ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Волен Сидеров и Корман Исмаилов се сбиха в ефира на "Хоризонт"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 22.05.2011Коментари (28)5017
©
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и Корман Исмаилов от ДПС се сбиха в студиото на програма "Хоризонт" по време на предаването "Неделя 150", съобщават от медията. До сблъсъка се стигна, докато двамата спореха кой е предизвикал сбиването пред столичната джамия "Баня Баши".

Генералният директор на БНР Валерий Тодоров заяви в декларация по повод инцидента, че е недопустимо ефирът на БНР - най-голямата обществена медия в страната - да бъде използван за разпалване на етнически, религиозни и национални вражди.

"Това е гнездо на екстремисти, това не е джамия, не е храм. Седят с ножове там и полицията не прави нищо. Вие сте опасни за цяла Европа и трябва да бъдете озаптени". Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Неделя 150" на БНР в спор с независимия депутат Корман Исмаилов. От своя страна Исмаилов обвини Сидеров, че проявява некомпетентност към исляма. "Хората не ходят да се молят с ножове в ръка", каза Исмаилов.

"Всичко беше двоен стандарт на МВР", каза Сидеров, коментирайки сблъсъците пред джамията в София. Почти всички джамии в страната са се превърнали в центрове на ислямския екстремизъм, беше категоричен той. Сидеров заяви, че в центъра на групата, която е нападнала Атака пред джамията е бил Юзеир Юзеиров. "Имаме го на видео. Това е човек, който се закани да направи партия по всякакъв начин", каза Сидеров.

В студиото на БНР Сидеров носеше снимки от сблъсъците в петък. "Ето го молещия се с нож в ръка. Тези хора бяха подготвени за провокация. Тези хора ни нападнаха и започнаха да ритат нашите колони. Нито един ислямист не е с повдигнато обвинение.

Вижда се как ислямст с костюм удря един от нашите. След което полицаите скачат и арестуват нашия човек. Продължавам да твърдя, че в центъра на София в има гнездо на екстремизъм. Да престанат лицемерите от политиката да говорят за толерантност в момент, в които почти всички джамии в страната са център на ислямски екстремизъм. Българските пишман политици, които един след друг ме заклеймяват трябва да се замислят какво правят", каза Сидеров.

"Ще направя всичко възможно да се види, че те започват и те предизвикат боя и нито един от тях не е задържан. Защо никой не дойде да види седемте шева по лицето на Деница. В Джебел нямаше нито един атакист. Защо се бият тези хора, защото това им е същността", коментира той.

"Ние видяхме едни озверени хора, които скочиха срещу колоните. Имахме разрешение за този митинг. Тази джамия събира 700-800 души. Те нарочно запълниха целия тротоар с килимчета и когато някой стъпи там те скачат срещу него. Предишният ден предупредихме полицията, че наша кола е заплашвана пред джамията. Те казаха :"Елате в петък и ще видите какво ще стане", обясни още Волен Сидеров.

Лидерът на Атака заяви още, че подкрепата им за управляващите зависи от самото поведение на ГЕРБ. "Ако ГЕРБ не следва интересите на народа ГЕРБ ще се срине в очите на самия народ, не на Атака. За оставката на Цветанов стана дума в петък. Ако той не предприеме действията, аз показах снимки с нож, ако тези хора не са разкрити и арестувани, това ще е двоен стандарт", каза Сидеров.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Кой е Ахмед Доган? Аз ще започна, вие допълвайте. 1. Сътрудник на ДС. 2. Доброволно признал си (похвалил се) пред медиите, че политиката е дойна крава и че е напълно нормално всяка партия да има икономически обръч от фирми. (Тези фирми къде "наливат"?) 3. Мандатоносител на няколко БЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА (България е държава от Европа, член на Европейския съюз, православна християнска). 4. Рекордьор по отсъствия от заседания в Парламента (неговото работно място). Ако вие отсъствате два дни от работа, какво ще ви се случи? 5. Консултант на определени крупни строежи с крупен хонорар. До тук нищо лично. Вие сте.
0
 
 
Предлагам следната идея, подсказана от Rezon. Може би следите новините около българския футбол и черното тото в него. Най- общо- събират се двама собственика на футболни клубове, пият по едно кафе и след това залагат на майсторски предвиждания: познай крайния резултат, познай отбелязаните голове и други подобни. И познават! Колко му е собствениците на ФК "Атака" и на ФК "ДПС" да си устроят една "футболна среща" с участието на 10-15 играча, които да се сбият пред телевизионните камери. Резултат- медиен шум, рейтинг, масово обсъждане (и ние в момента се занимаваме точно с това). И двете партии отчаяно се нуждаят от подобен ход- Атака се превърна в кръпка на Б.Б. и тотално се обезличи; ДПС почти изчезнаха от политическия хоризонт и изпуснаха вечната позиция на политически балансьор. По този начин предизборно двете партии ще излязат "на светло", ще бъдат мъченици в очите на верните си последователи; въобще само ползи от случилото се. Ако възразите- ами международния отзвук, имиджа на България; абсолютно прави сте, само негативи. Но кой се интересува от това? Не и нашите "политици".
0
 
 
Чета коментарите и слушам медиите. В повечето от тях Волен Сидеров е много виновен и луд, и прочие... Аз не мога да отсъдя категорично. Но се питам- когато две кучета се давят на поляната, кое е по- виновно?
-1
 
 
Не Сидеров, а целият парламент трябва да бъде изгонен.Това са хора президенти на водещи големи фирми,корпораций,асоциаций икаквили не. Такива хора не са за държавни управления.Такива хора _МАФИОТИ_са за преследване от законите а не да създават закони. Крайно време е във България да се забранят всички 540 партий и да има само две_УПРАВЛЯВАЩА И опозиция която да няма глас.Какво значи Сидеров,Юзеров,Доган ,Станишев,Костов,Димитров.Това са едно и също семе провокирано и създадено от БКП. Разделиха и ограбиха Държавата и собствения си Народ.БКП трябва да бъде съдена за ГЕНОЦИД върху народа си.Това е партия на КАНБАЛИТЕ А НЕ НА КОМУНИСТИТЕ.Комунистите са във Китай, Япония, Корея и Канада.
0
 
 
волен сидеров си позволява прекалено много.никой друг не се държи като него.няма право да раздава правосъдие ,набърка и продължава да прави конфликти от всяка ситуация.случката с посланика на щатите в ресторанта също е един подобен пример-та за това си има ред и етикет....този се вживява на президент, премиер и шеф на полицията....озаптете го!
-1
 
 
Повечето хора не разбраха , че Волен Сидеров е човек на Доган. Той създава напрежение за да укрепи електората на ДПС. Това става всеки път като наближат някакви избори в България.
+3
 
 
Незнам какво ще стане ако изберат този лумпен за президент?
+4
 
 
Тези високоговорители на джамиите трябва да бъдат забранени категорично със закон! Обвиненията на Волен за ислямски фундаментализъм трябва да бъдат сериозно разследвани. Иначе тази петъчна акция укрепи електоратите на ДПС и на Атака. Без Волен Сидеров ислямистите на ДПС щяха да я закъсат. Атака е нужна на ДПС, не на България. А ГЕРБ само подсмърчат, както винаги.
-1
 
 
Волен отново доказа на цяла България, че е политическа к**ва!Ако не направите .... ще си оттегла подкрепата. Що за измяна? Преди изборите за парламент плюеше по Бойко, после му пристана, а сега пак обръща лопатата.Като видя че ГЕРБ започват да губят позиции му се стори по-изгодно да се обърне.Преди време не случайно предупреждаваха Бойко за Атака, но той не се вслуша!И както казваха в едно предаване :"ами сега?"
+10
 
 
Само едно ще кажа по този въпрос.Евала на Атака,че за 20г. се намери една партия която повдигна булото на един проблем,за които всички досега мълчаха.Ромските махали са пълни със секти проповядващи радикален ислям.Много роми заминават зад граница чрез тях и ги използват като мулета,крадци,проститутки и пр.Отделно вкарват нелегално много оръжие и е въпрос на време кога ще станат подобни размирици.Лично съм виждал с очите си как цели рейсове с роми се пропускат на границите ни без да бъдат проверени,а на българите ни обръщат багажите.Парите,които печелят от подобни дейности отиват във въпросните секти,където фанатици мислят че Аллах е с тях. Бил съм и свидетел как хора посочват наркодилър в Столипиново и полицаят се прави на приятно разсеян.Прав е Волен Сидеров,но хората не могат да го разберат докато не го видят с очите си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: