ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев заедно с футболисти и привърженици почетоха "Деня на Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 02.06.2011Коментари (119)14873
Днес точно в 12:00 часа ръководството на Ботев, заедно с футболисти и привърженици на клуба почетоха "Деня на Христо Ботев" пред паметника на поета на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Капитанът на "канарчетата" Николай Манчев заедно с голмайстора на тима Атанас Курдов поднесоха венец пред паметника на революционера.

Изпълнителният директор на клуба Ангел Палийски поднесе специален плакет на легендата на "жълто-черните" Динко Дерменджиев-Чико по-случай 70-годишния юбилей, който навършва днес.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Това са футболисти, облечени съвсем нормално. Сигурно ако бяха по дънки пак нямаше да са достойни да поднесат цветя, А ти сигурно винаги като влизаш в църква си костюм а? няма проблеми господин етика и право ...Вече 135 години Христо Ботев е името на нашата свобода, българската мяра за национално и човешко достойнство, непостигнатият и неповторим пример за саможертва
-2
 
 
И как да няма значение облеклото? Идете на църква по къси гащи и по джапанки и ще видите как ще ви изгонят. Всеки ден футбалерчетата си ходят както си искат и само един ден в годината клуба който им плаща има празник и те пак по голи пищялки се разхождат. Голяма селения и сред футбалерчетата и сред фенчетата - много жалко...
+2
 
 
Освен когато има минута мълчание преди някой футболен мач, по случай загинал футболист, починала легенда или някой починал човек свързан с футбола, футболиститете да излизат по костюми и после набързо да тичат да се преобличат а ... какво значение има как си облечен след като от сърце искаш да поднесеш венец и почетание на нашия велик патрон !!!
+1
 
 
Абе някои хора тук си нямат работа и коментират облеклото на играчите.Важното е, че са почели патрона.Плюс това те са футболисти на снимката не народни представители.Има си време за всичко...почитаме ГОЛЕМИЯТ революционер и поет Христо Ботев и аз се гордея с това, че съм ботевист, а не разни наркомани, чалгари и тем подобни боклуци.
+7
 
 
Не е толкова важно кой какво облича, а какво цени и в какво вярва. Вярно е че в повечето случаи облеклото дава представа и за ценностите на човека, но да не забравяме, че не живеем на Марс и да се огледаме наоколо - в 12 часа когато завиха сирените колите продължаваха да си вървят, хората си седяха по пейките или си вървяха по тротоарите. Колко от днешните деца до въобще знаят какво е 2ри юни и за какво вият сирените? И не са виновни за това децата дето не знаят.
+5
 
 
Христо Ботев: О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти, аз вече нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!
+2
 
 
Ботевисти, на тия глупаци с фЙешън облеклата и с фланелките на Италия, що не им забихте по един шамар и да ги пратите да се преобличат? Аман, някой хора нямат елементарна кутлура. Имам чувството, че повечето фенове на Ботев са много по - наясно как трябва да си облечен за такова мероприятие, отколкото футболните им звезди...
+8
 
 
Поклон пред един велик човек и революционер борил се за свободата на тази свята република... Ако не бяха нашите прадеди и революционери едва ли днес щяхме да се радваме на любимия си клуб независимо дали Ботев или Локо... едно ни прави под общ знаменател и това е че сме БЪЛГАРИ и нека запазим българското в нас и не се поддаваме на критиките на някои "индивиди" от обществото, които така и така не разбират, че футбола в българия се толерира само в София, а в Пловдив футбола все повече и повече загива, но те си държат да казват, че има само Локомотив в Пловдив... Поклон пред Христо Ботев и святата му памет, честит празник и на всички Ботевисти и Българи !
+3
 
 
Честит празник на всички българи! Браво на момчетата за отдадената почит. Всичко друго по-долу са дребни неща и провокации - ако не бяха тениските, щеше да е "защо венеца е в жълто", ако не е венеца жълт - "защо на този паметник, а не в Калофер"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: