ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пловдив сменя името си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 20.05.2011Коментари (185)19960
© Plovdiv24.bg
На днешната пресконференция на Локомотив административния директор на клуба Атанас Узунов, заяви че клуба ще смени името си от следващия сезон.

Днес в 13 часа имаше общо събрание на клуба което протече в следния ред:

1. Приемане на годишен финансов отчет и баланс на дружеството за 2010 година.
2. Освобождаване от отговорност на членове на Съвета на директорите на дружеството
3. Преизбиране на досегашните членове на Съвета на директорите на дружеството до 29 август 2013 година.
4. Промяна в името на дружеството. Проект за решение: Общото събрание променя наименованието на дружеството, което за в бъдеще ще се изписва по следния начин: Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив 1926 АД
5. Приемане на нов устав на дружеството във връзка с промените.
6. Разни

Най-важната точка, която интересува всички, това е точка 4 от дневния ред, а именно промяна на дружеството. От сезон 2011/2012 наименованието на ПФК Локомотив 1936 ще е в следния начин - ПФК Локомотив 1926.

"Промяната се налага, след като бе доказано с документи, че клубът е основан през 1926 - десет години по-рано, отколкото се приемаше досега", завърши администратора на клуба Атанас Узунов.


Още по темата: общо новини по темата: 7
25.05.2011
22.05.2011
21.05.2011
21.05.2011
21.05.2011
20.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
само папагали тук 4етете си за кирливия си отбор и ме4таите да сте като нас!
+3
 
 
Абе направо го сменете на истинското си име - ЖСК Пловдив.
-1
 
 
Защо в тема Пайнермотив има толкова жълти коментатори? Имаме си теми и нямаме място тук!
+7
 
 
Честито,на всички буфери,поредната смяна на годината на създаването на любимия им отбор. Но щом техните анализатори-фенове,са достигнали до умопомрачителното заключение,че 1936г от грегорианският календар се равнява на 1926г от арабския календар и те като едни добри кюрди,поклонници на корана са длъжни да го приемат,си е техен проблем. Ние само можем да го отбележим като факт
+5
 
 
Поне говедата си стояха зад историята. Наще мангусти се надупиха набързо...не знам защо си мислите, че с тези 10 години ставате по-малко жалки...точно обратното. Пак цяла България ви гледа и се смее... :Д Иначе тука няколко човека ви питат, но избягвате въпороса: Когато са играли Спортклуб - Локомотив и Спортклуб са вкатали 11 гола...това за победа или загуба го смятате?!?!..... ПС: VALCHO & JIVKA - THE USUAL SUSPECTS!
-5
 
 
Пловдив знае кои са истинските пловдивчани- а не мажоретките на БКП...1926 е началото на черно-белия клуб....доказано с безброй статии и документи !ФИенувете със сопотския лиценз....да спрат да замерват крави с камъни и да помечтаят за Пепси аванта пак !
на 21.05.2011 г.
+8
 
 
вместо да сменяте годината вземете си сменете името.локомотив е едно от най-тъпите имена на футболни клубове имащо го само в бившите комунистически страни измислено от тъпите комуняги.велбъжд е къде по добро ,пък и си е оригиналното честно казано.
+6
 
 
Добре де ,не мога да разбера защо като си смениха името не го направиха поне 1906 .Така щяха да са по стар клуб от Ботев,и комплекса нямаше да е толкова силен.Евала на левскрите.Опитаха се да им натрапят друга година която те са убедени че е лъжа,и казаха НЕ.Не искаме фалшива история.Тук обаче на лаута ....няма таково нещо-преписаха си история с която нямат нищо общо.Историята затова е история,защото никой няма право да я фалшифицира и променя
+6
 
 
Няма абсолютно никакво значение как отново ще си смени името, дружество създадено през 1999г. в Кюстендил с Бултат/това е ЕГН на фирмите/ с цифри отговорящи на цифрите с които започват фирмите в Кюстендилска област. Това дружество през 2001г. си смени адреса на управление, смени си и името от ПФК"Велбъжд" АД на "ПФК- Локомотив Пловдив-1936" АД, но Булстатчето си остана същото. По този повод ви задавам следния въпрос:Ако си се родил през 1999г. в Пловдив/Столюпиново/ и са те кръстили Вълчо и си получил ЕГН отговарящо на годината на раждане и града в който си се родил, то какво ще се промени относно годината ти на раждане и мястото в която си се родил, ако си смениш постоянния адрес от Пловдив/Столипиново/ в София/Факултето/ и се прекръстиш от Вълчо на Живка 1826?
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: