ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вълна от слухове: Даксон обратно в Локо, Дани Кики в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 09.06.2011Коментари (98)11641
© Plovdiv24.bg
Традиционно, вълна от слухове праща различни футболисти в двата водещи пловдивски отбора. От Ботев вече обявиха няколко сигурни трансфера, от Локо на този етап са по-пестеливи. Мениджърът Бранко Милованович все още е във ваканция и се чака завръщането му, за да има повече яснота около селекцията.

Това не пречи вече да се спрягат първите сензационни трансфери, свързани с "Лаута". От няколко дни в Пловдив сериозно се тиражира информацията, че бразилският плеймекър Даксон Да Силва е пред завръщане при "черно-белите". Никой обаче не иска да потвърди информация.

Столичен всекидневник пусна в обръщение сензацията, че Дани Кики е пред трансфер от Локо в Ботев. Рокада, която със сигурност ще предизвика сериозни дискусии, ако се осъществи.

Почти сигурно обаче е завръщането в Ботев на голмайстора Георги Андонов. Той очаква развитие около негов трансфер в чужбина и ако преминаването му зад граница се провали, ще подсили "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
"Феновете на Ботев са много неблагодарни. Като чета как ме плюят по форумите, ми стават смешни. Ех, каква болка, че съм взел 100 бона. е*ати злобните мишки! Ей, сега ще си ги сложа всички на оная работа. Да седнат, ама много хубаво!", пише Курдов. "На всички е ясно, че съм левскар и винаги съм бил такъв. Бил съм 8 години на "Герена", нека ме плюят. Защо Наско Курдов сега е най-черният? Защото отива там, където има голяма организация, пари, добри футболисти и отборът е в "Б" група, а не във "В", допълва жълто-черния "любимец" ....... Айде сега да спрем да говорим толкова много. ;)
+2
 
 
Глупости на търкалета,първо Даксон избяга и се отърва от Локо а сега да се връща е напълно невъзможно,а Дани Кики беше талантлив играч ама вие господа Доковци го развалихте и пък и вече той не е добре дошъл на Колежа,усрал си е тази пътека.
+5
 
 
Къв Даксон бе?! Какво ще прави този посредственик редом до звезди като Диего Тристан, Хасълбанк, Фуртадо и машини като Патрик Огунсото и Бай Кольо?
+4
 
 
Аз мисля, че той самият никога не би преминал в Ботев, понеже ще бъде обезскостен, изяден и изплют като дъвка турбо. За нищо не става това прасе освен да се еже там кадето не му е работата !
-2
 
 
Според мен слухът за Кики е абсурден.В момента мениджърът му сондира за оферти от чужбина, и ако не може да го пласира в чужбина Дани ще си остане при нас.Нито той ще иска да се оперушини, нито перушаните ще го пуснат в кафеза си...абсурдно е за мен.Нооооо у нас всичко е възможно...жълтите ги знаем, че са фурнаджиска лопата - те простиха на тоя палячо Курдов дето ги взе на онази си работа, та няма да приемат Кики, който ги бие където ги свари.
-2
 
 
Едва ли е истина,но ако Даксон е в форма и си е помислил добре да заповяда. А за Дани решат ли да го вземат кво ще направят феновете??? Ще преглътнат и това, после ще забравят.
на 09.06.2011 г.
0
 
 
Неможе да си позволите Кики, той на работна заплата - 2 кебапа + пепси не се навива. Ще иска нормално работно възнаграждение и МеталикЪ ще фалира. А и + това ще вземе да нашамароса някой "бултрас" и трябва пак жалби да пишете до вашите приятелки. Запазете Ридван, Хазан и Казан други не ви трябват.
-1
 
 
Ако на Даксон му е дошъл акъла в тиквата да идва и да кърти жълти, сини и червени трътки.
на 09.06.2011 г.
-1
 
 
БОТЕВ-ГОСПОДАРИТЕ НА Пловдив ЛОКО ОТБОР НА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ
+5
 
 
Даваме ви Даксон в Ботев с бонус Митко Илиев - безплатно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: