ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Христо Стоичков направи оглед на стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 31.05.2011Коментари (79)24910
Футболната легенда Христо Стоичков направи оглед на стадион "Пловдив", прилежащите му терени и възможностите за инвестиции днес на обяд заедно с инвеститори от Барселона. На срещата също така присъстваха и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, зам.-кметът по младежка политика и спорт Георги Титюков и областният управител на Пловдив област Иван Тотев.

"Град като Пловдив трябва да има спортно съоръжение с което да се гордее и за това съм довел най-добрите специалисти, построили над 20 стадиона в цял свят", заяви Христо Стоичков.

"Длъжник съм на Пловдив и поради тази причина искам да дадем нещо на града", допълни той.

Министърът на физическото възпитание и спорта заяви, че правят преглед и анализ на всички стадиони в страната и се ангажират да намерят свежи инвеститори, защото бизнесът и спортът трябва да вървят ръка за ръка.

От своя страна зам.-кметът Титюков заяви, че е оптимист по отношение на реновирането на стадиона, защото е важно градът под тепетата да запази това уникално спортно съоръжение.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Дано Стоичков успее да "даде една ръка" на Пловдив, но като погледнем Областния ни управител, който единствен е в неподходящо облекло при среща с инвеститори.....Срам за Пловдив отново!!
+1
 
 
То не само външния вид на "принципала" на държавата е неподходящ за срещи на такова ниво, ами за съжаление и поведението му на такива и подобни срещи не е по-различно!! Но какво се учудвам-подражава на висшия си началник Б.Б. Сигурно са ги обучавали в арогантно поведение и незачитане на елементарни правила на поведение!!! Пореден срам!! Тава разбира се не остава незабелязано от чужденците и нормалните хора!!
+4
 
 
Браво Ице, голям си.... а на цска софия ще кажа, че няма как жител на един от най-старите градове в света( шести ако не се лъжа) да страда от комлекса софия. Въпреки, че Пловдив през последните 20 години е занемарен и управляван от некадърници, Той пак е по-красив и привлекателен от софия...защото Пловдив е ДРЕВЕН И ВЕЧЕН
+2
 
 
Ицо докара испански инвеститори които са приготвили 200 мил евро за садион Пловдив и Раковски в София.В проекта има строеж на хотел до стадиона и нещо като МОЛ под трибуните.Ако проекта стане факт Камата ще заслужи уважението на целият град.Нещо което феновете на Ботев и Локомотив му го дължат.Лично той е фен на Ботев,но не можа да заиграе в него.Винаги е бил освиркван от пловдивските зрители.
+5
 
 
Абе, бива ли такъв срам, областния управител на Пловдив, принципала на държавата в цялата област, да е облечен като селски бек на следобедна разходка ...ужас ...И тоя келеш разпасан ми тръгнал кмет да става....
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Направи оглед и каза че е Ботевист! Нормално :)
+4
 
 
Макар и късно, Ицо се сети от къде е тръгнал, но и това си е похвално само по себе си, понеже повечето българи бързо забравят тази подробност. Давай Ицо, с теб сме :) Имаме нужда от пловдивчани като теб, най-вече по отношение на решителност и целеустременост.
+6
 
 
Пловдив трябва да осъзнае централното си място в България и да отстоява интересите си...
+5
 
 
Абе пичове, на снимката тоя дюс-тарикат дето е по дънки риза и бели маратонки, да не е Областния Тотев? Няма да се учудя :-)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: