия фланг и пасва като дялан камък. Всичко това защотото Аргиров е супер десен бег и Минев трябва да играе десен халф. Друг е въпроса че Минев е поливалентен футболист който може да играе на поне 5 поста десен/ляв бег, десен/ляв халф, централен защитник. За това не казвам, че Минев е ненужен, но ако остане според мен би трябвало да е човекът който запълва дупките (нещо като О'Шей :-). Минев не заслужава това, за хубавото и на него и на отбора се надявам да си намери отбор в чужбина и да направи последно яко взимане. Така в отбора ще се намери място за изграждането на млади надежди които ще бъдат гръбнака за следващите 2-5 години - като Аргиров, Асенов, Д.Байрев, Гуджев, Арфата, Христов, а знаем ли кои ще доведе Хубчев? Може би младежките национали Пламен Димов - халф, Петаков - крило...и тн. Не е лесно...ама за това му плащат парите, еййй густо ми прави такива проблеми да имаме, кой да играе щото всички са добри :-)
+17
 
 
Дано Данчо да остане в отбора-много полезен футболист. А това ще покаже на всички каква религия е Ботев, след като голям футболист по собствено желание от ЦСКА преминава в отбор от В група и предпочита да играе в него пред по-комерсиалните възможности. Моля всички Ботевисти да не плюят по нито един наш футболист.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: