ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
БФС оставя двете Б групи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:49 / 09.06.2011Коментари (44)4743
© Plovdiv24.bg
През предстоящия сезон 2011/2012 Б групите отново ще бъдат две, стана ясно след Изпълкома на БФС. Лигите ще са разделени отново на регионален принцип - Западна и Източна, а броят на отборите ще е от по 10. Те ще играят по три пъти един срещу друг, като ще се получи отново неравнопоставеност, защото някои тимове ще гостуват два пъти на даден съперник, а ще му бъде домакин само веднъж.

На пресконференцията след Изпълкома обясниха, че няма гаранция отново някой отбор от втората дивизия да не прекрати участието си преждевременно заради финансови проблеми.

Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Относно мангалите по - долу, които не знайно защо (или може би знайно) злобеят ще им кажа само, че ние губим повече от колкото печелим. Защото е повече от ясно, че този отбор на Ботев е за челната 6ца на А група и тъл или иначе ще влезем в Агрупа, само дето ще гледаме по - малко мачове и другата пролет ще ходим на стадиона да играем карти защото всичко ще е приключило.
-1
 
 
Абе аз се чудя какво чакаме още, а не тръгнем за софия и да им искаме оставките на цялото БФС? Така никога няма да има национален отбор! Какво му се чудят - системата А група 16 отбора с 3 изпадащи, Б група 1 с 18 отбора 3 влизащи и 4 изпадащи, е разботила толкова време безотказно. Какви са тези небивалици с А група от 10 отбора? Питам аз какво ще стане като дойде време на Левски или ЦСКА да изпадат? Защото при такъв формат такова време неминуемо ще дойде. Вижте ЦСКА есента на кое място бяха! Я си представете А група със СИЛНИ Ботев ПД, ЛокоПд, Литекс, Нафтата, Берое, Пирин, Миньоро,Черно море - къде ще са Левски и ЦСКА, особено ако ги е натиснал някакъв кризисен период! Естествено Славия и Локо Сф не ги пиша по - горе защото те ще са едни от първите изпаднали. преди да ми се посмеете помислете си!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
По-тъпо решение на БФС просто не можеше да се измисли!!!?????
-2
 
 
.....И най-странното е,че като аргумент са изтъкнали това,че по този начин предотвратявали дългите преходи на отборите????? Ами кво да кажем тогава когато спартак вн. имат мач в Пловдив????? С това си решение жълтите са вече в А група и още от сега може да им се честити .....иначе ако бяха обединили двете групи,влизането щеше да е адски трудно,да не кажа невъзможно! Честито!..... Ми радвайте се жълтури!!!!! С това си решение идиотското ни БФС отново смачка футбола ни и вместо да обедини двете Б групи,като по този начин щеше да засили конкуренцията а оттам и нивото на футбола ни, тъпанарите решиха отново да угодничат и ще видите,че напролет двте Б групи няма да са вече с по 10 отбора а минимум с по един-два по-малко!!!!!
+4
 
 
Какво им пречеше на кухите лейки от БФС да решат в двете Б групи да се играят четири "четвъртсезона" (общо 36 кръга с режим сряда/събота), за да има равнопоставеност - две домакинства и две гостувания между всеки два отбора? Акъл ли им липсва или образование, или са просто сбирщина гейове?
+5
 
 
Това с трите мача е голяма глупост. И сега интересно за източната Б група Нефтохимик и Тервел ще играят ли бараж?
+8
 
 
т'ва е поредната малоумна и дебилна идиотия сътворена от шамандурените глави пълни с мухи и буболечки на перуците от СФС направо нямам думи това просто трябва да си Айнщайн за да ти дойде на ума направо да им дадат нобелова награда на тези велики и светли умове ама как само са го измислили бе всеки отбор играе срещу всеки не било справедливо един отбор да гостува 2 пъти срещу противника а само веднъж да домакинства на същия този противник ама нищо кервана си върви кучетата си лаят и всички си мълчат и траят
+8
 
 
И поредната малоумщина сътворена от БФС е на лице!Вече наистина прекаляват!На кого е нужно това?Нямам думи просто...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
100 000 лева награден фонд на Световната купа по конен спорт край Пловдив
Пловдивчанинът Мартин Хорозов свири първия мач от финалната серия в НБЛ
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: